Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nasıl yani düzenli giriş yapmadıgım için???:44::44::44::44:
yok be güzelim daha yeni yeni başlıyo.bidahaki aydan sonra ise nefes alamam herhalde.bazen bunalıyorum işte.geçecek inşallah.biraz sabır biraz özveri gerek hepsi bu:34::34::34:

bazen 7 mesajda sorun oldu ya takılıyorum sana canım

herşey olur canım kendini sıkmana gerek yok bide bakmışsın üzerinde gelinlik düğünündesin :123:

canım bu çok normal insan hayatı ile önemli kararlar alırken hep stres yaşar sen nişanlını seviyormusun o seni seviyor mu anlaşıyor musunuz tamam geri önemli değil
sıkma canını herşey güzel olacak. allah evlenenlere yardım eder

canım benim sagoasın:38::38::38:l.evet seviyorum seviliyorum çokşükür:16::16:

Son düzenleme:
hoşbuldum cnm.iyiyim çokşükür.sen nasılsın?
dışardaydım yeni geldim.spora gittim geldim.sen neler yapıyosun?

ben evdeyim yine her haftasonu gibi
bazen istanbula tayin mi istesem diye düşünüyorum en azından büyük şehir sosyal imkanlar fazla
ama sonra orda yaşayamam geçinemem diye vazgeçiyorum :50::50::50:

sabah kahvaltıda çok kaçırdım toparlamam lazım kenidimiii:22::22::22::22:
Yok böyle olmuyacak..
Toplan emine topla
kızlar artıkın kendimi bu sefer tamamen diyete vermem gerek..
Bugün itiberi ile.
Nöbette başarı hikayelerini okudum çok etkilendim.
Haziranda 80 olmam lazım

telafi yontemii

merhaba kızlar..umarım herkes iyidir..
ben şükür daha iyiyim bugün.ya bu evlilik süreci beni hafiften yıpratıyo sanki.ondan bikaçgündür pek keyfm yoktu,ama bgn toparladım inşallah.
ama küstüm ben size:43::43::43:sadece hazalla ayşe merak edip sormuş beni:19::19::19::19:küstüm size ben:19::19::19:
kimseler yok zaten.öptm herkesi akşama görüşürüz by by:3:

küsme küsme azen geçmiş yapmıyor kimse..yıpratan şeyin ne oldugu onemli? ama tabiki ıvır zıvır için sıkma canını her şey hallolur..koştururken kilo verecegini düşün yorulmuyosun bile :))

emine mesaj attı ev kalabalıkmış misafirleri varmış erken giderlerse gelecekmiş yoksa izinli olmak istiyor

ayy kızlar ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım aslıcığım sen bana yine kızacaksın ama ben artık ne rejim yapıyorum ne doğru düzgün sayfaya girebiliyorum çünkü defne den pek fırsatım kalmıyor...ben artık yararlı olduğumu düşünmüyorum takım adına...ayrılmak istiyorum eğer izin verirsen... yaa hepinizi çok seviyorum ama daha yararlı birini alırsınız en azından takım içinde motivasyon artar biraz daha olmamı hee...

haydaaaa yine mi?

düzenli giriş yapmadığın için olabilir mi canım :35::35::35::35::35:
nelerle uğraşıyorsun ev gelinlik filan bitti mi yoksa yani mi başlıyorsun cnaım
bu koşuşturmada çok kilo veriliyor diye biliyorum inş sende de öyle olur

doktora gittin mi canım ya artık çok uzun sürüyo hastalıklar benim 1 ay sürmüştü hatırlarsan herşeyin düzeni bozuldu

valla ben evlilik hazırlıgında kilo almıştım :9::9::9::9:

küsme küsme azen geçmiş yapmıyor kimse..yıpratan şeyin ne oldugu onemli? ama tabiki ıvır zıvır için sıkma canını her şey hallolur..koştururken kilo verecegini düşün yorulmuyosun bile :))
büyük sıkıntılar değil hamdolsun.her evlilik sürecinde olan şeyler..dert ediyosun ister istemez ama uzun sürmüyor Allahtan.
inşallah benim de temennim oyönde.gitsin artık şu kilolar ya:36::36::36::36::36:

Back
X