• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kahvaltı
1 adet gül böregi(küçük):17:

ara:
1dilim havuçlu kek:17:

ögle
çeyrek tostun yarısı:17:
2y.k. yogurt

ara
1kahve fincanı fıstık
3 biskrem:17:

akşam
6 adet küçük köfte(tavuk kıymadan)
marul
maydonoz

kızlar defne ağacının hikayesinin resmini çizdim hemide kendim tasarladım.fotoğraf makinası şarjda dolsunda facede yayınlıycam :)

sayfayı açıyorum 2 kelam yazıyorum hop tekrar bir yoğunluk başlıyor. Zaten bu hafta topiğimize noldu anlamadım
evet ya hiç giremiyorsun bi yazıyorsun sonra yoksun şşekerimmm
hastalıklar uğursuzluklar peşimizi bırakmadı topiciğimize kurşun döktürelim en iyisi kızlar hehehe
ayy valla ya bi kursun döktürelim hehehehhe=)))
kızlar defne ağacının hikayesinin resmini çizdim hemide kendim tasarladım.fotoğraf makinası şarjda dolsunda facede yayınlıycam :)

aaa çok merak ettimmmmmm

bgn moralim gayet iyi inşallah da öle gider uyudum uyandım dünden eser kalmadı....kızlar 27 beden olan bi kotum vardı içine giremiyordum bgn sabah resmen girmiş bulunuyorum hala eskisi kadar rahat olmuyor biraz belden sıkıyor ama olsun önceden totodan yukarı çıkmıyordu...
27 beden de ne olaki??:37:

benimkilerde 27 beden bacakları bollaşmaya başladı yaaa belleri hiç sıkmıyor artık ama oturunca löpcük gibi karın oluyor sinir oluyorummmmmm......napcaz bu karınları yaaaaaaaaaaaaaa..ayakta sorun yok düz ama oturuncaaa hiç oturmasak mı kikikiki
"löpcük gibi" ne kıııııııııız:)))))))):33:

hehehehee çek canım çek :)) diyete başladığında ki en önemli kural bozsanda kaldığın yerden devam etmektir...durmak yok yola devam...
Zaten özge kendime şaşıyorum,neredeyse 4 aydır diyetteyim ve aralarda bozsam da devam ediyorum diyete,inşaallah yine başlıycam ,tamamen bırakmaya hiiiç niyetim yok ama bukadar uzun süredir yapabilmemde de sizin payınız çok büyük iyiki varsınız güzel arkadaşlarım:16::16::16:

Son düzenleme:
Zaten özge kendime şaşıyorum,neredeyse 4 aydır diyetteyim ve aralarda bozsam da devam ediyorum diyete,inşaallah yine başlıycam ,tamamen bırakmaya hiiiç niyetim yok ama bukadar uzun süredir yapabilmemde de sizin payınız çok büyük iyiki varsınız güzel arkadaşlarım:16::16::16:

sen de ii ki aramızdasın canımmmmm

Back
X