Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilk bildirim benden olsun dicektim ama saliha yapmış bile neyse bgnün ilk bildirimi benden olsun o zaman.66.9
hastalandığım için spor filan yapamadım yine 300 gr gitmiş ..

hayırdır grip falan mı?

canım
1-aşırı boğaz ağrısı (bademcikler davul kadar)
2-ben tansiyon hastasıyım tansiyon fırladı o yüzden aşırı baş ağrısı
3-aynı zamanda her zaman düşük kan şekerim var ve vertigo.hangisinden olduğunu bilemedim ama aşırı baş dönmesi

üçü bir araya gelince özellikle tansiyon ve düşük şeker bizimkiler de diyeti suçladı
neyse çok şükür şimdi iyiyim

geçmiş olsun canım ,eşin ve kayınvalden haklı olabilir canım,diyet ve spor yapıyoruz diye sağlımızı ihmal edebiliyoruz bazen yine de dikkat etmek lazım.

sanırım canım bnm bünyem zayıf erkek ark ım çürüksün sen deyip duruyo zaten:D:D:D ö.deil canım defnecik rahat etsin yeter ben de kitabımı okuyorum açlık oyunları serisinin 2. kitabındayım cok heyecanlı.

geçmiş olsun cnm seni en iyi ben anlarım ve onca doktora gitmeme ragmen en iyi ilaç dinlenmek.haplar ilaçlar birşeye yaramıyor.ılık su içe içe düzelme aşamasındayım ben artık normal su içmiyorum.

sağolun kızlar:16:

günaydın kızlar bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta: 75,5
bu hafta: 74,80
Giden:700 gr

Son düzenleme:
canım
1-aşırı boğaz ağrısı (bademcikler davul kadar)
2-ben tansiyon hastasıyım tansiyon fırladı o yüzden aşırı baş ağrısı
3-aynı zamanda her zaman düşük kan şekerim var ve vertigo.hangisinden olduğunu bilemedim ama aşırı baş dönmesi

üçü bir araya gelince özellikle tansiyon ve düşük şeker bizimkiler de diyeti suçladı
neyse çok şükür şimdi iyiyim

çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin.

Onunla ilgili hiçbir düşüncem kalmadı.. Ben yeterince bekledim.. Iyi niyetimden hayatımi erteleyip durdum 4 duvar arasında..üstelik bana saygı duymayan birisi için.. zaten babam sen istesen bile vermem dedi.. Öyle nefret ettilerki..

canım benim.sen çok güçlü bir kadınsın.herşeyin üstesinden gelirsin ve geleceksin Allah'ın izniyle

kızlar ben gündüz gelemedim kusura kalmayın..

annem geçen karda düşmüş 10 olmuş ama söylememiş geçer diye artık dayanamış agrılara dr. götürdük.kaburgada çatlak 64 yaşında şükür iyi ama agrıları oluyo.. bugün bendeydi..gün boyu geçmiş olsuna falan gelenler yeni gönderdim son misafirleri nihayet gelebildim..

baya agrısı oluyo yatırana kadar çırım çırım çıgırdı..ay sabahı nasıl etcek annecigim ya....

ay canım benim çooooook geçmiş olsun.annelerimiz başımızın tacı

sporlarım menümü yazmaya yüzüm yok=(

100 tane yerde bisiklet çevirme hareketi
sandalyeyle 40 sağ 40 sol kalça hareketi
yere yüzüstü uzanarak 40 kalça bacak hareketi
40 sağ 40 sol yan karın kası için mekik
40 yarım düz mekik
100 bel hareketi
40 kez yere hafif çömelme hareketi
:46: :46: 46::

bende mekik yapmalıyım artık göbüşüm içinnn

ay canım benim çooooook geçmiş olsun.annelerimiz başımızın tacı

sagol canım babam vefat etti 8 senedir yanlız yaşıyo yakın evi ama yinede herkesin kapısı ayrı olunca aklım onda oluyo gece gündüz allahım korusun onları

Back
X