Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü menüm

SABAH
3 dilim ekmek
1 kk peynir
5 tane zeytin
domates roka maydanoz salatalık
ARA
10 adet badem 2 tane günkurusu
ÖĞLE
4 kaşık makarna
2 tane ufak nugget
ARA
1 armut 1 greyfurt
AKŞAM
1 tane tavuk but
domates
1 bardak ayran

3 lt su olur günsonuna dek
SPOR
1 saat boyunca aerobik
beğendim canım menünü.umarım bademler çiğdir

kızlar ben bugün sabah titredim ve kendime geldim.diyet ve spor süperdi.ama sporda küçük bir sorun yaşadım.ayağım burkuldu.hemen soğutucu sıktılar aman bugün kendinizi yormayın dediler beni de epey korkuttular.ama şükür bomba gibiyim hatta birazdan koşu bandına bile çıkcam

iyiyim canım sen nasılsın

iyiyim canım sağol

kızlar ben bugün sabah titredim ve kendime geldim.diyet ve spor süperdi.ama sporda küçük bir sorun yaşadım.ayağım burkuldu.hemen soğutucu sıktılar aman bugün kendinizi yormayın dediler beni de epey korkuttular.ama şükür bomba gibiyim hatta birazdan koşu bandına bile çıkcam

geçmiş olsun canım sakın koşu bandına çıkma iyi olsanda dinlen bugün

iyiyim canım sağol

geçmiş olsun canım sakın koşu bandına çıkma iyi olsanda dinlen bugün

canım tüm gün okulda çok aktiftim.23 nisan çalışması ve malum 1. sınıflar epey yoruyor.hiç ağrımadı ayağım.o yüzden koşu bandına da çıkarım diyorum ben ağrırsa devam etmem

bugünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:yarım simit+1 bardak ayran
akşam:1 dilim kepek ekmeği+2 tane yağsız kabak mücver+bol salata
saat 21 gibi 1 portakal yemeyi düşünüyorum.
yaklaşık 4 litre kadar sıvı aldım

spor:30 dk aletle hoplamalı zıplamalı hareketler bunu yaptım
30 dk kadar koşu bandı düşünüyorum

canım seni daldan düşen olarak eniyi ben anlarım inan...:38:
20 yaşında tanıştırılma usulü ile evlendim.gençlik işte 1 aylık (o da dügün heyecanı ile geçti) tanışma sonunda 20 gün süren bi evlilik psikolojik sorunları vardı ve şiddet gördüm(sigara izlerini hala vucudumda taşıyorum).
neyse zaten çok şeyi çok zor unuttum hatırlamak istemem.
annemlere döndügümde 1 haftada 8 kilo almıştım.
evlendigimde 77 kiloydum ve hayatımda diyet yaparak ilk defa o kadara zayıf olmuştum.
sonra kilolar arkaarkaya geldi.zaten benimde git diyecek halim yoktu.
1995 yılında oluyo bu olaylar.ne bilgisayar ne cep tabi..
küçük yerde yaşadıgım için çok fazla etraftakilerle de konuşamıyosun laf dedikodu..
off..anlatırken daraldım.şimdiki gibi sizler falan olsaydınız keşke..
ben şimdiye kadar senin hakkında çok yorum yapmadım farkındaysan bana o günlerimi hatırlatacaksın diye çok korkuyorum inan..
çalıştıgım yerde yaşadıgım yerde laflar dedikodular off..
herkesin yanında üzülüp aglayamıyorsun ayrılmak istemiyo diye laf çıkarıyolar.
ailenin yanında üzülcekler diye aglıyamısun.
20 gün önce gelin gittigim ailemin evine dönmek beni bitirdi(ben öyle sanmıştım)
sonra evlenmeyi hiç düşünmüyodum.1999 düzce depreminden sonra 2000 şubat ayında göreli olarak yalovaya gittim.orda eşimle tanıştım.mayıs ta nişanlandık.eylül de evlendik.birbirimizle önce arkadaş olduk her haftasonu geldi beni ziyarete o da kütahya da çalışıyodu.çok şükür şimdi eskiyi hatırlamıyom bile.sende nan bu göz yaşlarına ve ençok ailenin üzüldügüne üzüleceksin sonra bu günlerini kendini geliştirmek için kullan.ben ehliyet kursuna gitmiştim mesela o zaman açıkögretim okumuştum..sende yapabilirsin.böyle olunca ailende sevinir inan.zorlu bi süreç allah kolaylık versin ama dedigim gibiSÜREÇ bitecek yani:38:
canım benim ne ladar güçlü ve kuvvetlisin sana ayrı bir hayranlık duydum şu an...böyle durumlarda yıkılmayıp güçlü olan ayakta duran kadınlar sayesinde kadın olmaktan gurur duyuyorum...ne kadar güzel şekillendirmişsin hayatını işte herşey kendi elimizde gerçekten de...benim annem de babamdan ayrıldı 2 çocuğuyla ünüversite kazandı bizide gittiği yere götürüp öğretmenlik okudu gücünü hiç yitirmedi onun için daha zordu bizlere yansıtmamak için sessiz sessiz ağlardı..dul kadın diye peşine takılırlardı yaa çok zor zamanlar geçirdik gerçekten ama okulunu bitirdi mesleğini eline aldı şimdi dim dik ayakta allahta düşürmesin...salihacığımın da sadece birazcık özgüvene ihtiyacı var kendi sorumluluğunu eline almaya ihtiyacı var.

emoşun anlattığı gibi büyük bi çevre baskısı var.. hele onların sessizliği bi bilinmezde yaşamak içten içe insanı sinir ediyo.. ilaç kullanmaktan aptala döndüm.. ağlayamamak üzülememek düşünememek.. sonra yabancı birini görünce ağlama krizi geçiriyorum.. içimde ne kadar daha tutucamm.. herşey yavaş yavaş gelişiyor ne bileyim bu hafta regl olduğum içinmi bu kadar duygusalım bilemiyorummmmmmmmmmmmm

bilinmezde yaşamak.....çevre baskısı.....hiçbiri gerçekten önemli değil asıl sen ne istiyorsun saliha sen bence bunu kendine sormuyorsun sen dimdik ayakta durup çevreyi umursamazsan bi yerden sonra onlarda seni umursamaz unuturlar..ama bilinmezde yaşayıp yaşamamak senin elinde.. bilinmezden çıkmak senin elinde canım yaşadıkların kolay değil biliyorum ama sen san ki daha da zorlaştırıyorsun herşeyi...biraz silkelen kendini topla kendin için bişeyler yap kararlar al böle nereye kadar gidebilirsin ki....boşver herkesi senden ötesi yok canım

Son düzenleme:
onların yaptığı yanlarına kalmıcakkk.. babam biraz sakin ol gereken herşeyi yapıcam diyorr.. onlar sırf mahkeme masraflarını üstlenmemek için dava açmıyorlar..

ben gerçetken öle bi kocam ve öle bi ailesi olsaydı bırak masrafları üzerine birde para verirdim hayatımdan çıkmaları için...

sormadın mı canım senin bu tartı niye az tartıyo milleti mi kandıryon yoksa diye :27::27::27::27:

aayyy benid emıncırsana canım çekti :35::35::35::35:

inş emeklerinin karşılığını alırsın canım

zavallım aklı ermiyo tabi bi büyüsün o seni ayakta uyutacak herşey sırayla :52::52::52:
ayy evet valla o zaman ne yapcaz bakalım :)

valal canım ne diyeceğimi bilemiyorum bide doktorların verdikleri işe yaramamış onlarda şaşırmış doktorlara güvenmesek mi :52::52::52::52:

aslında kadın çok bişey yapmamış kendi vücudunun nasıl çalıştığını biliyor ki kendi bildiği sistem de gitmiş ama her gün 1 saat yürüyüşte yapmış aslıcığım yürüyüş gerçekten çok etkili

Back
X