• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

havanın soğuk olması beni çıldırtıyor.. her sabah uyandığımda pencereden bakıyorum yine kar yağmışş.. deliriyorum.. o kadar soğukki balkona çıkılmıyo.. sıcak olsa insan 2 gezer hava alır açılır.. soğuktan biraz basıldık sanırım

ben de hiç sevmem çok soğuk ve kapalı havayı bu senede bahar gelemedi bi türlü...güneşte patlamalar meydana geliyormuş o yüzden yorgunmuş güneş fazla ısı veremiyormuş ve her patlamada soğuk havayı dünyaya itiyormuş 3 yıl boyunca sürecekmiş bu soğuklar..antalyada yazlar dayanılmıyacak kadar sıcak geçer.çok merak ediyorum bu yaz serin olacakmı diye...
sana bu seneki soğuklarla ilgili bilimsel bi açıklama yaptım :)))

benimde çekincem o zaten yani yanliş yapmak hiç bilmediğim içinn neyse ben mekik falan idare edeyimm=) bide içime çekeyim bakalım işe yarayacak mı=)

yarıyor sürekli karnını içeri çekersen spor yaparken mekik çekerken iş yaptığında merdiven inip çıkarken yürürken kısacası her şeyde karın kaslarına yükleniyorsun o zamanda karın kasları içe doğru şekillenmeye başlıyor ama rahat bırakıp yaparsan busefer karnın çok zorlanmadığı gibi dışa doğru kas yapmaya başlıyor o da oturduğunda göbeğin löp diye çıkmasına sebep oluyor...

sabah kalktım.gittim sporumu yaptım geldim.şimdi bir kahve içiyorum sonra da koşu bandına çıkcam.akşam da pilates yapcam.ya ben çok sardım spora ya:34:

hayırdır canım ne işin var bizim bilmediğimiz bişey mi var yoksa
işyerinde canım işler bu arada baya bir yoğun proje hazırlıyorum o da beni çok yoruyo
i

havanın soğuk olması beni çıldırtıyor.. her sabah uyandığımda pencereden bakıyorum yine kar yağmışş.. deliriyorum.. o kadar soğukki balkona çıkılmıyo.. sıcak olsa insan 2 gezer hava alır açılır.. soğuktan biraz basıldık sanırım
aynen ya bi ısınmadı havalar. Aslın da zayıflamadan ısınmasını da istemiyom :1::1::1::1::1:

ben yarım saat kadar oturuyorum sonra kimseye çaktırmadan düğmeyi açıyorum :52::52:

:1::1::1::1::1:

dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeğine tost
öğle:2 dilim kepek ekmeğine tost
akşam:yoğurtlu kereviz salatası 1 dilim kepek ekmeği

sporlarım
30 dakika aletle hoplamalı zıplamalı hareketler
30 dk koşu bandı
1 saat pilates

sabah kalktım.gittim sporumu yaptım geldim.şimdi bir kahve içiyorum sonra da koşu bandına çıkcam.akşam da pilates yapcam.ya ben çok sardım spora ya:34:

süpersin canım yaa ben de birazdan defneyi arabasına katıp yürüüşe çıkacam platesimi de gelince yapacam kendime plates minderi alıcam yaa halıda zor oluyor çok pahalı bişi de değilmiş süekli yapıyom nasılsa alıyım gitsin.akşamda pisikletime binerim :8::8::8::8:yaza bişi kalmadı gitsin kilolar

bende regl oldumm off poff bacaklarım tutmuyor yineeee =(((( ya hep 1 hafta öne kaıyor benim reglim ya eskiden 1-2 gün kayardı artık hep 1 hafta yaa normal mi kiii??????????

1 haftaya kadar normal canım benim gününü hiç şaşmazdı şimdi 3-4 gün erken oluyorum bende...ama bende allaha binlerce kez şükür hiç ağrı olmuyor eskiden mahvolurdum...

kızlar anne olunca tüm düzenimiz alt üst oluyor kaldı ki regl olmayacak

ben de hiç sevmem çok soğuk ve kapalı havayı bu senede bahar gelemedi bi türlü...güneşte patlamalar meydana geliyormuş o yüzden yorgunmuş güneş fazla ısı veremiyormuş ve her patlamada soğuk havayı dünyaya itiyormuş 3 yıl boyunca sürecekmiş bu soğuklar..antalyada yazlar dayanılmıyacak kadar sıcak geçer.çok merak ediyorum bu yaz serin olacakmı diye...
sana bu seneki soğuklarla ilgili bilimsel bi açıklama yaptım :)))

evet soğukluk hakkında bu kadar bilimsel bişiler beklemiodum
:1::1:

yarıyor sürekli karnını içeri çekersen spor yaparken mekik çekerken iş yaptığında merdiven inip çıkarken yürürken kısacası her şeyde karın kaslarına yükleniyorsun o zamanda karın kasları içe doğru şekillenmeye başlıyor ama rahat bırakıp yaparsan busefer karnın çok zorlanmadığı gibi dışa doğru kas yapmaya başlıyor o da oturduğunda göbeğin löp diye çıkmasına sebep oluyor...

aneyy benimki dışa mı şekilleniyorrr=)))) wuu iyi şekillendirmişim o zaman kikikiki

benim kız uyumustu yine kaldırayım da meyvesini yesin bende ders çaliştim biraz am şimdi meyve zamanıııııııııııı=)

bugün itibariyle doktorun tartısında 116.8 im ama bu sabah evdeki tartıda 122 idim. valla sinirim bozuldu gittim boynerden bir elektronik tartı daha aldım en kalitesinden
hayırlı olsun yeni tartın canımmm

eminem sıkma canını öyle salçalı ekmekler gül börekleri olur arada ama bir telafi günü önerirrim
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

bugün ki yediklerim

sabah
3 kivi

öglen
salata

ara
soda

akşam
çorba

valla süper canımm

Back