• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar sonunda gelebildim dün uyandık gecedewn elektrik gitmiş hava tipi sivasla bağlantı kesikti ilçe 9 km oraya bile zor gittiler
tüm gün okulda buz gibi ders yaptık
bu sabah uyandık hala elektrik yok okula gittik 2. dersin sonuna doğru elektrik geldi ondan sonra kaloriferler yandı tabi bu 2 gün benim boğaz iyice şişti
yarın çocukları tiyatroya götürecektik ama yolla rkapalı aradım haftaya ertelettim allahtan sorun çıkarmadılar

sizler nasılsınız neler yaptınız bensiz

dikkat et ya ılık bişeyler iç vitamin falan kullan sanırım senin vucut direncin de düşük. biz bıraktıgın yerde otluyoruz:) yediğim otlar da bunun kanıtı

:50:

2 gündür hastanedeyim bebeğim aşk falan olsun yani farketmedin mi yoklugumu?
eşim ameliyat oldu..dizden..benim sonucuda cıkaramadılar bi turlu mr almadım hala
diyet miyet hak getire uykusuzluktan oluyorum uyumuyorum ki gece deliksiz uyky cekeyim

çok geçmiş olsun ayşecim. nasıl eşin şimdi?

az önce yemekhaneye indim ve domates çorbamı da içtim. böylece bugünlük yeme mevzum kapandı:(

dikkat et ya ılık bişeyler iç vitamin falan kullan sanırım senin vucut direncin de düşük. biz bıraktıgın yerde otluyoruz:) yediğim otlar da bunun kanıtı

durmadan içiyorum canım ama çok faydası olmuyor canım kendimi çok yorgun hissediyorum :50:

dün
sabah
1 poğaça

öğle
1 portakal
2 tane baklava

akşam
1 kase çorba

ara
1 avuç kuruyemiş
1 bardak çay

ya ben buara çok cozuttum.napsam bilemiyorum.gecenin bi yarısı cips puding falan yiyorum:30::30::30::30:
oyüzden menülerimi yazmaya da utanıyorum..
akşama kadar harika gidiyorum ama saat 9dan sonra bişeyler oluyo...
acilen toparlanmam gerek...bana destek olun biraz gaza getirin ya:43::43::43::43:
yoksa verdiklerimi bu gidişle fazlasıyla geri alıcam:43::43::43:

bende de bi anormalik var.. regl olcam nedir anlamadım..

:50:

2 gündür hastanedeyim bebeğim aşk falan olsun yani farketmedin mi yoklugumu?
eşim ameliyat oldu..dizden..benim sonucuda cıkaramadılar bi turlu mr almadım hala
diyet miyet hak getire uykusuzluktan oluyorum uyumuyorum ki gece deliksiz uyky cekeyim

yok canım girmediğini farkettim de eşinin ameliyat olduğundan haberim yoktuu çok geçmiş olsunnnnnnnn

slm kızlar sonunda gelebildim dün uyandık gecedewn elektrik gitmiş hava tipi sivasla bağlantı kesikti ilçe 9 km oraya bile zor gittiler
tüm gün okulda buz gibi ders yaptık
bu sabah uyandık hala elektrik yok okula gittik 2. dersin sonuna doğru elektrik geldi ondan sonra kaloriferler yandı tabi bu 2 gün benim boğaz iyice şişti
yarın çocukları tiyatroya götürecektik ama yolla rkapalı aradım haftaya ertelettim allahtan sorun çıkarmadılar

sizler nasılsınız neler yaptınız bensiz

aneyyy hasta olmaman mucize olurdu zatennn..o soğukta dersss anam titreye titreye anlatmişsindirr

bugün ki menum

sabah kalkınca 1 büyük bardak ılık su

kahvaltı
3 kivi

ara yarım armut

öglen
salatalık domates söğüş ama bi sürü

ara
nescafe

akşam
çorba(sınırsız) 1 dilim kepekli ekmek

anamm nasıl doycan be bunlarlaaaaa hep sebzee meyveee ben ölürüm açlıktan