Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu gün okulda yoğun bi gün geçirdikten sonra eve geldim,oğluşları alıp dışarı çıktık,biraz açık havada gezdik sonra eve gel,yemek,bulaşık derken akşam oldu.Büyük oğlumla okuma yarışmaları yaptık işte günüm böyle geçti.sizler neler yaptınız?

ben de test çözdüm biraz. sonra yürüdüm sonra diyetimi bozdum sonra eve geldim. şimdide cem in salak saçma smslerine maruz kalıyorum. artık cevap vermiyorum ama o nhala yazıyor.

ben nihayet bugün regl oldum aslında geçen hafta yanlış hesaplamışım ama o zaman da çok şiştim hala da şişim:((Allahtan ki iştahım kesildi.ama ben yine de ufak tefek bişeyler götürdüm:((

kızlar aslıdan dün için izin aldım moralim bozuukkkk evde sorunlar var babmal eşi arsında buda bize yansıyo ister istemez ve benim vizeler başladı hiç ders çalışamadaım fırsat mı olmuyo yoksa ben iyicee mi boşaldım bence her ikiside :31::31::31::31::31::31::31::31:
kuzenime gittim o bana çok iyi geldiği için işte sorun evde de sorun o yuzden gelemedim yani nete giremediğim için dün:14::14::14::14::14::14:
böyle yani kızlarrrrrr :31::31::31::31::31::31::31::31:
Fadikçim evdeki sorunlar insanın ruh halini tabiiki çok etkiliyor,moralinin bozulmaması çok zor böyle bi durumda,inşaalah biran önce sorunlar çözülür sen de rahatlarsın babanlar da.

aslı telefonu yarın servise vericem o yüzden izin istiyorum.. pc ye oturabilirsem foruma girerim.. giremediğim günler izinli olayımmı be anam

tamam canım

merhaba arkadaşlar!CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler bölümüne yazdım ama dayanamadım bi de buraya yazayım dedim çünkü orada in cin top oynuyor maaşallah! hiç uğrayan yok yani gruba davet eden de yok ama ben bir an önce başlamak istiyorum! belki burdan bi teklif gelirde ben de bir an önce içimde ki çıkartamadığım zayıflama heyecanımı burda tavan yaptırıp sizlerle hemencecik zayıflarım!!!:))

selam ben bir kişiyi davet etmiştim ama haber çıkmadı
bu yüzden siz katılabilirsiniz hoşgeldiniz ben takım kaptanıyım

size bir şey sormak istiyorum daha önce herhangi bir gruba girmiş miydiniz

slm kızlar nasılsınız :54:
selam Aslıcım iyiyim canım,yoğun bi günün rdından dinleniyorum biraz sen nasılsın?yapıldımı şofben,elektrik arızası falan?

ben de test çözdüm biraz. sonra yürüdüm sonra diyetimi bozdum sonra eve geldim. şimdide cem in salak saçma smslerine maruz kalıyorum. artık cevap vermiyorum ama o nhala yazıyor.
Kolay gelsin canım,bence de cevap verme Oya,artık belli bi yaşa gelmiş erkeklerin sorumluluk almaya hazır olmaları olmazsa olmaz bi şart bence,bu özelliği olmayan biriyle zamanın israf olurdu bence sen çok iyi yaptın

iyidir cnm nöbetteyim ben.sen nasılsn?

ben de iyiyim canım,sana da kolay gelsin yeni iş nasıl gidiyor,ilk gün yorulmuştun galiba biraz.

iyi gidiyor çokşükür.evet cnm yorulmuştum epey ama pazar nöbetiydi 24 saatti ondandı o.bugun akşam geldiğim için daha iyiyim..iyi gidiyor şimdilik,sevdim hastaneyi.

BUGÜNKÜ MENÜ
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-2 zeytin
-tere,domates

ARA
-1 kupa sıcak su
-5 tane tuzsuz çubuk kraker

ÖĞLEN
-1 kepçe domates çorması
-2 kaşık taze fasulye
-2 kaşık bulgur pilavı
-2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
-2 dilim ekmek

ARA
3 çeyrek simit

AKŞAM
-4 kaşık fasulye
-4 kaşık pilav
-4 tane çiğ köfte

iyi gidiyor çokşükür.evet cnm yorulmuştum epey ama pazar nöbetiydi 24 saatti ondandı o.bugun akşam geldiğim için daha iyiyim..iyi gidiyor şimdilik,sevdim hastaneyi.

iyi canım sevmene sevindim,Allah hayırlı etsin tekrar,insanın çalıştığı ortamı sevmesi çok güzel,inşaallah böyle devam eder.

Arkadaşlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum....:16::16::16:

sabah
2 dilim ekmekten tost
1 bardak çay

öğle
1 kase çorba
3 sarma

ara
1 elma

akşam
3 küçük tavuk
3 kaşık pilav
yarım kase yoğurt

ara
1 bardak çay

tamam canım

selam ben bir kişiyi davet etmiştim ama haber çıkmadı
bu yüzden siz katılabilirsiniz hoşgeldiniz ben takım kaptanıyım

size bir şey sormak istiyorum daha önce herhangi bir gruba girmiş miydiniz

hoşbulduumm!:):46:
evet canm zaten o verdiğim 8 kiloyu 2010 da ben burada bir grupta verdim.hatta 14. grup diye hatırlıyordum da değilmiş şimdi baktım 3.gruptaymışım ben canım.

günaydıııı!
sizlerleym sonunda!!burası bana çok iyi geliyor yaaaa! şimdiden heyecanım ikiye katlandı:)
neyse şimdi dersime girecem o yüzden öyle tam bir kahvaltı yapamadım! saat 08:00 da uyandım.
1 bardak süt,
1 tane kepekli gevrek yedim.
asıl kahvaltımı 9-10 gibi yapacağım inşallah!:56:

Back
X