- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.341
aaa niyeki??ben futbol maçlarını çoookk önceden bıraktım izlemeyi![]()
geçmiş olsun cnaım ya
sagol güzelim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa niyeki??ben futbol maçlarını çoookk önceden bıraktım izlemeyi![]()
geçmiş olsun cnaım ya
aaa niyeki??
7 yıldır gurbetteyim babamgil zorla izletmiyorda ondan![]()
tuğbacım ben çıkıyorum iyi geceler canım
iyi geceler sanada
kızlar yarın bildirim günü unutmayın
arada olur bunlar sıkma canını..ama dikkat et rutine binerse işte ozaman sıkıntı olur.
senin de nedir güzelim be ya bu elektirkten çektiğin:44::44:evet ya bahar gelsin artık.kuşlar ötsün kelebekler uçsuuun
cnm niye yapamıyosun spor?
arada olur bunlar sıkma canını..ama dikkat et rutine binerse işte ozaman sıkıntı olur.
senin de nedir güzelim be ya bu elektirkten çektiğin:44::44:evet ya bahar gelsin artık.kuşlar ötsün kelebekler uçsuuun
cnm niye yapamıyosun spor?
acaba bu coklu alıntı yaparak yazdıgımız mesajlar bi mesj olarakmı sayılıyo?
öyleyse bu msjımlaa birlikte 3 msj atmış oluyorm bgn:44::44::44:
hayırdır canım senin neden can sıkıcıydıı
yavrum ya yazık sanaaaa
haahhaha delü yaaaaaa koca diye delirmişşş=))))
ya karaRSIZIM ben öncekini mi yapsam diyeeee
ooooooo güzel sofra hazırla bari nişanlına afiyet olsun şimdiden canımmm
Ahhh Emoş kendi adıma söyleyim canım benim senden kalır yanım yok hatta daha beterim,oyüzden rahatça yazabilirsin menünü baksana ben hiç yazamıyom![]()
bende regl oldumm off poff bacaklarım tutmuyor yineeee =(((( ya hep 1 hafta öne kaıyor benim reglim ya eskiden 1-2 gün kayardı artık hep 1 hafta yaa normal mi kiii??????????
ben de hiç sevmem çok soğuk ve kapalı havayı bu senede bahar gelemedi bi türlü...güneşte patlamalar meydana geliyormuş o yüzden yorgunmuş güneş fazla ısı veremiyormuş ve her patlamada soğuk havayı dünyaya itiyormuş 3 yıl boyunca sürecekmiş bu soğuklar..antalyada yazlar dayanılmıyacak kadar sıcak geçer.çok merak ediyorum bu yaz serin olacakmı diye...
sana bu seneki soğuklarla ilgili bilimsel bi açıklama yaptım :)))
süpersin canım yaa ben de birazdan defneyi arabasına katıp yürüüşe çıkacam platesimi de gelince yapacam kendime plates minderi alıcam yaa halıda zor oluyor çok pahalı bişi de değilmiş süekli yapıyom nasılsa alıyım gitsin.akşamda pisikletime binerimyaza bişi kalmadı gitsin kilolar
aneyy benimki dışa mı şekilleniyorrr=)))) wuu iyi şekillendirmişim o zaman kikikiki
27 beden pantolon varmı :44::44::44::44::44::44:
ben hayatımda 48 in altında giymedim![]()
ben şimdilik çıkıyom çocuklar yemege gelecekler..
bizim mesailer degişti.artık mesai tamamlama yapıyoz.3 güne 1 24 saatlik nöbetler şeklinde çalışıyoz.3 gün evde 1 tam gün nöbet diye.
bugün evdeyim.cumartesi nöbetteyim
iyi geceler canım
allah uzun ömürler versin cnaım nice yıllara
Eki Görüntüle 368638
geçmiş olsun canım ya kötü olur diz burkulması kendimden biliyorum allah acil şifalar versin
kilom aynııııııııııııııııııııııııııııı:18::18: