- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.821
kilo bildiririm
geçen hafta 75.5
bu hafta 75
iyiymiş tubi 500 gram darısı başima=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo bildiririm
geçen hafta 75.5
bu hafta 75
benim kilo aynı canımmm 92.400![]()
günaydın güzeller.
kilo bildirimi 120.1 değişen bişey yok bu hafta. malum evde olmam nedeniyle birhayli gevşedim.
aa d vitamini falan vermedi mi o zaman anamm kilo vermen imkansızmıymışşş=((( sen dene biraz daha canım ya belki verirsin
ya güneşle alakası yok bence onun bende de var aynı dwitt 3 kullanıyorum 15 günde 1.
bence çağın rahatsızlıgı bu d vitamini eksikliği eminim tüm takım gidip tahlil yaptırsa hepimizde eksik çıkar. ayrıca ben araştırdım güneşten d vitamini almamız için afrikada falan yaşamak lazım:)))) yeterli miktarı guneşten alamıyoruz yani. ve alınan d vitamini 6 ay da pufff
tuba tebrikler canım.ayşe,hazal,emine,oya ne oldu ki bize ya
aa d vitamini falan vermedi mi o zaman anamm kilo vermen imkansızmıymışşş=((( sen dene biraz daha canım ya belki verirsin
Bitane ampul verdi suya karıştırıp içecekmisim.. Bi ampulle geri mi gelecek..
tuba tebrikler canım.ayşe,hazal,emine,oya ne oldu ki bize ya
kızlar bu arada yarın annişim geliyor yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii=) birazdan temüzlük yapicim=))))sonrada kızımın sevgilisine gidiciz=)
benim arkadasımın benim kızdan 20 gün büyük oğluy var o sevgilisi kızımın=))))))))))kızının sevgilisi ne be:))) doktoru mu
[B]05.04.2012 mesaj sayımı
1.73+
aynalar+
oyagibi+
melekaysee+
hazos87+
fiyona_07 +
nilipus +
deva89 +(diskalifiye nedeniyle gruba giremedi)
tedis 5 mesaj(izinli)
pisiq izinli[/B]
ellerine sağlık cicim nesli yok ama listede
benim arkadasımın benim kızdan 20 gün büyük oğluy var o sevgilisi kızımın=))))))))))