• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar hazır ikiniz burdayken yapıyomusunuz diyeti ayça diyetini? ya benim hayatım su anda asırı duzensiz.ama cumaya kadar toparlayacam..azcıkda olsa spor yapabilecegim doktorlar izin verdi..ama maalesef terleyecek kadar cok yapamayacam..son solediğim idyeti tam olarak yazayım isterseniz.cuma başlayalım ??

kızlar hazır ikiniz burdayken yapıyomusunuz diyeti ayça diyetini? ya benim hayatım su anda asırı duzensiz.ama cumaya kadar toparlayacam..azcıkda olsa spor yapabilecegim doktorlar izin verdi..ama maalesef terleyecek kadar cok yapamayacam..son solediğim idyeti tam olarak yazayım isterseniz.cuma başlayalım ??
Ayşe siz yaparsanız ben de yaparım hazırım ben,buaralarda motivasyonum yüksek benim çok şükür spor da yapmaya başladım ama sen sakın kendini zorlama spor için sağlık herşeyden önemli.diğer diyete gelince ben ayça diyetini tercih ederim çünkü öteki bana çok karmaşık geldi.

Ayşe siz yaparsanız ben de yaparım hazırım ben,buaralarda motivasyonum yüksek benim çok şükür spor da yapmaya başladım ama sen sakın kendini zorlama spor için sağlık herşeyden önemli.diğer diyete gelince ben ayça diyetini tercih ederim çünkü öteki bana çok karmaşık geldi.

kuzucum sen şimdi git sonra ayrıntılı konusuruz..2 tane var hangisini isterseniz uygulamak..birde diyeti yazmadım ben ondan karısık gelmiştir hehehehe..beraber yaptıgımız hafta cok motive oldum yine istiyorum yine yine :32::32::32:

kuzucum sen şimdi git sonra ayrıntılı konusuruz..2 tane var hangisini isterseniz uygulamak..birde diyeti yazmadım ben ondan karısık gelmiştir hehehehe..beraber yaptıgımız hafta cok motive oldum yine istiyorum yine yine :32::32::32:

bence de beraber yapmak motivasyon için çok iyi oluyor,e tamam o zaman sen diyetleri bi yaz olmazsa zorlarım kendimi,yaparım ayol:) ben şimdi çıkayım.bye:16:

yüzünü gören hacı olur bu aralar :)
hacım napalım bu aralar böyle gerçi ben hep böyleyim ama...
Biz tek boyutlu çadır bile kurmadık peh
ne diyon sen benim oglan 2. sınıfta ögretmenleri sinemaya götürdü ben 20 yaşındaydım sinemaya gittigimde..
senin şu hızını var ya okurken ben yoruluyorum:))) ben ne yapayım gezdim gezdim geldim :)))

iyi olmuş yaramış...hayatta bazen degişiklilkler iyidir...

kızlar canım hiç okula gitmek istemiyor.hızımı alamadım spor yapmaya devam etmek istiyorum.ama kuzucuklarım beni bekler.bir yolunu buldum.beden dersi yapacağım ve çocuklarla beraber koşacağım oleyyyyyyyyyyyy

burda da hava çok güzel..kaçıncı sınıflar var sende...

off aöf ara sınavlarına da çok az kaldı. 3 tane dersim var ama bir türlü verimli çalışamıyorum. akşamları soru çözmem lazım ama hem kafam çok yorgun oluyor hem bedenim:( belki 3-4 gün yıllık izin alır evde derse gömülürüm.

çalışmayınca olmuyo canım bende haziranda finaller var çalışmaya başladım ev,iş,çocuklar derken ancak vakit bulabiliyom

hacım napalım bu aralar böyle gerçi ben hep böyleyim ama...

ne diyon sen benim oglan 2. sınıfta ögretmenleri sinemaya götürdü ben 20 yaşındaydım sinemaya gittigimde..

iyi olmuş yaramış...hayatta bazen degişiklilkler iyidir...

bende 16 yaşındaydım ilk sinemaya gittiğimde cok müthiş bişiydi ozaman :):)

günaydın kızlar nasılsınız ben birazdan temizlik yapıcam yapmadan önce şöle bi göz atıyım dedim...lahana dolması yapıyorum akşama lahanaları haşladığım suyu dökmedim şimdide içiyorum :)))

harikasın valla..bulgurla yapmışın ben karışık yaparım kırık pirinç ve bulgur....

Back
X