• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

off aöf ara sınavlarına da çok az kaldı. 3 tane dersim var ama bir türlü verimli çalışamıyorum. akşamları soru çözmem lazım ama hem kafam çok yorgun oluyor hem bedenim:( belki 3-4 gün yıllık izin alır evde derse gömülürüm.

günaydın kızlar nasılsınız ben birazdan temizlik yapıcam yapmadan önce şöle bi göz atıyım dedim...lahana dolması yapıyorum akşama lahanaları haşladığım suyu dökmedim şimdide içiyorum :)))

Günaydın arkadaşlar ve ayşe aşağıda seni görüyorum nasılsın?Ben kahvaltıyı daha yeni yaptım birazdan evi toparlıycam ev temiz aslında ama yine de bi süpüreyim bugün tatil günüm bidaha hafta sonuna kadar yapamam.Burda hava çok güzel yine önce oğluşumu parka çıkarmak sonra da yürüyüş yapmak istiyorum inşaallah.

Günaydın arkadaşlar ve ayşe aşağıda seni görüyorum nasılsın?Ben kahvaltıyı daha yeni yaptım birazdan evi toparlıycam ev temiz aslında ama yine de bi süpüreyim bugün tatil günüm bidaha hafta sonuna kadar yapamam.Burda hava çok güzel yine önce oğluşumu parka çıkarmak sonra da yürüyüş yapmak istiyorum inşaallah.

gunaydın cnm oh ne guzel tadını cıkar vallaha

ya bana asist verdi dr ondan sonra başladı öksürük zaten=( içmiyorum onu artık ama hala öksürüyorummm

tamam canım eklemişsin zaten=) gözlerin ne güzel kız badem gibi maşallahhh

ya salak mıyım ne doğru ya eklisin unutmuşum =))))))))))

1-2 gece 10.30 da uyumustu özgiş şimdi 11 11.30 12 arasında gidip geliyorrr buna da şükürrr

tabi canım buna da şükür yazık yni sabahlara kadar oturuyordun...inşallah böle gitsin hep...

oh oh ne güzel çıkın vallaaa

Back
X