• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy çook mutluyum ben yaaaaaaaa bu hafta hiç tartılmamiştim bi tartılayım dedimmm veeee 55.9 çıktım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..aman tanrım 55 leri gördüm en sonundaaa cısta cıstaaaa 300-500 kop kop kop kop=):21::21::32::32:

Bizde kopak bari :)

yazıcıdan çıkarttım yarın tam inceleyip dolabın kapagına yapıştırıcıgımmmmm

hadi bakalım hayırlı olsun hepimize..yalnız tekrar soleyim emoşum belki değişiklik yaparsın diyette..diyet 65-70 kilo aralıgında 1.70 boyunda hiç bir saglık problemi olmayan bi arkadas için yazıldı..sana az kalabilir menu artırabilirsin istersen?

ayyy çook mutluyum ben yaaaaaaaa bu hafta hiç tartılmamiştim bi tartılayım dedimmm veeee 55.9 çıktım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..aman tanrım 55 leri gördüm en sonundaaa cısta cıstaaaa 300-500 kop kop kop kop=):21::21::32::32:

süpermişşşş bende kop kop olmak istiyorummmm

hazalım bu arada sen ders calısıyon mu hiç bahsetmiyosunda ne bilyiym!!!

yess şekerim çalişiyorummm ama dün çalişamadımmm arkadasım geldi sonrada mantı falan yaptım bi de başim çok ağriyordu ama bugun çalişicimm kız uyuyor su an sabah8 de kalkmıştı kendi kendine bayıldı az özce=)ama kaldırcam birazdan 2. uykusuna yatınca hemn başlicamm..bende azcık ortalığı topliyimmm kızın nevresimlerini değiştirdim şimdi sıra bizimkinde=) sağolsun sabah yatakta oynerken kustuu yatağa hehehheh

kızlar ben kaçiyorum kız uyurken hazır etrafı topliyim sonra meyve faslımız falan iş çok =)))ayy bugun pek mutluyumm ya..aa bu arada deniz bugun tam 7 aylık olduu hihiihihih=) doktor kontrolüne gitcez bugun teyzeleri bakalım kaç gram almışş=)

kızlar ben kaçiyorum kız uyurken hazır etrafı topliyim sonra meyve faslımız falan iş çok =)))ayy bugun pek mutluyumm ya..aa bu arada deniz bugun tam 7 aylık olduu hihiihihih=) doktor kontrolüne gitcez bugun teyzeleri bakalım kaç gram almışş=)

tamam cnm Allah saglık versin ömür boyu..saglıklı mutlu hayırlı bir evlat olur inşallah hep...
optum seniiiiiiiii

Back
X