- Konu Sahibi Pinarbartu
- #75.021
fadikcim mesaj attım sana çizelgen hazır inş sorun olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fadikcim mesaj attım sana çizelgen hazır inş sorun olmaz
teşekkürr ederimm çiçemmmmmmmmm hemen bakıcammm![]()
bi yürüsün gitsin ya döverim onu haaaa. nefret ederim ben onlardan ya böğğğ kusmuğumu atarım hatta burnumu karıştırır karşısında geğiririm aaaaaaaaaaaaay nefret ederim kısacası ahahahahah nefret ederim onlardan
ayyyyy ne güldüm oya yaaa....kusmuğumu atarım ayy çok güldümben de nefret ettim valla bundan sonra mesafe koyacam diyorum ama mecbur bakıyoz işte yüzyüze...kız oya allahta seni güldürsün hala gülüyom valla
katılıyorum sana canım benim de hiç motivasyonum kalmadı bişeyler yapmamaız lazım
birde yasak yaa şimdi deli gibi spor yapasın gelir :))
çok güzel incelmişsin canım...ben de aldım ölçülerimi ama 1 ay sonra bakıcam ben artık...
engel tanımam sporumu yaparım yine diyosun :)
ay o çok kotu oluyor ya..insan kenidni uzaydan gelmiş gibi hissediyorrayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...
canım bende ikeadan çalmıştım :):)offf benimde çok kötü içim daralıyor yine geldiler banadaaa
ivettttttttt
çok süper canım ben hiç ölçmedim kendimi=) evde mezura bile yokk hehhehe merak ettim şimdi ben kaçım acepp
ya sen çatlak ötesisinnnnbi yürüsün gitsin ya döverim onu haaaa. nefret ederim ben onlardan ya böğğğ kusmuğumu atarım hatta burnumu karıştırır karşısında geğiririm aaaaaaaaaaaaay nefret ederim kısacası ahahahahah nefret ederim onlardan
bence akşam ye yanlış yapıyon daha sonra acısını daha fazla cıkarıyosun..bak bekliyom rapor ver akşam spor yapıp yapmadıgına dair bebe.....bugün ki menum
kahvaltı
1 tane eti form limon lifli bisküvi şekersiz çay
öğlen
sultanahmet köftecisinde 1 porsiyon soslu tavuk
3 çatal kısır
ayran
akşam
hiçbişey
2 litre su bugün fazla sıvı alamadım ne yazıkki. akşam 30 dk koşu bandında yürüyeceğim.
Merhaba güzel arkadaşlarım,nasılsınız bakim?bi motivasyon çökmesi sezinliyorum ekipte ama hayır! sakın salmayın kendinizi!Ayşe özellikle de sen canım bak beni gazlayan sensin şimdi böyle yapma,inan bu hafta verdiğim kilolarımı senin için vericiğiimradyo istek programı gibi oldu.Neyse ben geçmiş yaptım alıntılarımı neyimi herbişeyimi yaptım emme şimdi bi kuaföre gidip gelicem ondan sonra yazıcammesajlarımı,görüşürüz inşaallah şimdilik bye
![]()
ay heryerim agrıyo,sabahtan beri evle boğuşuyoruz da
bahar temizliği yaptık.ohh misler gibi negüzel![]()
ayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...
slm kızlar ben geldim![]()
bi yürüsün gitsin ya döverim onu haaaa. nefret ederim ben onlardan ya böğğğ kusmuğumu atarım hatta burnumu karıştırır karşısında geğiririm aaaaaaaaaaaaay nefret ederim kısacası ahahahahah nefret ederim onlardan
hazalım canım nabersin deniz nasıl oldu çıkabildi mi çişe??
ya sorma canım delirmiş gibiyim ya artık kilo vermek istiyorum takıldım kaldım vallah.offffffffffffffffffffffffffffff.....benimde su an sadece yağlarım var,vücudum gevşedi..yemeği kaçırmıyorum pek..spora ihtiyacım var..tek serbest sporum yüzme imiş.hatta doktor fizik tedaviye almayım yuzmeye git dedi ufffff puffffffffff nerden bulayım havuz..
diyetisyene mi gitsem 1400 cal cok mu geliyor acep..gr oynamıyor..kuzenim var diyetisyende kendisi de şişko guvenmiyom ona
ay o çok kotu oluyor ya..insan kenidni uzaydan gelmiş gibi hissediyorruyum saglayamadıgı için
canım bende ikeadan çalmıştım :):)
ya sen çatlak ötesisinnnn
bence akşam ye yanlış yapıyon daha sonra acısını daha fazla cıkarıyosun..bak bekliyom rapor ver akşam spor yapıp yapmadıgına dair bebe.....
ya sorma canım delirmiş gibiyim ya artık kilo vermek istiyorum takıldım kaldım vallah.offffffffffffffffffffffffffffff.....benimde su an sadece yağlarım var,vücudum gevşedi..yemeği kaçırmıyorum pek..spora ihtiyacım var..tek serbest sporum yüzme imiş.hatta doktor fizik tedaviye almayım yuzmeye git dedi ufffff puffffffffff nerden bulayım havuz..
diyetisyene mi gitsem 1400 cal cok mu geliyor acep..gr oynamıyor..kuzenim var diyetisyende kendisi de şişko guvenmiyom ona
ay o çok kotu oluyor ya..insan kenidni uzaydan gelmiş gibi hissediyorruyum saglayamadıgı için
canım bende ikeadan çalmıştım :):)
ya sen çatlak ötesisinnnn
bence akşam ye yanlış yapıyon daha sonra acısını daha fazla cıkarıyosun..bak bekliyom rapor ver akşam spor yapıp yapmadıgına dair bebe.....