• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
4 bisküvi
2 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
7 sarma
1 kase yoğurt

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
avuç içi kadar katmer
1 kk kadar peynir
2 bardak çay

ara
1 muz

akşam
10 sarma

ara
2 bardak çay

kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....:17::17::17::17:

sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde

arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden :17::17::17:

arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...

ama olan oldu artıkın yaaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.

kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...

enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar

vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....

olur ole arada bir işin nazarı olsun..ama yarında yapma sakın aynı şeyi kikiki

aaaa niye öyle diyorsun geçen çok motivasyonumuz vardı ve vermiştikte bu hafta ben hastayım ayşeninde beli eşi derken saldık bu hafta önümüzdeki hafta deli gibi dikkat edicez yineee

bu cuma başlayalım mı dediğim diyete..yya ben spor yapamayacagım nasıl vereceğim kilo..spor işi moralimi bozuyor :(

kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....:17::17::17::17:

sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde

arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden :17::17::17:

arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...

ama olan oldu artıkın yaaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.

kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...

enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar

vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....
arada olur bunlar sıkma canını..ama dikkat et rutine binerse işte ozaman sıkıntı olur.:20::20:

selam kızlar elektrikler yeni geldi
hazala mesaj atmıştım
bu sene buraya yaz gelmeyecek ya durmadan kar yağıyor azcık rüzgar olunca elektrik gidiyor :50:
senin de nedir güzelim be ya bu elektirkten çektiğin:44::44:evet ya bahar gelsin artık.kuşlar ötsün kelebekler uçsuuun:36::36:
bu cuma başlayalım mı dediğim diyete..yya ben spor yapamayacagım nasıl vereceğim kilo..spor işi moralimi bozuyor :(
cnm niye yapamıyosun spor?

acaba bu coklu alıntı yaparak yazdıgımız mesajlar bi mesj olarakmı sayılıyo?
öyleyse bu msjımlaa birlikte 3 msj atmış oluyorm bgn:44::44::44:

herkese iyi geceler.yarın nişanlım bana kahvaltıya gelecek inş.erken yatayımki güzel bi kahvaltı hazırlayayım aslanıma:1::1::1::1:
öpüldünüz:3::3::3::3:

aynen yaa bgn cok rezalet bir gün:((( okul cok yorucu ve can sıkıcıydı:8
hayırdır canım senin neden can sıkıcıydıı
selam kızlar elektrikler yeni geldi
hazala mesaj atmıştım
bu sene buraya yaz gelmeyecek ya durmadan kar yağıyor azcık rüzgar olunca elektrik gidiyor :50:
yavrum ya yazık sanaaaa
öyle canım bu dertlerden asıl derdim olan kocasızlığı unutuyom valla :27::27::27:
haahhaha delü yaaaaaa koca diye delirmişşş=))))
ya karaRSIZIM ben öncekini mi yapsam diyeeee
herkese iyi geceler.yarın nişanlım bana kahvaltıya gelecek inş.erken yatayımki güzel bi kahvaltı hazırlayayım aslanıma:1::1::1::1:
öpüldünüz:3::3::3::3:

ooooooo güzel sofra hazırla bari nişanlına afiyet olsun şimdiden canımmm

İyi akşamlar arkadaşlar ben bu sıralar hem diyeti hem de sizleri ihmal ettiğimin farkındayım,bu hafta yazılı haftam oyüzden biraz yoğunum ama biraz önce son yazılımı da hazırladım,inşaallah bundan sonra biraz daha kendimi veririm diyete ve topiğime.ben kendimi saldım da saldım cumaya ne yaparım hiç bilmiyorum bu hafta menülerimi yazmaya da hiç yüzüm yok:((

hayırdır canım senin neden can sıkıcıydıı

yavrum ya yazık sanaaaa

haahhaha delü yaaaaaa koca diye delirmişşş=))))

ya karaRSIZIM ben öncekini mi yapsam diyeeee

ooooooo güzel sofra hazırla bari nişanlına afiyet olsun şimdiden canımmm

bgnüm en yorucu günüm akşama kdr dersim var hem de en uyuz sınıflara üstüste brz da sinirlendiler beni bgn.bir de nöbetçiydim iice yoruldum

bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum:52::52::52::52:

diyetimizin asıl konusu 0 yağ

yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman

şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti

diyetimizin içeriği şu şekil

sınırsız salata
öğlen beyaz kırmızı et serbest

asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak

sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı

öğle
1 tabak patates haşlaması

akşam
1 haşlanmış yumurta

yemekleri öğlen yiyoruz akşam salata haşlanmış yumurta yada yoğurt üçlüsüyle kapıyoruzz

yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum :27::27::27::27:
Salihacım bana hiiiç sağlıklı görünmedi canım,hızlı verilen kilo hızlı geri alınır,bence bu tarz şok diyetlerden uzak dur,en sağlıklı diyet haftada 500 gr ila 1 kilo arası verdiren diyettir.

kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...
Geçmiş olsun Özge,sıkma canını artık olan olmuş maalesef insanlar vicdandan ve Allah korkusundan yoksun oldukça bu sorunlar hep var olacak ama senin canın sağ olsun,o kişi de cehennem odununu kendi eliyle topluyor farkında değil:((

Ayyy kızlar diyette olan birine göre öyle çok çikolata yedimki şuan midem allak bullak olmuş durumda e tabi garibim kaaaaç zamandır çikolata mı gördü ki:)) şimdide garipsedi :27:

Son düzenleme:
Back
X