Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kusura kalmayın ben çıkıyorum akşama nöbet var..şimdi işlerimi yapayım birazdan ogluşlar yemege gelir...akşama annem kardeşime geçecek..bende çamaşır falan asayım akşam saat 4 te nöbete gitcem ordan girerim nasip olursa.............

öpüyorum hepinizi

kızlarrr hepinizee günaydınnn tartı günü merak ettim bir gireyim dedim maşallahh hepinizi tebrik ederimmmmmm:))
minicik kilo alışlarıda var gibi üzülmeyin haftaya verirsinizzzzz tek tek bulmak zpr aslının listesine bakayım bben öğlen:DD
yaa kızlar ben çok rahatsızım bir öksürük bir ateş halsizlik varrrrr işe yeni geldim:( salgın varmış herkes hasta yaa

geçmiş olsun canım ya.dikkat et kendine sen şimdi ilaç da içemezsin

:9::9::9::9::9: yokmu mandıra sahibi evlendirelimde hiç olmazsa o zaman yer süt ve süt ürünlerini..

ee damat bey bizede yollar bedava artık................

hehehehee koca da bulamadık gitti aslıya :))) en azından hepsinni bi arada bulalım dimi :))ayy ben ona diyetisyen yakışıklı bi doktor bulayım dur :)

kızlar çok pis gaza geldim.ben koşu bandına çıkıyorum.sonra çıkıp ebru şallının karın dvd sini alcam.akşama spora gitcem sonra da dvd yi yapcam.heyyyttttttttttttt gaz woman geldi

kızlarrr hepinizee günaydınnn tartı günü merak ettim bir gireyim dedim maşallahh hepinizi tebrik ederimmmmmm:))
minicik kilo alışlarıda var gibi üzülmeyin haftaya verirsinizzzzz tek tek bulmak zpr aslının listesine bakayım bben öğlen:DD
yaa kızlar ben çok rahatsızım bir öksürük bir ateş halsizlik varrrrr işe yeni geldim:( salgın varmış herkes hasta yaa

aaa çok üzüldüm canım ya aman haaa.istirahat et ve bitki çayları..
bal ve karabiber öksürüge iyi geliyo bide naneli (ülker) şekerler canım ve mutlaka burun spreyi ne alaka deme öksürügünü rahatlatır canımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba canım hoş geldin ama sen dikkat et kendine hemen bi doktora gitmelisin bence ateşlenmemen lazım çünkü canım

kızlar çok pis gaza geldim.ben koşu bandına çıkıyorum.sonra çıkıp ebru şallının karın dvd sini alcam.akşama spora gitcem sonra da dvd yi yapcam.heyyyttttttttttttt gaz woman geldi

aman kızım dikkat et ya daha tam iyileşmedin durrr:45::45::45::45:

kızlar benim de çıkmam lazım camları siliyorum:43::43::43:hiç sevmem ama perdeleri yıkadığım için öle takamadım içerden üstün körü silip geçicem bi çok işim var bgn öğleden sonraya anca girerim öpüldünüz yavruşlar

ayrıca zayıflayan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum kızlar bu hafta süpersiniz :54::54::54::54:

Back
X