• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu kadar içten yazdığın için sana çok tsk ederim eminecim.. öyle saçma bi 2 yıl geçirdimkii.. kişiliğim değişti neredeyse.. dedikoduyla bi yuva nasıl yıkılır görmüş oldumm.. ben bekarken kaynanamın ağzını açtırmam derdim.. evlenince ağzımdan çıt çıkmadı... hiçbirşeyde fikrimi söyleyemedim.. insanın kocası ve çevresi destek olmayınca insan böyle eziliyormuş.. ben ailem üzülmesin diye herşeyi sakladımm.. onlar farketsede inkar ettim.. fakat sonunda dayanamadım..ve babam ertesi gün aldı beni.. onlar için kendimi tutuyorumm

saliham canım benim yaşça bendende küçüksün canım kardeşim
bak emoşda yaşamış kötü şeyler biliyosun ki bendee 1 yıl evli kalıp baba evine geri döndüm sana detaylı olarak anlattım bunlar zamanla geçicek bana inan bak benim 3 yıl oldu geçiyo bile ama sana herzaman dediğim gibi kesinlikle üzülme hayata daha fazla atıl çabala kendin iin yaşa işe gir kurslara git kafan dağılır inan ki ilaçla geçicek şeyler değil bunlar yawrum boşuna kendini yıpratma
ben şimdi geriye dönüp baktığımda afferin bana boşanmışım ve üstüne bide ünv. kazanmışım kariyerde yapıyoorum afferin kızz deyip gülüyorum:17::17::17::17:
nekadar çabuk biterse senin için okadar iyi bak bizde burdayız anlat paylaş diet yap kendine bakk ohhhh
ben buraya ilk geldiğimde dedim keşke boşandıktan hemen sonra tanısaydım sizi daha kısa sürede toparlardım kendimi

hayat senin hayatın o onu dedi yok böyle olmuş unutt gitsinn unutmak istedikten sonra unutuyosunda bak sana şöyle örnek veriyim

babamın evine gelince 2 gün sonra masada yemek yiyoruz ben yemek yerken alt kattaki yengem boş tabakları toplamaya başladı ve benn tam 1 saat hiç konuşmadan ağladım babamlarda korktu kızım noldu anlat felan

baba dedim hani ben evliyken çok zayıftım sen hep üzülüyodun yaa ee felan işte ben her akşam işten gelince yemek yerken masada kayınvalidem hemen yer beni beklemedim önümden yemekleri alıp toplardı aklıma o geldi dedim.

aradan 3 sene geçti bizimkiler ben kalkmadan masayı toplamaz zaten bende artık arada toplasalar bile dalga geçiyorum kaynanamlarr diye :9::9::9::9::9:
herşeyin ilacı zmaan unutma bebeğim yaa

yok beybi bomba gibiyim:) doktora gittim onun 5 kilo eksik tartan tarıtısnda 115.6 çıktım ahahahahaha kısmetse bu cuma 120 li rakamları görebilicem :))))))))))))

wuwwwwwwwwww yawrumm bebeğime bak hele sennnnnnnn :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
sen dün yürüdün mü bakimm sorucam demiştimmm:41::41::41::41::41::41::41::41:

canım ya artık açın davayı bi sonuca bağlansın niye bu kadar uzatıyorsunuz ki netleşsin artık onlardan bişey beklemek saçmalık bence kurtul gitsin bak hayatına

onların yaptığı yanlarına kalmıcakkk.. babam biraz sakin ol gereken herşeyi yapıcam diyorr.. onlar sırf mahkeme masraflarını üstlenmemek için dava açmıyorlar..

26/03/2012 mesaj sayım listesi

fiyona_07 : 7+

oyagibi : 7+

rainandthesun : 7+

melekayşe : 7+

hazos87 : 7+

tedis : 7+

nilipus : 7+

pisig 7+

1.73 : 7+

aynalar : 7+

emidaf : 7+

süpersinzi kızlarr:46::46::46::46::46::46::46::46:

eline sağlık sevgi pıtırcığım:54::54::54::54::54:

hehehehhehe babana bayıldım ya=))))))))))))))))))

onların yaptığı yanlarına kalmıcakkk.. babam biraz sakin ol gereken herşeyi yapıcam diyorr.. onlar sırf mahkeme masraflarını üstlenmemek için dava açmıyorlar..

yahuuu 150 lira felan tutar enn fazla masraff bırak sen aç nolucak yawrum yaa sadakan olsun onlara

saliham canım benim yaşça bendende küçüksün canım kardeşim
bak emoşda yaşamış kötü şeyler biliyosun ki bendee 1 yıl evli kalıp baba evine geri döndüm sana detaylı olarak anlattım bunlar zamanla geçicek bana inan bak benim 3 yıl oldu geçiyo bile ama sana herzaman dediğim gibi kesinlikle üzülme hayata daha fazla atıl çabala kendin iin yaşa işe gir kurslara git kafan dağılır inan ki ilaçla geçicek şeyler değil bunlar yawrum boşuna kendini yıpratma
ben şimdi geriye dönüp baktığımda afferin bana boşanmışım ve üstüne bide ünv. kazanmışım kariyerde yapıyoorum afferin kızz deyip gülüyorum:17::17::17::17:
nekadar çabuk biterse senin için okadar iyi bak bizde burdayız anlat paylaş diet yap kendine bakk ohhhh
ben buraya ilk geldiğimde dedim keşke boşandıktan hemen sonra tanısaydım sizi daha kısa sürede toparlardım kendimi

hayat senin hayatın o onu dedi yok böyle olmuş unutt gitsinn unutmak istedikten sonra unutuyosunda bak sana şöyle örnek veriyim

babamın evine gelince 2 gün sonra masada yemek yiyoruz ben yemek yerken alt kattaki yengem boş tabakları toplamaya başladı ve benn tam 1 saat hiç konuşmadan ağladım babamlarda korktu kızım noldu anlat felan

baba dedim hani ben evliyken çok zayıftım sen hep üzülüyodun yaa ee felan işte ben her akşam işten gelince yemek yerken masada kayınvalidem hemen yer beni beklemedim önümden yemekleri alıp toplardı aklıma o geldi dedim.

aradan 3 sene geçti bizimkiler ben kalkmadan masayı toplamaz zaten bende artık arada toplasalar bile dalga geçiyorum kaynanamlarr diye :9::9::9::9::9:
herşeyin ilacı zmaan unutma bebeğim yaa

yıkmıyorum kendimi.. fakat psikolojimdeki çökmeler zamanla düzelecek gibi...

MELEKLERİMİN DİKKATİNE

kızçelerim bahar ayı gelmesiyle beraber hepimiz birazzz durgunlaşmış olabiliriz ama (minicik - birazcık)

takımda motivasyon eksikliği yok aslında çünki bizim takımın en güzel özelliği herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle insanın morali düzgün olmazsa eğer hiç birşeyi başaramaz istemez çünki.
biz ilk önce birbirimzi hayata dair yaşadığımız tüm sorunlarda herşeyde motive ediyoruz bence.. ee bundan sonra geriye ne kalıyor hepimizin diet aşamasında motive olmamız bu konuda da iyiyizzz 14. takım melekleri olarakk :)))))))

takımımızda annelerimiz var bebeği olanlar ama yinede maşallahhhh baksanıza çıtır olmalarına az kaldı çoğu kadın bebeği olduktan sonra hele birde evdeyse çalışmıyorsa tammmm artık diet felan nerdeee takımın anneleriiii siz bu konuda süpersinizzzz ben bilirim kii özgenin işe giderken sabahhh eerkenden kalkıp yinede spor yaptığını yada hazalınn uykusuz kalıp yinede spor yaptığını emoşun nöbetten fırsat buluppp yaptığı sporlarr v.s v.s

gelelimmm evli olan diğerrr hatunlara sizzz hem iş hem evv hemde eşle ilgilenip yinede okadar misafiriydi gelendi felann o arada bile bozmadınızzz bu büyük başarıdır yanii

gelelim benim gibi mücbir bekarlaraaa bizde yani hem çalışıp hemde yinede iş ortamında hadi arkadaş gezmesi felan yinede bozmadık yani

yani meleklerim aslında hepimiz bunlara bakarsak çoğu gitmiş azı kalmışşş şimdi artık bahar geldi yürüyüş yapabılır daha hafif yemekler yiyebiliriz ve en önemlisi yaz geliyo plajlar piknikler tatiller düğünler v.s v.s elbiseleri bi rahat giymek var birde yok göbeğim çıktı yok kalçam belli oluyo diyip bir düğüne giderken sinirlenmek var

haydinnnn kızlar yaza kadarrrrr daha azim daha spor ve istekkkk
iyiki varsınız canım takımım canım arkadaşlarım inanın sizinle konuşmak bile benim için bir motive hayatımda olmanız yeterli

(unuttuğum kimse yoktur inş. varsa kusura bakmayın kızçelerim)

yerim ağzını yüzünü ponçik ponçik mıncıklar göbeğine parmak atarım senin:52::52::52::52::52::52::52:

biziz işte bu BİZ olmayı başarmış başkalıklarıyla BİR olmuş bir ekibiz biz. heyt uleyn

kızlar ben kaçtım.salonun perdelerini yıkamaya zaman kalmamıştı dün.onları bi halledeyim,sonra spora gidicem.akşama görüşürüz inş.:3::3:
sevgiler:16::16::16::16::16:

yıkmıyorum kendimi.. fakat psikolojimdeki çökmeler zamanla düzelecek gibi...

biz masrafı düşünmüyoruz ki.. birazda onlar sıkışacak.. kolay kurtulamayacaklar bu iştenn

yawrum tamam o zman bak sana anlattım ya hani aç davanı git baroya adli yardım talebinde bulun av. veriyorlar sana zaten maddi manevi tzminat davası açarsın uğraşırlar iştee maksat uğraştırmaksa ama bukadar ayrı kalıncada mahkemede aleyhine olabılır anladın mı hani sana telf. msj anlatmıstım ya yawrum hatırla

yerim ağzını yüzünü ponçik ponçik mıncıklar göbeğine parmak atarım senin:52::52::52::52::52::52::52:

biziz işte bu BİZ olmayı başarmış başkalıklarıyla BİR olmuş bir ekibiz biz. heyt uleyn

hehehhehehehehhe göbeğine parmak atarım senin hahahahhaah yaa sen harika bi hatunsun yawrum yaaaaaa ne dimmmmmm gül güll mahvoldumm sesli gülüyorum bideee :9::9::9::9::9::9::9:

evet BİZ OLMAYI BAŞARMIŞ BİR TAKIMIZZZZZZZZZZ:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

insanların çoğu böyle zamanlarda çok çirkinleşiyorlar mı yoksa asıl yüzleri mi ortaya çıkıyor anlamak ve ayırd etmek güç... denecek çok şey yok aslında sen sadece önüne bak. güzel bir gelecek olacak önünde ve apaydınlık. salla gitsin. hayatta senden değerli bişey yok zatrens enden bi tane daha da olmadıgına göre hiçkimse seni üzmesin. sen izin vermeden de yapamazlar zaten. insan içerden bakınca göremez bazen dışarıdaki aydınlığı bana da oldu biliyorsun geçen aylarda. ama inan değmiyor hayat kendi düzeninde devam ediyor biz sıkıldıgımız zamanları kaybettiğimizle kalıyoruz. amaaaaaaan koy ... ne rahvan gitsin... kış kış detrtler kış kış

hedi öptüm manda göle fışkırtır gibi ahahahaha

Back
X