Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın meleklerim gününüz aydın gönlünüz şen huzurunuz daim olsun.

günün ilk haberi: cem den ayrıldım. uzun zamandır düşündüğüm mantık çerçevesinde süzdüğüm şeyleri birleştirdim ve aslında cem le birbirimize göre olmadıgımıza karar verdim. uzuuuun uzun detaylarla boğmayacağım sizi haber edeyim dedim. Bu sabah itibariyle komple bekarım :52::52::52::52::52::52::52:

pembe spor çantamla geldim bugün işe akşam da sporuma gidicem. hayatımın yeni hedefi öncelikle sınavlarımda iyi not almak. kilo verip daha sağlıklı ve güzel olmak ve mare monte otelinde temmuz ayında tatil yapmak olarak sıralayabiliriz. :))))))))) otel atınoluk tarafında

çok sıkıyor ama canım :((
bugun alt kıyafetlerin dugmesi kapanmadı :)
inşallah olur 1 haftaya kadar ama bugun tartıldım yine 65'im kafayı yiyecem çikolatam yaaaaaaaaaaaa......

metre :):)

evet çanta işe yaramış...süperrr

yeme kafayı bebem bak göreceksin en fazla 1 aya o kapanmayan düğmeler kapanacak hatta bol bol kapanacak:)

günün ilk haberi: cem den ayrıldım. uzun zamandır düşündüğüm mantık çerçevesinde süzdüğüm şeyleri birleştirdim ve aslında cem le birbirimize göre olmadıgımıza karar verdim. uzuuuun uzun detaylarla boğmayacağım sizi haber edeyim dedim. Bu sabah itibariyle komple bekarım :52::52::52::52::52::52::52:

harikasın bebeğimmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin hakkında...
aslında bunların arasında tek bir karar eksik gibi ??

pembe spor çantamla geldim bugün işe akşam da sporuma gidicem. hayatımın yeni hedefi öncelikle sınavlarımda iyi not almak. kilo verip daha sağlıklı ve güzel olmak ve mare monte otelinde temmuz ayında tatil yapmak olarak sıralayabiliriz. :))))))))) otel atınoluk tarafında

daha once gittin mi? nasıl bir yer..bende tatil planları yapayım bu ara diyorum

günaydınnnnnnnnn gününüz güzel geçsinnnnnnn:16::16::16::16::16::16::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
günaysınn ayşecimmm

aa hayırlısı olsun şekerim en doğru kararı vermişsindir sen=)))))
sevsinler pembe çantanı kikikikik=))))))))) wuwwwwwwwww tatil planı hee=)
:16::16::16::16:

günaydın güzel ve çıtır hatunlarrr

günaydın emoşşşşşşşş

28/03/2012
kah
1bardak tarçınlı süt
1 kk peynir
2 dilim avuç içi kadar ekmek
ögle
1 dilim ekmek
3 y.k. ciger tava
3y.k. pirinç pilavı
ara
1 dilim tavuk gögsü
ara
1,5 dilim otlu pide
akşam
3y.k.ciger tava
3çatal spagetti
1dilim ekmek
ara
1 küçük elma

:46::46::46::46:
harikasın canım bahar geliyo yenilenmek lazım .....

28/03/2012
kah
1bardak tarçınlı süt
1 kk peynir
2 dilim avuç içi kadar ekmek
ögle
1 dilim ekmek
3 y.k. ciger tava
3y.k. pirinç pilavı
ara
1 dilim tavuk gögsü
ara
1,5 dilim otlu pide
akşam
3y.k.ciger tava
3çatal spagetti
1dilim ekmek
ara
1 küçük elma

pidenin dilimi küçükse iyi bir menü olmuş...

daha once gittin mi? nasıl bir yer..bende tatil planları yapayım bu ara diyorum

ben gitmedim ama uyuz bir arkim var o gitmiş geçen yıl eşiyle uyuz dediğim titiz yani:) o begendiyse güzeldir. annemle gidicem denize sıfır falan öyle lüks bir yer deil 24 odalı falan aile işletmesi ama temiz ve güzel bir yere benziyor kaz daglarına geziler falan da varmış

Back
X