Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menüm

sabah
2 dilim çavdar
1 yumurta
2 dilim salam

öğle
1 tabak ıspanak
2 kaşık yoğurt

ara
1 salatalık

akşam
1 tabak ıspanak
1dilim salam
1 dilim ekmek

ben eve geldim. yarım saatte yaklaşık 2 km kadar yürüdüm tempolu sabah da evde 30 dk yürümüştüm. ama ne yazıkki diyeti bozdum ve havva ile börek yedik:( yarında doktor tartacak offf nasıl pişmanım. sabah 120 idim şimdi tartıya çıktım 121.1:( o kadar mutsuz ve pişmanım ki şu an 1 kg almış olamam dimi ne dersiniz? midem dolu falan diyedir dimi nolur evet deyin ya. acaip asabım bouldu:(:43::43::43::43::43::43::18::18::18::18::18::18::18:

olamaz cnm gun içinde 3 kgye kadar değişebiliyomıuşş

aslı telefonu yarın servise vericem o yüzden izin istiyorum.. pc ye oturabilirsem foruma girerim.. giremediğim günler izinli olayımmı be anam

ben çıkıyorum kızlar hüsam tepemde(kardişim hüseyin:52:) pcye çökmeye çalışıyo offffff resmen kaynana

ben eve geldim. yarım saatte yaklaşık 2 km kadar yürüdüm tempolu sabah da evde 30 dk yürümüştüm. ama ne yazıkki diyeti bozdum ve havva ile börek yedik:( yarında doktor tartacak offf nasıl pişmanım. sabah 120 idim şimdi tartıya çıktım 121.1:( o kadar mutsuz ve pişmanım ki şu an 1 kg almış olamam dimi ne dersiniz? midem dolu falan diyedir dimi nolur evet deyin ya. acaip asabım bouldu:(:43::43::43::43::43::43::18::18::18::18::18::18::18:
iyi yürümüşsün oyacım:34:ama börek iyi olmamış tabi.ama günsonu kilonun böyle olması anormal değilki.yarına dönersin kilona:34:
e tabi 1 kg börek yediysen o başka:9::9::9::9:

ha bu arada orada yer alan yazımı bura da da sizlerle paylaşıym:
merhaba.yine yeniden aynı mekanda olmaktan çok mutluyum!2010 senesinde burda 2.5 ayda 8 kilo vermiştim yani 58 kiloya düşmüştüm o zamanlar mutlululktan havada uçuyor giyemediğim kıyafetlerimin içine girebilmenin mutluluğunu yaşıyordum.ama gel gör ki sonrasındaki sınav maratonu ve şimdi de görev yaptığım yerin küçük bir kasaba olmasından yani evden ve okuldan dışarı pek çıkamadığımdan bütün zamanımın evin içinde geçmesinden dolayı verdiğim kiloyu farkında olmadan geri aldım.ve şimdi yaz da gelince o zamanlar aldığım kıyafetlerin içine de giremeyince bir mutsuzluk bastı ki sormayın!!!
ve yaklaşık 1 aydır çok sıkmadan yememe dikkat ederek ve ortalama haftada 2 gün yürüyüşle zayıflamaya çalışıyorum.ama bu zayıflama temposunun biraz daha artması lazım çünkü yaz yaklaşıyoooooooor!!!
onun için burada tekrar sizler le olmak için can atıyorum! çünkü biliyorum ki o zaman benim istediğim kilolara düşmem de ki en büyük destekçim burasıydı!!

bu arada boy:1.61 kilo: 66 :(((
hedefim:

kilom: 66 :(((

nisan sonu:61 kg:((

mayıs sonu:57 kg:)

haziran sonu:55 kg:)))))))

bu hedeflerimin hepsini gerçekleştireceğimi biliyorum ama biraz motivasyon ve heyecana ihtiyacım var!:)

ooo hedeflerin çok güzell etkileyici=)))))))))))))))))

bir çeşit bağırsak pompası. yani içinde içinde ne varsa çıkıyor afedersin. annem de bağırsak polipi var o yuzden düzenli dışkı yapması lazım o kullanıyor ben de çok yedim hemen çıksın diye bir çare aradım ondan içtim

hahah ilahi delüüüüüüüüüüüüüüü=)

bugün yine bisürü uyudum şimdi uyanıverdim bi zahmet..

babam ilacı getirmiş prospektüsünü okudum.. uyku da zorluk ve kilo kaybı yapıyormuş... ya yirim ben bu ilacı:1::1::1: sabah olsada içiversem.. sen nassın börekler nasıl gittiler mi :35::35::35:

tam senin aradığın iki şeyy=))))))) ama insallah düzelirsin de içmezsin be salişşş

bu gün okulda yoğun bi gün geçirdikten sonra eve geldim,oğluşları alıp dışarı çıktık,biraz açık havada gezdik sonra eve gel,yemek,bulaşık derken akşam oldu.Büyük oğlumla okuma yarışmaları yaptık işte günüm böyle geçti.sizler neler yaptınız?

Back
X