• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-2 zeytin
-domates
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-1 kase yoğurtlu brokoli salatası

ARA
-2 tane kuru biber dolması(küçük boy)
-1 tane lahana sarması

AKŞAM
-4 kaşık kuru patlıcan yemeği
-yoğurt
-4 küçük parça tavuk(hepsi 1 baget bile etmez)

ARA
-2 meyve yemek istiyorum
iyi adapte olmuşsun diyete valla:nazar::nazar::nazar:..bende adapte olmaya calısıyorum..yazayım akşama menumu

Son düzenleme:
Ben bu mesajları daha yeni gördüm oyüzden nerden çıktı şimdi bunlar demeyin.Ayşee bu nasıl bi tencere anam Allahım sen koru:53:,şaka biyana çok üzüldüm,şişman olmasına değil,zihniyetine üzüldüm gerçekten.

Emoş sakın bu durum seni yıldırmasın,hepimizde oluyo bu maalesef 2 hafta sıkı diyet yapsam ben 1 hafta kaytarıyom hemen ,zararın neresinden dönsek kardır

valla bilmiyorum tatlım..haberi ole yazmışlar..tencere kapak :):)

kızlar daha once ölçülerimi almıştım..bakalım gelecek ay ne olacak..reglimide yeni oldum her yerim şiş belki 2-3 cm daha farkedebilir..
çok kilo veremiyorum ama inceliyorum:32::32::32::32:

göğüs 98cm -92 cm
bel 80cm- 77 cm
bel yanı 97cm- 93 cm
kalça 106cm- 99 cm
üst bacak 60cm- 50 cm
kol 29cm- 28 cm

Son düzenleme:
günaydın kızlar (tabi benim için :D) saat 1,30 da uyandım... 15,00 kahvaltımı yaptımmm... kimsecikler gelmemiş daha

canım insan hayatında çok ağır gelen dönemler oluyor malesef ama güçlü olmak zorundayız yeniden başlamalıyız hayata
bence ilk önce ailenle konuş ben kilo vermek istiyorum içinde bulunduğum durumdan dolayı yemek yemiyor değilim de
ailen bunu anlasın ki sana yardımcı olsunlar yoksa üzüntüden yemediklerini düşünürler

onlar yeterli olduğunu , çok incelmenin ne gereği var diye düşünüyorlar.. çünkü alışkınlar beni hep kilolu görmeye

bugünkü menümü de yazayım

kahvaltı 14,30
1,5 dilim çavdar
5 zeytin
1tk lorpeynirr
1 kupa sıcak su

ara
2 elma

akşam(planlıyorum)
1 tabak yeşil fasulye

ara
3 elma