• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gel bebem gider yeniköyde deniz kokusunu içimize çeke çeke çalışırız. :))) çatalı da al gelirken ahahahahah konuşursan diye önlem

YAR BANA BİR EĞLENCE MEDET

abi beni bi gazlayın da bu akşam yürüyüş yapayım koşu bandında neyin ya.

kızçe günde 1.5 saat nereye yürüyon sen be ya

yawrumm bebemmmmm şimcikkk çatalı tabikidee alırr yanıma nidemkkkk nidemekkkkk:27::27::27::27::27::27::27:
gelelimm şu yürüyüş meselesineeee ahh be yawrum koşu bandın var ve sen yürümüyosun öylemiiiiiiiiii ahada çatal geliyo şimcikk bakkkkk cıkcıkcıkcık akşam muhakkakk yürüyosunnn sorucam bakkkkk:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: ben hergün işten eve giderken ve gelirken yürüyorum yaaa düşün artık üşenmeden yürüyorum en iyi spor benceee o çünkiiiiiiii takıl bana hayatını yaşa bebeğimmmmm dah ne diiimmmm:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::29::29::29::29::29::29::29::7::7::7::7::7::7::7:

2-3 aylık bir ölçüm canm o zman sporda yapıyordum ya ben biraz iri kemikliyim..evet hep diyorum ya size tartıda gözükmüyor ama cok inceliyorum her kıyafetim bol geliyo diye..kas yapmısımdır belki cunku kas yağdan cok daha agırmış..spor yaparken kilonun daha fazla cıkması bu yuzden miş..

bu olay bende de mevcut sanırım görenler çok kilo vermişsin 50 kilo varsındır diyo ama değil işte daha var 50 ye dediğimde şaşırıyolar...ama bırak artık kilo verme diyolar ben verecem dediğimde kızıyolar :))

katılıyorum sana canım benim de hiç motivasyonum kalmadı bişeyler yapmamaız lazım

canımmm benimmmmm hiçç motivasyonunu düşürme bakkk bende geldimmmm vallaa bomba gibi geldimmmmmm inan kiiiiiiiiiiiiiiii:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8: ama önce şuuu çizelgemi yapmam lazımm bana bi yardım etsennn nasıl yapıyodukk unuttummm:30::30::30::30::30::30::30::30:

kızlar hemncik öğle yemeğimide paylaşayım sizlerleeee

saat 14:00

1. kase süzme mercimek çorbası
2. dilim ekmek

ve saat 15:40 itibariyle 1,5lt su içimşşşş bulunmaktayımm

şimdide kendime yaban mersini çayı yaptım onun içicemmm:7::7::7::7::7::7:
bu sıralar hergün içiyorum annem almışş verdi bitki çaylarını papatya v.s herşey vardı çok hoşuma gitti
saat allah izin verirse 6:00 gibide günü kapatırımmmmmm ve eve kadar 50 dakıkada yurudum müüü ohh spor sporrrrr birde beden ölçülerimi alıcamm ayşemm süperr bişey yapmış harika bir fikirrrrr:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

elinize kolunuza sağlık misler gibi olmustur her yer
evet ya temizlik kokuyo köşe bucak:16:bgn spora gidemicektim iyi oldu valla.spor niyetine:34:
merhaba kızlaaaarr ben geldim..nasılsınız
ben iğrenç bir hafta sonu geçirdim ama bgn evimdeyim....
oş geldin be ya..iyidir be ya.sen nassın?niyeki kötü geçti:26:

katılıyorum sana canım benim de hiç motivasyonum kalmadı bişeyler yapmamaız lazım
napsakki acep:44:,gaz lazım bize gaz:8::8::8::8:

KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR :16::16::16::16::16::16:
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)

sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .

çok geçmiş olsun canım...görüyon mu hınzırı gizli gizli dondurma yemiş :)))
dediğin gibi allah beterinden korusun dermansız det vermesin...

neyse kızlar ben kaçtım.sonra görüşürüz..:3:
akşama iskender pala'nın söyleşisi var oraya gitçez inş.öptüm kocaman herkesi:54:
akşama görüşürük:3:

canımmm benimmmmm hiçç motivasyonunu düşürme bakkk bende geldimmmm vallaa bomba gibi geldimmmmmm inan kiiiiiiiiiiiiiiii:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8: ama önce şuuu çizelgemi yapmam lazımm bana bi yardım etsennn nasıl yapıyodukk unuttummm:30::30::30::30::30::30::30::30:

canım yaa bende bayadır düzeltmiyorum çizelgemi bende sık kullanınlara ekliydi silinmiş aslıcığımdan istiyelim linki olmazsa düzeltelim ikimizde..

ayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...

ahhh yawrumm yaaa kıyamammmm çok iyi aNLIYORUM senii inan kiiii malesef benimde başımda bir tane öyleeeeee:53::53::53::53::53:

Back
X