• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hepp evdeyiz sıkıldım..işimde problemler var yapmak zorunda oldugum şeyler..enerjim düşük kaç gundur
offf benimde çok kötü içim daralıyor yine geldiler banadaaa
reglim dayanamadım kurabiyeye cok kucuklerdi ama yemesem super olurdu..
ivettttttttt
kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??

çok süper canım ben hiç ölçmedim kendimi=) evde mezura bile yokk hehhehe merak ettim şimdi ben kaçım acepp

KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR :16::16::16::16::16::16:
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)

sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .

ay yazık çocuğaaaa bencede allah beterinden sakınsınn

merhaba kızlar ben ancak gelebildim sabahtan beri çarşı pazar annemin işleri vardı onları hallettik..
plates topu aldım bakamlım üstünde durabilirsem kullanacagım:1::1:
şöyle kilo verdirecek bi duruşu yok acep ne gibi faydası ola bana bu topun:44:

hahahahha emoşşş y,ne güldürdün beni=)

yawrumm bebemmmmm şimcikkk çatalı tabikidee alırr yanıma nidemkkkk nidemekkkkk:27::27::27::27::27::27::27:
gelelimm şu yürüyüş meselesineeee ahh be yawrum koşu bandın var ve sen yürümüyosun öylemiiiiiiiiii ahada çatal geliyo şimcikk bakkkkk cıkcıkcıkcık akşam muhakkakk yürüyosunnn sorucam bakkkkk:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: ben hergün işten eve giderken ve gelirken yürüyorum yaaa düşün artık üşenmeden yürüyorum en iyi spor benceee o çünkiiiiiiii takıl bana hayatını yaşa bebeğimmmmm dah ne diiimmmm:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::29::29::29::29::29::29::29::7::7::7::7::7::7::7:

haklısın ya ama eve gidince öyle yorgun oluyorum ki bir de ders çalışmam lazım malum 7-8 nisanda sınavlar var. ama bu akşam 30 dk da olsa yürüyeceğim o kosu bandında sözüm söz

haklısın ya ama eve gidince öyle yorgun oluyorum ki bir de ders çalışmam lazım malum 7-8 nisanda sınavlar var. ama bu akşam 30 dk da olsa yürüyeceğim o kosu bandında sözüm söz

ah bebğimm yaa inan bende yorgun oluyorum bide sağolsun babamın eşii bir temiz kiii:47::47::47::47::47::47: eve gidince ev topluyorummm evim zaten berbat geliyo gözümee temzilik yapamdım bu hafta sonu diyeeeeee ama yinede yürümekkk faydalıı canımmmm bakkk sözz verdinn yürüceksinnnnnnnnnnnn:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

ayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...

bi yürüsün gitsin ya döverim onu haaaa. nefret ederim ben onlardan ya böğğğ kusmuğumu atarım hatta burnumu karıştırır karşısında geğiririm aaaaaaaaaaaaay nefret ederim kısacası ahahahahah nefret ederim onlardan

bugün ki menum

kahvaltı
1 tane eti form limon lifli bisküvi şekersiz çay

öğlen
sultanahmet köftecisinde 1 porsiyon soslu tavuk
3 çatal kısır
ayran

akşam
hiçbişey

2 litre su bugün fazla sıvı alamadım ne yazıkki. akşam 30 dk koşu bandında yürüyeceğim.

bi yürüsün gitsin ya döverim onu haaaa. nefret ederim ben onlardan ya böğğğ kusmuğumu atarım hatta burnumu karıştırır karşısında geğiririm aaaaaaaaaaaaay nefret ederim kısacası ahahahahah nefret ederim onlardan

anammmmmmmmmmmmmmmmmm bu nasıl bir nefret tarifidir yaaaaaaaaaaaaaaaaa:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

bugün ki menum

kahvaltı
1 tane eti form limon lifli bisküvi şekersiz çay

öğlen
sultanahmet köftecisinde 1 porsiyon soslu tavuk
3 çatal kısır
ayran

akşam
hiçbişey

2 litre su bugün fazla sıvı alamadım ne yazıkki. akşam 30 dk koşu bandında yürüyeceğim.

menü güzellllll vallaaa yawrummmm akşam yemiyeceğin içinn:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Back
X