• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyorum gelemeyebilirim işim çok ama dayanamıyorum naptınız diye arada geliyorummm:16:

hoşgeldin aslı nasılsın demek tiyatroya götürcen ..ne güzel şimdiki çocuklar çok şanslı.gecen bizim okula gelmişler çocuklar anlatıyodu 3 boyutlumu 5 boyutlumu çadır gibi bişiyin içinde yere oturarak seyretmişler.çok heyecanlıydılar

Biz tek boyutlu çadır bile kurmadık peh

yok be canıııım ne kokacak,kokmuyo emin olabilirsin:27:

Eminecim Aslıda,ayşede,özgede veya hazlada ekliysen beni onlardan ekleyebilirsin
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-3 zeytin
-yarım dilim peynir
-1 dilim ekmek
-1 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-1 kepçe yoğurt çorbası
-5-6 kaşık bezelye yemeği
-1 dilim ekmek

ARA
-1 dilim kaşarlı,domatesli küçük sandviç
-yarım bardak süt

AKŞAM
-1 kepçe yoğurt çorbası
-3,4 kaşık adını bilmediğim bi yemek(komşum getirdi)
-3 kaşık bulgur pilavı

-1 kuru kayısı+ceviz

BİTTTİİİİİİİİ

ben beğendim menünü bol çeşitli ama az az.

anamn oyacıgım gelmiş:16:
nasıl olsun benim dün vizeler vardı onlarlan ugraştım.bugün temizlik yapcam evde kalkabilirsem pc başından yarın nöbet var perşembe misafirlerim gelecek bu günden temizleyeyim.nöbet çıkışı kıpırdayamıyorum malum..
sen neler yaptın nerelerdeydin

senin şu hızını var ya okurken ben yoruluyorum:))) ben ne yapayım gezdim gezdim geldim :)))

ye canım ye ama senin yapışmıştır miden o menülerinle.nutella daha da yapıştırmasın.şaka bir yana oyacığım çok az yiyorsun hasta olmayasın canım

çok az yiyorum ve kilo alıyorum. :(

dün regl oldum sandım agrıdan öluyordum bugün tık yok:( ne ses var ne görüntü

kızlar canım hiç okula gitmek istemiyor.hızımı alamadım spor yapmaya devam etmek istiyorum.ama kuzucuklarım beni bekler.bir yolunu buldum.beden dersi yapacağım ve çocuklarla beraber koşacağım oleyyyyyyyyyyyy

Back
X