Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dunku karbonhidratlı menum

kahvaltı
yarım paket altınbaşak biskuvi=1 dilim ekmekmiş
1 dilim peynir
5 zeytin

öğle
2 dilim pizza(dilimler ekmek büyüklüğünde kendim yaptım yağ salam sosis falan yok)
1 bardak ayran

ara
dışardaydım burger king ve simtçi yan yanaydı eskiden olsa hamburger menu yerdim ama simitçiye girip zeytinli pogaca yedim :))

akşam
eşimin pidesinden otlandım cok az
3 bardak çay

spor yok
2 kupa yeşil cay
2,5 litre su

evet git foşurdata foşurdata yüz oooooh yat şöyle sırt üstü suyun kaldırma kuvvetinin keyfini çıkar ooooh .))))

benddee geçen dedim eşime biz geçen yıl dnize gitmedikmi tatilde dedim.güldü özledin herhalde dedi.markette deterjanlar deniz kokulu ya dedim özledim vallaaa:52:

ben gitmedim ama uyuz bir arkim var o gitmiş geçen yıl eşiyle uyuz dediğim titiz yani:) o begendiyse güzeldir. annemle gidicem denize sıfır falan öyle lüks bir yer deil 24 odalı falan aile işletmesi ama temiz ve güzel bir yere benziyor kaz daglarına geziler falan da varmış

ya deniz tatilini çok sevmiyom aslında ama altınoluk yakın ya..2-3 gunlugune gidilebilir..deniz için
gecen sene gittik bodruma sozde luks bi oteldi hiç begenmedim.bodrumuda ovup duruyolar hiç bişi yok zaten...6 öğün yemek ye yat suya gir yemek ye yat sıkıntıdan patlamıştım..
tam pansiyon olmasın yemegi dışarda da yeriz...rahat bir yatak olsun ve temiz olsun..havuzununda olması gerekmiyo..denize giriyoruz :)

dunku karbonhidratlı menum

kahvaltı
yarım paket altınbaşak biskuvi=1 dilim ekmekmiş
1 dilim peynir
5 zeytin

öğle
2 dilim pizza(dilimler ekmek büyüklüğünde kendim yaptım yağ salam sosis falan yok)
1 bardak ayran

ara
dışardaydım burger king ve simtçi yan yanaydı eskiden olsa hamburger menu yerdim ama simitçiye girip zeytinli pogaca yedim :))

akşam
eşimin pidesinden otlandım cok az
3 bardak çay

spor yok
2 kupa yeşil cay
2,5 litre su

bence hoş bi menü degil .hep hazır ve ayaküstü olmuş..tencere yemegi olmalı enaz 1 ögün...:20:

ay hankı karar o meleğim

tabi senin bileceğin iş haddime değil ama ben senin düzenli olarakdiyetisyene gitmenden yanayım..çünkü sen cok ugraşsanda bir sağlık problemin var ona uygun sağlıklı bir diyetle geri almayacak şekilde diyet yapmandan yanayım..
seni 2 haftada bir kontrol etmeli..diyet listeni değiştirmeli vs..
bak mali olarak cok gelir dersen kızılayın diyetisyeni var bi tane cokta guzel kilo verdiriyor..fiyatı da cok uygun...50 tl falandı seansı..

ya deniz tatilini çok sevmiyom aslında ama altınoluk yakın ya..2-3 gunlugune gidilebilir..deniz için
gecen sene gittik bodruma sozde luks bi oteldi hiç begenmedim.bodrumuda ovup duruyolar hiç bişi yok zaten...6 öğün yemek ye yat suya gir yemek ye yat sıkıntıdan patlamıştım..
tam pansiyon olmasın yemegi dışarda da yeriz...rahat bir yatak olsun ve temiz olsun..havuzununda olması gerekmiyo..denize giriyoruz :)

biz genelde sarıgerme veya didime gidiyoruz.sarıgermede apart tutuyorduk.3 senedir didimde aynı otelde kalıyoz.bazen kızkardeşlerimle beraber.bi senede yazlık kiralamıştık.ama sevmedim ben yazlık kiralamayı..:19:

ben çıkıyorum kızlar bugünpazar vardı oraya gitcem çocuklar okuldan gelirler o vakte kadar..yarın nöbetteyim bugünden onlara yiyecek falan hazırlamam lazım.evide sil süpür offf.......

tabi senin bileceğin iş haddime değil ama ben senin düzenli olarakdiyetisyene gitmenden yanayım..çünkü sen cok ugraşsanda bir sağlık problemin var ona uygun sağlıklı bir diyetle geri almayacak şekilde diyet yapmandan yanayım..
seni 2 haftada bir kontrol etmeli..diyet listeni değiştirmeli vs..
bak mali olarak cok gelir dersen kızılayın diyetisyeni var bi tane cokta guzel kilo verdiriyor..fiyatı da cok uygun...50 tl falandı seansı..

hangi kızılay canım? nerdekine gideyim

biz genelde sarıgerme veya didime gidiyoruz.sarıgermede apart tutuyorduk.3 senedir didimde aynı otelde kalıyoz.bazen kızkardeşlerimle beraber.bi senede yazlık kiralamıştık.ama sevmedim ben yazlık kiralamayı..:19:

canım begendiyseniz kesinlikle adını falan alayım ben cunku..gecen sene gittiğimiz uyduruk tatilin taksidini hala oduyoruz temiz olsun guzel olsun yeter bize çok lux olması gerekmez

ben gitmedim ama uyuz bir arkim var o gitmiş geçen yıl eşiyle uyuz dediğim titiz yani:) o begendiyse güzeldir. annemle gidicem denize sıfır falan öyle lüks bir yer deil 24 odalı falan aile işletmesi ama temiz ve güzel bir yere benziyor kaz daglarına geziler falan da varmış

zaten daha güzel oluyor minik butik oteller hem şirin hem daha samimi geliyor bana

Back
X