• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bu mesajları daha yeni gördüm oyüzden nerden çıktı şimdi bunlar demeyin.Ayşee bu nasıl bi tencere anam Allahım sen koru:53:,şaka biyana çok üzüldüm,şişman olmasına değil,zihniyetine üzüldüm gerçekten.

ay nolcam ben ya..insanlar bana zayıflamışın dedikçe ben gaza gelemiyom daha çok rehavet çöküyo...
o kadar çok kişi zayıflamışın,ay noldun sen,ne yaptın böyle,incecik olmuşun diyolar...bende şımardım valla busıra yine baştaki azmimi bi türlü yakalıyamıyorum ben yaaa...hedefimi yükseltem bari.böyle olunca nasıl olsa 2 kilo kasldı 1 hafta sıksam veririm diyom..
offf 85 mi yapam 80 mi yapam....
emine hedefini 80 yapsın diyenler..
85 yapsın diyenler........

Emoş sakın bu durum seni yıldırmasın,hepimizde oluyo bu maalesef 2 hafta sıkı diyet yapsam ben 1 hafta kaytarıyom hemen ,zararın neresinden dönsek kardır

sabah-öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
3 zeytin
domates
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay

ara
1 elma

akşam
5 kaşık havuş kızartması
3 kaşık makarna salatası

ara
1 elma

2 aydır 1 kilo bile veremedim.. yarın yediklerim için tekrar defter tutucam

canım insan hayatında çok ağır gelen dönemler oluyor malesef ama güçlü olmak zorundayız yeniden başlamalıyız hayata
bence ilk önce ailenle konuş ben kilo vermek istiyorum içinde bulunduğum durumdan dolayı yemek yemiyor değilim de
ailen bunu anlasın ki sana yardımcı olsunlar yoksa üzüntüden yemediklerini düşünürler

İyi akşamlar arkadaşlar,ben bugün sabah 9.30 da kalktım,sanki rüyamda görmüşüm gibi ilk iş ütü yaptım,2 pantolon,4 gömlek ütüledikten sonra evi topladım,ve kahvaltıdan önce bi tartılıyım dedimkiii ne göreyim 79,1 olmuşum:21::21::21:tabii çok sevindim o gazla hafta sonu tuzağına fazla yakalanmadan akşam ettim,burdada hava çok güzeldi bütün gün işleri bitirip yürüyüşe çıkmak istedim ama bitürlü nasip olmadı,gerçi evin içinde dolanmam yürüyüşe bedel oldu,sizler nasılsınız?ne yaptınız?

ooo süper bu hafta senden iyi bi kilo düşüşü bekliyorummm

Back
X