• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkürler canım ben çıkıyom bu yaptıklarımdan sonra gelmem bugün akşama kimse yokken gelir toplam

menüm ve sporumu yazarım

bana çok kızmayın tamam mı:18::18::18::18::18:

Ahhh Emoş kendi adıma söyleyim canım benim senden kalır yanım yok hatta daha beterim,oyüzden rahatça yazabilirsin menünü baksana ben hiç yazamıyom:27::52::17::17::17:

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar ben bu sıralar hem diyeti hem de sizleri ihmal ettiğimin farkındayım,bu hafta yazılı haftam oyüzden biraz yoğunum ama biraz önce son yazılımı da hazırladım,inşaallah bundan sonra biraz daha kendimi veririm diyete ve topiğime.ben kendimi saldım da saldım cumaya ne yaparım hiç bilmiyorum bu hafta menülerimi yazmaya da hiç yüzüm yok:((
ayy bide okuması var onları hehehhe=)))yolla ben okuyimm=)ben yazılı okumada çok hızlıyımdır hemen ertesi gün dersimin olduğu sınıfları okurum sonra kocişinkileride okurdum heheheh=) ama şimdi o sansı bitti liseye geçince okuyamıyorum heheheh..çok değişmiş lise mat. konuları yaa resmen bilmiyorum bi sürü şeyi....cumadan itibaren başliyoruz nesli ona göreee

bgnüm en yorucu günüm akşama kdr dersim var hem de en uyuz sınıflara üstüste brz da sinirlendiler beni bgn.bir de nöbetçiydim iice yoruldum

ya o çok sinir bozucu oluyor ya sanki programı hazırlarlarken en yaramazları bi güne topluyorlar şöyle akıllı uslulardan da aralara serpiştirseler ne iyiii..bide nöbett böğğğğğ

bende regl oldumm off poff bacaklarım tutmuyor yineeee =(((( ya hep 1 hafta öne kaıyor benim reglim ya eskiden 1-2 gün kayardı artık hep 1 hafta yaa normal mi kiii??????????

bende regl oldumm off poff bacaklarım tutmuyor yineeee =(((( ya hep 1 hafta öne kaıyor benim reglim ya eskiden 1-2 gün kayardı artık hep 1 hafta yaa normal mi kiii??????????

1 haftaya kadar normal canım benim gününü hiç şaşmazdı şimdi 3-4 gün erken oluyorum bende...ama bende allaha binlerce kez şükür hiç ağrı olmuyor eskiden mahvolurdum...

bgn moralim gayet iyi inşallah da öle gider uyudum uyandım dünden eser kalmadı....kızlar 27 beden olan bi kotum vardı içine giremiyordum bgn sabah resmen girmiş bulunuyorum hala eskisi kadar rahat olmuyor biraz belden sıkıyor ama olsun önceden totodan yukarı çıkmıyordu...

1 haftaya kadar normal canım benim gününü hiç şaşmazdı şimdi 3-4 gün erken oluyorum bende...ama bende allaha binlerce kez şükür hiç ağrı olmuyor eskiden mahvolurdum...
ayy evet ya o açıdan bende rahatım bi sürü ağrı kesici içerdimsancıdan şimdi benimde karın ağrım yok sadece bacaklarım güçsüzleşiyor reglde
bgn moralim gayet iyi inşallah da öle gider uyudum uyandım dünden eser kalmadı....kızlar 27 beden olan bi kotum vardı içine giremiyordum bgn sabah resmen girmiş bulunuyorum hala eskisi kadar rahat olmuyor biraz belden sıkıyor ama olsun önceden totodan yukarı çıkmıyordu...

benimkilerde 27 beden bacakları bollaşmaya başladı yaaa belleri hiç sıkmıyor artık ama oturunca löpcük gibi karın oluyor sinir oluyorummmmmm......napcaz bu karınları yaaaaaaaaaaaaaa..ayakta sorun yok düz ama oturuncaaa hiç oturmasak mı kikikiki

az önce yeni aldıgım tartıda tartıldım ve 123.2 çıktım. gerçekten inanamıyorum bende nasıl bir bunye var. neden kilo veremedigim gibi sürekli bir alıp bir veriyorum anlamak imkansız. sinirim bozuluyor:( daha geçen cuma 121.1 dim bugün nasıl 123 oluyorum ben ya.

sanırım hiç zayıflayamayacağım

bağırsaklarda bi problem varmı oyacım

bu hafta bende hiç umut yok zaten nedense bizim grupta bu hiç motivasyon yok

havanın soğuk olması beni çıldırtıyor.. her sabah uyandığımda pencereden bakıyorum yine kar yağmışş.. deliriyorum.. o kadar soğukki balkona çıkılmıyo.. sıcak olsa insan 2 gezer hava alır açılır.. soğuktan biraz basıldık sanırım

ayy evet ya o açıdan bende rahatım bi sürü ağrı kesici içerdimsancıdan şimdi benimde karın ağrım yok sadece bacaklarım güçsüzleşiyor reglde

benimkilerde 27 beden bacakları bollaşmaya başladı yaaa belleri hiç sıkmıyor artık ama oturunca löpcük gibi karın oluyor sinir oluyorummmmmm......napcaz bu karınları yaaaaaaaaaaaaaa..ayakta sorun yok düz ama oturuncaaa hiç oturmasak mı kikikiki

ben yarım saat kadar oturuyorum sonra kimseye çaktırmadan düğmeyi açıyorum :52::52:

:46::46::46::46::46::46:

hahahahaa kazık gibi dikilelim gittiğimiz yerde :))) canım ben de o olay yok bak sezeryanla doğum yaptığım halde hiç göbeğim yok..çünkü ben sürekli plates yapıyorum ama platesi bıraktım mı löpbedenek çıkıyor göbüşüm sen de bi dene istersen platesi..ama ben önceden sadece plates için spora giderdim o yüzden hareketleri doğru yapıyorum.plates yaparken hareketleri yanlış yaparsan hem hiç bir işe yaramaz hemde bi yerini incitebilirsin..ebru şallı güzel anlatıyor plates yaptırırken hatta 1 saat konuşup adamı sinir ediyor ama doğru anlatıyor hareketleri bi bak istersen göbeğin 2 haftaya kalmaz oturuncada gözükmemeye başlar :)birde sürekli içine çekerek kullan karnını o zaman belli bi süre sonra hiç çıkmamaya başlıyo.

hahahahaa kazık gibi dikilelim gittiğimiz yerde :))) canım ben de o olay yok bak sezeryanla doğum yaptığım halde hiç göbeğim yok..çünkü ben sürekli plates yapıyorum ama platesi bıraktım mı löpbedenek çıkıyor göbüşüm sen de bi dene istersen platesi..ama ben önceden sadece plates için spora giderdim o yüzden hareketleri doğru yapıyorum.plates yaparken hareketleri yanlış yaparsan hem hiç bir işe yaramaz hemde bi yerini incitebilirsin..ebru şallı güzel anlatıyor plates yaptırırken hatta 1 saat konuşup adamı sinir ediyor ama doğru anlatıyor hareketleri bi bak istersen göbeğin 2 haftaya kalmaz oturuncada gözükmemeye başlar :)birde sürekli içine çekerek kullan karnını o zaman belli bi süre sonra hiç çıkmamaya başlıyo.

benimde çekincem o zaten yani yanliş yapmak hiç bilmediğim içinn neyse ben mekik falan idare edeyimm=) bide içime çekeyim bakalım işe yarayacak mı=)

Back
X