• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özge kız dün akşam da saat 22.30 da uyudu ayy düzeliyor mu acabaaaa=) sabahta 7.15 te kalktıı=) ayyy insallah bozulmaz uyku düzeni yine=)

kayınvalidemlerdeydim akşam yemeğine nişanlım çigköfte yapacaktı bana..
neyse yemegi yiyip çıktım akşam yagmur var diye nişanlıma sen gelme ben bi taksiye atlar giderim dedim.tam evden çıktım biraz ilerledim,biri arkamda belirdi aniden.önce cantamı almaya calıştı ama başaramadı,bişey yapamayınca da taciz etmeye kalktı aptal,şer...dengesiz vs.daha çok sey demek isterdim ama yakışık almaz..bende korktum kaçtı aptal bagırdım ama bi Allah kulu gelmedi yrdıma:(((sonra koşarak eve döndüm Allahtan çok uzaklaşmamıştım.kendimi zor attım eve..
çokşükür bşy yapamadı ama dokunması bile okadar korkunçtuki:(((Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi...:50::50::50::50:

geçmiş olsun canım.ne yazıkki toplumumuzda böyle adi insanlar barınıyorlar.Allah birdaha yaşatmasın.en çok sinir olduğum şey ise kimsenin yardıma gelmemesi.nasıl olur da yardım isteyene el uzatılmaz bunu anlamıyorum işte

bende datcadan istanbula geliyordum yalovadan vapura bindik bende hep inerim vapurda inemedim çok uykum vardı uyudum sonra sanki bişey değdi bana bende hiç kıpırdamadım tek gözüm açık bekledim ve arkamdaki hıyarrrrr elinin tersiyle göğsümün üstüne dokunduu ve dokunmasıyla ben arkamı bi döndümmmmmmmmm bi giriştim adama adamı indirdilerrrr =) sonra muavin geldi konuştuk falan tutanak tuttrdum falan filan. cam kenarında oturuyordum yanımdada bi teyze vardı dedim teyze sen gec cam kenarına adam geri binerse dövicem=) nuavişne dedim sakın bunu almayın otobüse fena olur diyee..sonra kalkmaya yakın adamı aldılar otobüse en arkaya oturrtularr..tabi ben durur muyum bi kalktım yerimden en arkaya adam giriştim yine muavin söför hepsi geldi beni tutmaya çalişiyor ama ne mümkün ökzü gücü geldi resmen bana=) zorla ayırdılar beni adamdan şişe fırlattım kafasına son hamle olarak=) sonra indirdiler yola devam ettik.adamın ismini cismini öğrendim yanındakine itfaiyede çaliştiğini söylemiş araştırdım söylediği itfaiyeeyi yalanmiş bulamadım adamı bulsaydım çok fena şeyler olacaktı=)

bu kadarda değil bi keresindedde üniversite sınavı için dershaneye gidiyorum sabahın kör vakti yürüyerek gidiyorum karlıdan bi lise öğrencisi geliyor şeyini açmış öyle sallaya sallaya allahım bi koştum tırstım hehehhehehe..şimdi ne kadar komik geliyor ya=)

hazal harikasınnnnnnnnnnnnnnnn

özge kız dün akşam da saat 22.30 da uyudu ayy düzeliyor mu acabaaaa=) sabahta 7.15 te kalktıı=) ayyy insallah bozulmaz uyku düzeni yine=)

canım inşallah yaaa.valla sen her yazdığında kız uyumuyo diye dua ediyorum inşallah düzene girer diye..maşallah diyelim de nazar deymesin kızımıza :)

şimdi bitki çaylarımı demledim içine ek olarak biberiyede koydum yağ yakıcı özelliği varmış..birazdan da arkadaşım gelecek plates yapıcazz :)

12/03/2012
kah
1 yumurta

ara
ceviz kadar fırınlanmış kabak

ögle
3y.k.bamya
2 adet biber dolma
ceviz kadar ekmek
1 tatlı kaşıgı tahin pekmez

ara
3 y.k.kısır
1 ceviz kadar kabak

akşam
turşu(3 salatalık,1 havuç)
serçe parmak kadar fırın börek

ana gene tahin pekmez.canım çekti ya

kızlar 20 dk bisikletimi sürdüm yeşil çayımı yaptım geldim platesimide defneyi uyuttuktan sonra yapacam durmuyor çünkü...ek bilgi olarakta;spor yapmadan 15 dk önce içilen yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş ve yaptığın sporun daha etkili olmasını sağlıyormuş ve spor yaptıktan sonra içilen yeşil çayda hala çalışmakta olan vücudun daha hızlı yağ yakmasına neden oluyormuş..yani spor yapmadan önce ve sonra yeşil çay çok etkili oluyormuş muşda muşş:))

sevmiyorum yeşil çayı ama deneyeceğim canım

menüm
sabah aç karna elma sirkeli ballı su
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt
ara 1 adet armut
öğlen avakadolu ve haşlanmış tavuklu salata
ara 1 dilimin yarısı kadar çikolatalı turta :17::17::17:(çikolata zayıflamakta etkiliymiş diye duymuştum sanki)
akşam 4 yk tarhana çorbası 2 adet fırında pişmiş tavuk kanat
aralarda 3 bardak yeşil çay ve normal çay içtim 3 lt su içtim

bence güzel menün canım.turta olmasaymış süpermiş ama

dünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek diyet peynir salatalık
öğle:çeyrek simit ayran
akşam:havuçlu kereviz salatası 1 dilim ekmek

spor:
1 saat pilates

kayınvalidemlerdeydim akşam yemeğine nişanlım çigköfte yapacaktı bana..
neyse yemegi yiyip çıktım akşam yagmur var diye nişanlıma sen gelme ben bi taksiye atlar giderim dedim.tam evden çıktım biraz ilerledim,biri arkamda belirdi aniden.önce cantamı almaya calıştı ama başaramadı,bişey yapamayınca da taciz etmeye kalktı aptal,şer...dengesiz vs.daha çok sey demek isterdim ama yakışık almaz..bende korktum kaçtı aptal bagırdım ama bi Allah kulu gelmedi yrdıma:(((sonra koşarak eve döndüm Allahtan çok uzaklaşmamıştım.kendimi zor attım eve..
çokşükür bşy yapamadı ama dokunması bile okadar korkunçtuki:(((Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi...:50::50::50::50:

gecmiş olsun cnm Allah aynı şeyleri onların annelerine karılarına kardeşlerine yaşatsa ne düşünür acaba..hakka cok inanırım :47::47::47:

Back
X