• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar.ben düşündüm ki artık benim gruba faydam olmuyor.grubun da bana pek faydası olmuyor.fazla paylaşım olmadığı için pek bir cevap da alamıyorum yazdıklarıma.günlerdir kendi kendime konusup cıkıyorum.bu sebeple gruptan ayrılma kararı aldım.kendi çabalarımla devam edicem.kimseye alınıp kırılmadım.hepinizi hala cok seviyorum ama boşa yer kaplamak istemiyorum burda.ben yine ugrarım sizsiz yapamam zaten cogunuz faceimde eklisiniz.eklemek isteyenlere de özelden yazabilirim...

selam kızlar.ben düşündüm ki artık benim gruba faydam olmuyor.grubun da bana pek faydası olmuyor.fazla paylaşım olmadığı için pek bir cevap da alamıyorum yazdıklarıma.günlerdir kendi kendime konusup cıkıyorum.bu sebeple gruptan ayrılma kararı aldım.kendi çabalarımla devam edicem.kimseye alınıp kırılmadım.hepinizi hala cok seviyorum ama boşa yer kaplamak istemiyorum burda.ben yine ugrarım sizsiz yapamam zaten cogunuz faceimde eklisiniz.eklemek isteyenlere de özelden yazabilirim...

hakkında hayırlısı olsun canım

oğluma şu üzerine oturup zıpladığın toplardan almıştım.dünden beri yaklaşık 100 kere düştü.hehhehehehe.o kadar komik ki

dikkat et bir yerini kırmasın yavrucak

16/03/2012

aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis....................7+
fiyona..................7+
1.73....................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.......izinli
oyagibi................7+
saliha27...............0 yanlış saymadıysam izinli mi?
nilipus..................7+
emidaf............ izinli

yanlışlık varsa bakın cunku takip edemedim birkaç gundur

ellerine sağlık canım

maşallaaahh senin ki çok hareketli maşallah :nazar::nazar::nazar:benim ki ağır abla yavaş yavaş yapıyor herşeyii :)))yürütece bindiriyormusun sen..ben defneyi yürütece ilk bindirdiğimde 1 hafta kadar heryere geri geri gitti :)))

önceleri öyle oluyor geriye gitmek daha kolay geliyor

kız orda soğuktan kediler onu düşünememiştir burdaki kediler yavruladı bile geçen bizim evin altında eski koltuğun içine yavrulamış enikleri elimin yaısı kadardı..

kedilerde dondu :27::27::27:

kızımla gezdik geldik parka götürdüm salıncağa bindirdim çok hoşuna gitti...sonra otlarla filan oynadı çok sevindi havalar iyice güelleşsşn hergğn çıkaracam bebişimi :)

çıkar çıkar ne güzel

cuma günkü menüm

sabah
yemedim

öğle
bol salata ( arkadaş getirmişti)

ara
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuklu pilav

ara
yarım kase sütlaç

dünkü menüm

sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
2 bardak çay

öğle
1 dürüm çiğ köfte
1 ayran

akşam
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 bardak çay

maşallaaahh senin ki çok hareketli maşallah :nazar::nazar::nazar:benim ki ağır abla yavaş yavaş yapıyor herşeyii :)))yürütece bindiriyormusun sen..ben defneyi yürütece ilk bindirdiğimde 1 hafta kadar heryere geri geri gitti :)))

ayy yok bizimkinde kurt var gibi hiç durmuyoorr..ben yürütece bindirmeyi düşünmüyorum canım..gelişimini bozuyor ve yürümesini engelliyor diye

kızımla gezdik geldik parka götürdüm salıncağa bindirdim çok hoşuna gitti...sonra otlarla filan oynadı çok sevindi havalar iyice güelleşsşn hergğn çıkaracam bebişimi :)

ayy ne güzellll bende çok istiyoprum özge yaaa parka götürmeyi tamamen ısınsa burasıda oynatsam ayyy ne güzellll...heheh otlar çocukların çok ilgisini çekiyor zaten=)

canımm sen hep kimse yokken giriyorsun yani öyle denk geliyor....neyse bakalım sen bilirsin canım iyi kilo vermeler kendine iyi bakkk

ayy yok bizimkinde kurt var gibi hiç durmuyoorr..ben yürütece bindirmeyi düşünmüyorum canım..gelişimini bozuyor ve yürümesini engelliyor diye

zaten seninkine daha erken değil mi yürüteç
yürüteç sen iş yaparken işe yarar koyarsın oda peşinden gelir :52:
bizim zamanımızda yürüteç mi vardı bak bizde yürüyoz :35::35::35:

canım yaa yoksa benim yazdığımama alındın ben şaka yapmıştım:43::43::43:.ama haklısın canım paylaşım azaldı herkes ben de dahil çoğu zaman 7 msj hakkını doldurup çıkıyoruz...niye böle oldu ben de bilmiyorum ama herkesin kendine göre sorunları var işte...neyse canım görüşürüz yine inşallah tez zamanda verirsin kilolarını..

özge hazal nasılsınız
bebişler nasıl

i,yidir aslışşş dershaneye gittim geldim kızımla oynadım biraz bi foruma gireyim dedim...benim bebiş biraz daha iyi en azından sümüklerimiz geçti baya hehehehhe..sen napıyorsun baya geç kalkmışsın uykucuuuuuuuuuuuu=))

i,yidir aslışşş dershaneye gittim geldim kızımla oynadım biraz bi foruma gireyim dedim...benim bebiş biraz daha iyi en azından sümüklerimiz geçti baya hehehehhe..sen napıyorsun baya geç kalkmışsın uykucuuuuuuuuuuuu=))

dün 3 de yattım canım
aslında ben geç kalktığımda devamlı uyumuyorum uyanıp geri yatıyorum kaç kere uyandım sabahtan beri ama yataktan çıkmak istemiyorum
dersler nasıl deneme sınavı oluyor musunuz sonuçlar nasıl canım

canım öle olsaydı benim kız kardeşim yürümezdi heralde gelişiminde de bi sorun yok valla 13 yaşında boyu benden uzun :)) sen o sölenlere çok aldanma çocuğun beline baskı yapıyor diyolar o zman oturtmamaızda gerekir çocuğu benimik 10 aylık kendi kendine ayakta dikeliyor artık :)))
ben çok rahat ettim valla yürüteç sayesinde ben temizlik yaparken bindiriyordum nereye gidersem peşimden geliyordu :))yoksa diğer türlü beni odadan çıkartmıyor cadı benide götür gittiğin yere diye ağlıyor

Back
X