- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.721
kızlar merhaba nasılsınız.....![]()
Hoşgeldin emos umutsuz ev kadınlarını izliyom tek başıma:) annem komşuya gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba nasılsınız.....![]()
hepinizi öpüyom iyi geceler..kociş kızıyo hem hastayım diyon hem bilgisayarda ne ediyon dio![]()
Hoşgeldin aslicim tv izliom.. Bi taraftanda su içiyorum:) sen nasilsin nasıl gidiyoselam ben geldim
saliha emoş nasılsınız
kızlar ilkin takımdan ayrıldığı için bu haftaki günlük mesaj sayımını emine yapcak
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
tedis *** 17-23 mart
Hoşgeldin aslicim tv izliom.. Bi taraftanda su içiyorum:) sen nasilsin nasıl gidiyo
Ayşe regly dönemlerindeki asabiyet bütün bayanlarda oluyo sanırım ben zaten sinirli ve tezcanlı bi insanım,o zamanlarda da tamamen canavara dönüşüyorum,artık garibim eşim anlıyo da "senin günün mü yaklaştı" diyo hiç bulaşmıyolar bana![]()
kızlar çok hastayım yine ya.................
canım bizde akşam karanlıkta soba borularını temizledik
yanıyo yanıyo evi ısıtmıyor borular doldu mu diye temizledik ama yinede bi değişen bişey yok
banyoya girdim hemen biraz çamaşır yıkadım kendimi yıkadım geldim ufonun yanındayım ısınmaya çalışıyorum
Hoşgeldin aslicim tv izliom.. Bi taraftanda su içiyorum:) sen nasilsin nasıl gidiyo
Havalar ısınsada rahat etsen aslim
geçmiş olsun emoşş ya havalar düzelsede hepimiz iyileşsek hepimiz hastayız pufffffkızlar çok hastayım yine ya.................
Hoşgeldin emos umutsuz ev kadınlarını izliyom tek başıma:) annem komşuya gitti
Selam kızlar,aşağısı baya bi kalabalık maaşallah.ee ne var ne yok nasılsınız?
bence de acıkmayalım saliha oruca mı başlasak ne etsek acep?:26:Bu hafta acıkmayalım:) :)
aşağısı kaçmış
ben donuyorum cnaım sen nasılsın
nöbet çıkışı ben bitiyom of...bide grip oldum her yanım dökülüyooooooooooo
Selam kızlar,aşağısı baya bi kalabalık maaşallah.ee ne var ne yok nasılsınız?