• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:34::34::34::34::34:

Kızlar ben diyeti uygulamaya çalışıyorum ama hiç motivasyonum yok kimse girmiyor topiğe..yorum yapmıyor..geçmişi bile okumuyor..böyle olmuyor ama toplu diyette gibi değiliz..:50::50::50::50:
Canlansak biraz????
haklısın cnm.birlikte yapacaksak bu işi,gazlamalıyız birbirimizi.bnm de motivasyonum bi gidiyo bi geliyo:26:
kimler uyguluyo buarada diyeti??

25/03/2012 msj sayım listesi

1,73 : 12

pisig : 13

nilipus : 4

melekayşe : 8

oyagibi : 14
hazos87 : 11

rainandthesun : 11

fiyona : izinli

aynalar : 18

emidaf :izinli
canım ellerine saglık ama 3 mesajı dün gece 12 den sonra yazdıgımdan o mesjları ertesi güne saymışsın..onları da kabul et ama gecede olsa dün yazdım ben o mesajları:44:cezaya kalmak istemiyoruuuuum:50:

kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
cnm ben bukonulardan hiç anlamam oyüzden yanlış bi degerlendirme yapmıyım dedim:50:
bende yazayım ama ölçüm yapılınca salonda iyi olur bencede

KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR :16::16::16::16::16::16:
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)

sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .
geçmiş olsun canım.amiiiin
merhaba kızlar ben ancak gelebildim sabahtan beri çarşı pazar annemin işleri vardı onları hallettik..
plates topu aldım bakamlım üstünde durabilirsem kullanacagım:1::1:
şöyle kilo verdirecek bi duruşu yok acep ne gibi faydası ola bana bu topun:44:
ablacım plates aslında belli bi kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yapılıyomuş.ben gittiğim spor salonunda son 2ay plates yapacakmışım.önce fitness ve aerobik ve diyetle kilo verdikten sonra.ama hem spor hem plates de birlikte gidebilir pektabi:34:

Son düzenleme:

Haklısın cnm.birlikte yapacaksak bu işi,gazlamalıyız birbirimizi.bnm de motivasyonum bi gidiyo bi geliyo:26:
Kimler uyguluyo buarada diyeti??

Canım ellerine saglık ama 3 mesajı dün gece 12 den sonra yazdıgımdan o mesjları ertesi güne saymışsın..onları da kabul et ama gecede olsa dün yazdım ben o mesajları:44:cezaya kalmak istemiyoruuuuum:50:

Cnm ben bukonulardan hiç anlamam oyüzden yanlış bi degerlendirme yapmıyım dedim:50:
Bende yazayım ama ölçüm yapılınca salonda iyi olur bencede

ablacım plates aslında belli bi kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yapılıyomuş.ben gittiğim spor salonunda son 2ay plates yapacakmışım.önce fitness ve aerobik ve diyetle kilo verdikten sonra.ama hem spor hem plates de birlikte gidebilir pektabi:34:

hazal
2 emine
nesliş
sen ,ben :)
başka var mıydı??:44::44::44::44:

Haklısın cnm.birlikte yapacaksak bu işi,gazlamalıyız birbirimizi.bnm de motivasyonum bi gidiyo bi geliyo:26:
Kimler uyguluyo buarada diyeti??

Canım ellerine saglık ama 3 mesajı dün gece 12 den sonra yazdıgımdan o mesjları ertesi güne saymışsın..onları da kabul et ama gecede olsa dün yazdım ben o mesajları:44:cezaya kalmak istemiyoruuuuum:50:

Cnm ben bukonulardan hiç anlamam oyüzden yanlış bi degerlendirme yapmıyım dedim:50:
Bende yazayım ama ölçüm yapılınca salonda iyi olur bencede

hazal
2 emine
nesliş
sen ,ben :)
başka var mıydı??:44::44::44::44:

senin sınavın var değil mi?bence birazda ona stres yapıyosun o bitsin başla spora..birde yaz buraya seni sıkıştıralım kontrol edelim :4::4::4::4:

evet sınav yaklaştı. nisanın ilk haftasına izin aldım yıllıktan hem ders çalışırım hem de sahilde yürüyüş hem zihnime hem bedenime iyi gelir diye düşünüyorum.

sabah kahvaltımıda paylaşıyım hemencik

sabah 6:30 da uyandım

hemen koca bir bardak dolusu suyumu içtim

2. dilim ekmek

1. bardak çay

2. dilim beyaz peynir
çatalın ucu ilede çikolata

sabah yürüyüşü 15 dakika

saat 12:00

3. adet galete
çay
su
[/QUO

çatalına göre değişir o uç.)))) eger buyukse totoa batırıveririm çatalı ahahahahah kıyamam ya güzel menu aferin sana

ben de hemen yarın sabah alacağım ölçülerimi eger mezura yeterse:)

küçük çataldıı yawrumm yaaaaa :17::17::17::17::17::17: adet olucam yaa onun için böyle oluyorummmm :17::17::17::17::17:
yap yapp bende ölçüp yazıcam hemencikkkkkkkk:32::32::32::32::32::32::32::32:

evet sınav yaklaştı. nisanın ilk haftasına izin aldım yıllıktan hem ders çalışırım hem de sahilde yürüyüş hem zihnime hem bedenime iyi gelir diye düşünüyorum.

ohhhhhh yawrumaaaa bakkkkk benimde vizeler geldiiiii benide al yanına nolurrrrrr bende gelimm valla sesim çıkmazz bende ders çalışırımmmmmm söözzz söözzzzz:31::31::31::31::31::31::31::31:

geçmiş olsun canım..ateş çok tehlikeli..

evet iyi oluyor.kalıcı yağ kaybı anlmaına geliyo bu :)

ay ne sıyrığım dimi :):):)
Emoş hariç diyecektim:9::9:

ivet canım ya..spor hemen topluyo..

sağol canım benimm :16::16::16::16::16::16::16:

1,5 litre suyumu ve 2 kupa yeşil çayımı içtimm..
oldugum yerde göbeğimi hareket ettiriyorum delirdim iyice :32::32::32::32:

kızlar ben çıkıyorum şimdilik öptüm MANAKTANNNNN:54::54::54:

afiyet olsunnnnn spor spordur vallaaa ne güzelll:32::32::32::32::32::32::32:
görüşürüzzzzz canımmmmm:16::16::16::16::16::16:

haklısın cnm.birlikte yapacaksak bu işi,gazlamalıyız birbirimizi.bnm de motivasyonum bi gidiyo bi geliyo:26:
kimler uyguluyo buarada diyeti??

canım ellerine saglık ama 3 mesajı dün gece 12 den sonra yazdıgımdan o mesjları ertesi güne saymışsın..onları da kabul et ama gecede olsa dün yazdım ben o mesajları:44:cezaya kalmak istemiyoruuuuum:50:

cnm ben bukonulardan hiç anlamam oyüzden yanlış bi degerlendirme yapmıyım dedim:50:
bende yazayım ama ölçüm yapılınca salonda iyi olur bencede

ahhhh yawrumm yaaa kıyamam tamm sen 3 daha yazmış oldunnnn ben ona dikkat etmedimmm yaa görmedim o yuzden :13::13::13::13::13::13::13:

bu aradaa ben belli bi diet yapmıyorum canım az yiyorum ama oda iyi bişey değill miğde depoluyormuşş ne bilimm şimdi daha farklı deniycemm tamamen aç kalıyım diyorummm:27::27::27::27::27::27::27::27: şaka şakaa daha dikkatli olmaya çalışıcam ve zaten yürüyorum günde yaklaşık 1.5 saat motive ederiz canım merak etme hiççç:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

küçük çataldıı yawrumm yaaaaa :17::17::17::17::17::17: adet olucam yaa onun için böyle oluyorummmm :17::17::17::17::17:
yap yapp bende ölçüp yazıcam hemencikkkkkkkk:32::32::32::32::32::32::32::32:

ohhhhhh yawrumaaaa bakkkkk benimde vizeler geldiiiii benide al yanına nolurrrrrr bende gelimm valla sesim çıkmazz bende ders çalışırımmmmmm söözzz söözzzzz:31::31::31::31::31::31::31::31:

gel bebem gider yeniköyde deniz kokusunu içimize çeke çeke çalışırız. :))) çatalı da al gelirken ahahahahah konuşursan diye önlem

ahhhh yawrumm yaaa kıyamam tamm sen 3 daha yazmış oldunnnn ben ona dikkat etmedimmm yaa görmedim o yuzden :13::13::13::13::13::13::13:

bu aradaa ben belli bi diet yapmıyorum canım az yiyorum ama oda iyi bişey değill miğde depoluyormuşş ne bilimm şimdi daha farklı deniycemm tamamen aç kalıyım diyorummm:27::27::27::27::27::27::27::27: şaka şakaa daha dikkatli olmaya çalışıcam ve zaten yürüyorum günde yaklaşık 1.5 saat motive ederiz canım merak etme hiççç:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

kızçe günde 1.5 saat nereye yürüyon sen be ya

Back
X