Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım beybi. ne denir bilmem ben hakkında hayırlsı sevdik de ne oldu anasını satim bi de mantıgı dene bakalım. umarım iyi olur senin için ayrıca yaşı 27 olsa ne olcek onu da anlamadım. 27 ne ya:s ben mi fosilim
oya senin konuşma tarzına bayılıyorum,çok tatlısın arkaaşım yaaa.:16::16:

günaydın meleklerim gününüz aydın gönlünüz şen huzurunuz daim olsun.

günün ilk haberi: cem den ayrıldım. uzun zamandır düşündüğüm mantık çerçevesinde süzdüğüm şeyleri birleştirdim ve aslında cem le birbirimize göre olmadıgımıza karar verdim. uzuuuun uzun detaylarla boğmayacağım sizi haber edeyim dedim. Bu sabah itibariyle komple bekarım :52::52::52::52::52::52::52:

canım hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.en doğru kararı sen verirsin

27/03/2012 mesay çizelgesi

aynalar + emidaf + hazos87 + fiyona07 + nilipus + tedis + melekayşe + 1,73 + oyagibi = herkeşlerrrrrr 7+ :16::16::16::16::16::16::16::16:

rainandthesun : izi istemiş aslı ne karar verdin bilmiyorum canım ama sanırım izin aldığı için cezaya kalmadı:16::16::16::16::16::16::16:

ellerine sağlık canım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-tere,domates
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-1 porsiyon bol yeşillikli patates salatası
-2 dilim katmer
-biraz peynir
ARA
-2 dilim katmer
-1 küçük tabak öğlenki salatadan
-1 küçük dondurma
-4,5 tane cips
AKŞAM
-4 kaşık bezelye ve yoğurt yemeyi düşünüyorum(aslında bu yediklerimden sonra hiç de yüzüm yok hala yiycem demeye:17::17::17:)

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-tere,domates
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-2 dilim katmer
-biraz peynir
ARA
-2 dilim katmer
-1 küçük dondurma
-4,5 tane cips
AKŞAM
-4 kaşık bezelye ve yoğurt yemeyi düşünüyorum(aslında bu yediklerimden sonra hiç de yüzüm yok hala yiycem demeye:17::17::17:)

neyyyyyyyyyyy katmer miiii ya bana katmer demeyin hemen gidip alıyorum dayanamıyorum yine aklıma düştü ya geçende de emoş yemişti alıp yemiştim offffffffffffff

çook kötü haberim var sanırım idrar yollarımı üsüttüm yaaaa acayip yanıyorum +++++++++++ sağ bademciğim yine acıyor offffffffffff

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-tere,domates
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-2 dilim katmer
-biraz peynir
ARA
-2 dilim katmer
-1 küçük dondurma
-4,5 tane cips
AKŞAM

neslihan çooooookkkkk olmuş canım ya.ama regl öncesi de normal ama kendini frenler ve yemezsen daha çok kilo verirsin bu dönemde

bugünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek+1 yumurta+2 dilim peynir+2 parça sucuk+domates salatalık biber(arkadaşıma kahvaltıya davetliydim de)
öğle:yemedim
akşam:2 dilim kepek ekmeği+3 tane yağsız kabak mücver+1 kase yoğurt

4 litre sıvı tükettim

spor:sabah spora gidemedim
birazdan 30 dk.koşu bandı+30 dk.pilates düşünüyorum

yaaaa kızlarrr havlar düzeldiii ohhh mis gibi diyorum ki bir hafta sonu buluşalımmmmmm sahilde kahve içeriz ne bilimmmm brunch yaparızzzzzzzzz görüşelimmmmmmmmmmm lütfennnnnnn
ayyyy süper olur...ben varımmm...cumartesi olursa kesin gelirim..

walllaaa inanın kızlarr yanımda olmanızıııııııııı çokkkkkkkkkk isterimmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:

bencede kesinlikle gidelim denk gelirse
inşallahhh yazın denk gelirsee

çook kötü haberim var sanırım idrar yollarımı üsüttüm yaaaa acayip yanıyorum +++++++++++ sağ bademciğim yine acıyor offffffffffff
geçmiş olsun noldu canım havalar bir tuhaf bende de gel-gitler var

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-tere,domates
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-2 dilim katmer
-biraz peynir
ARA
-2 dilim katmer
-1 küçük dondurma
-4,5 tane cips
AKŞAM
birazcık azcık fazla olmuş ama regl donemi bole krizler oluyo maalesef

bugünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek+1 yumurta+2 dilim peynir+2 parça sucuk+domates salatalık biber(arkadaşıma kahvaltıya davetliydim de)

4 litre sıvı tükettim

sporunda menunde guzel cnm

kızlar bugün kimse yok ya.herkes süleymana ya da kuzeye mi takıldu
ben sülümana takılıyomm...

bugünkü menüm

4 litre sıvı tükettim

gayet güzel menün canımmm

Back
X