Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öyleyse bugünkü menümü de paylaşayım
sabah 07.00
bir bardak yarım yağlı süt-2kaşık meyveli müsli-yarım elma-bir çk tarçın karıştırarak tükettim
ara 10.30
4-5 adet form çubuk
öğlen 12.00
4 adet kuru köfte-200ml ayran
ara 15.00
2 avuç leblebi
16.30
zencefilli-limonlu-tarçınlı çay-2avuç leblebi
17.30
5-6 çilek-yeşilbadem-1avuç leblebi

su tüketimim çok az oldu bugün 2 yapmaya çalışacağım...
akşam yemeği de yesem mi yemesem mi emin değilim.arayı fazla kaçırdım gibi geldi... ne dersiniz ?

good ama bence akşam yemeği yemesen de olur. protein ve karbonhidrad ihtiyacını almışsın gibi görünüyor. ama akşam aç da kalmamalısın derim ben. meyve yada yoğurt olabilir.

canım ben hatırladıklarımı yzarım ama en güzelini kaptanımız yazar. gelir birazdan sanırım.

1) her gün en az 7 paylaşım yapmalısın.
2) yapmadıgın günler için 30 defa " görevimi yerine getirmedim cezalıyım" yazacaksın rainadnthesun ın az önce yaptıgı gibi.
3) her cuma sabahı kilo bildiriminde bulunacaksın
4) gelemeyeceğin günün öncesinde izinli olmak için talepte bulunacaksın
5)hergün spor yapacaksın(bunu ben şu an uydurdum):36:
6)saçlarını sarıya boyatacaksın:52::52::52:

gerisini bilmiyorum ahahah 6 numarada şakaydı. aslı gelince detaylandırır

:1: :9:
teşekkü ederimm. 6. kuralı çok sevdimm :9:
bu kurallar konusunu kaptanla görüşürüm öyleyse :34:

bugün çok sıkıcı birgün geçirdim ya. evde de sıkıldım sanırım. gerçi sahile falan çıktım ama ı ıh kesmedi bugün bi kasvetliyim. ayrıca fadik nerde saliha nerde aaaaaaaaaaaaaaaaa olmuyor böyle

good ama bence akşam yemeği yemesen de olur. protein ve karbonhidrad ihtiyacını almışsın gibi görünüyor. ama akşam aç da kalmamalısın derim ben. meyve yada yoğurt olabilir.

akşam yemeği yemedim zaten. ama acıkırsam ne yapayım bilemedim. ben acıktım mı da çok kötü oluyorum :26: bi adet meyve yesem dedim sonra süt içsem ya da türk kahvesi karar veremedim bir türlü :1:

tanıtacaktım kendimi elbette ama sizden cvp bekledim.
adım nur 20 yaşındayım antalyada yaşıyorum sivasta okuyorum... memnun oldum :16:
ben de şubat ayında artık resmen diyet yaparak zayıflamaya karar verdim. diyetisyene gidiyorum. 7. haftadayım şuanda ve şuana kadar 6.5 kg verdim...
çizelgemde de yazıyor zaten hedefim falan :34:
elimden geldiği kadar nete girmeye çalışıyorum. girdikçe paylaşım yaparım.

hoşgeldin nur bende memnun oldum cok guzel vermişsin kilonu..spor yapıyor musun?
hangi bölümde okuyosun memleketimde?

sabah 07.00
bir bardak yarım yağlı süt-2kaşık meyveli müsli-yarım elma-bir çk tarçın karıştırarak tükettim
ara 10.30
4-5 adet form çubuk
öğlen 12.00
ara 15.00
2 avuç leblebi
16.30
17.30

akşam yemeği de yesem mi yemesem mi emin değilim.arayı fazla kaçırdım gibi geldi... ne dersiniz ?

akşam yemegin yok mu?
bu diyetisyenin verdiği diyet mi?
bu arada menuleri mavi ile yazıyoruz cnm

BUGÜN YEDİKLERİM

1 dilim ekmek
1 kk peynir
dereotu

ara
1 yumurta
1 probiyotik yoğurt

öğle
1 yumurta
2 etimek=1 dilim ekmek ediyor
1 tatlı kaşığı bal

((planım
ara
1 probiyotik yoğurt

akşam
fırında balık
salata))

2 kupa yeşil çay(tarçınlı)
1 kupa ıhlamur
1 litre su şimdilik
50 tane kol
50 tane gögüs egzersizi yaptım oturdugum yerde

15-20 dakikada yürüyüş yapcam

ne olursa olsun bu hafta kilo vermek istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

planımdan farklı olarak arada
2 tane pirinç gevreği varya form'un ondan yedim..3-5 fındık ve badem

akşam
fırında levrek
1 bardak hazır meyve suyu(maalef diyorum cunku 1 bardakta bir avuç gizli küp şeker varmış :()
3-4 dilim fırında patates
1,5 dilim ekmek

20-25 dak.yurudum sürekli hareklet etmeye calısıyorum

sabah 07.00
ara 10.30
4-5 adet form çubuk
öğlen 12.00
ara 15.00
2 avuç leblebi
16.30
17.30

evet leblebiler çok olmuş ama açta kalma çorba yada en güzeli yogurt tüket canımm

seni sonuna kadar kanımın son damlasına kadar destekliyorum canım. ben de senin gibi yapacagım. hadi bakalım üstümüzdeki şu ölü toprağından bir kurtulalım gelecek hafta muhteşem olsun.:8::32::32::32::32::32:

tamam canım yeniden başlasın diyet kardeşliğimiz:kkk::kkk::kkk::kkk:
bu hafta başaracagım en az 500 gr hedef koyuyorummmmmm

Kızlar ben bir karar aldım bugün..uzun süredir 1 ileri iki geri yapıyorum yerimde sayıyorum..ayrılmayı düşünüyordum..çünkü takıma faydam olmuyor maalesef..sonra son 1 hafta daha burda kalmaya karar verdim..doktorumla görüştüm 15-20 dak. çok azda olsa yürüyüşe izin verdi..her yediğimi yaptığımı buraya yazmaya karar verdim..diyet günlükleri topikleri var ya onun gibi..lütfen yorum yapın çantalayın beni yoksa veremeyeceğim kiloları canım iyice sıkılmaya başladı..(her şeyi yazacagım kendimi motive edecek sözleri de garip karşılamayın beni :):))!!!!!

zaten yazıyoruz ya canımmmmm

Kızlar ben bir karar aldım bugün..uzun süredir 1 ileri iki geri yapıyorum yerimde sayıyorum..ayrılmayı düşünüyordum..çünkü takıma faydam olmuyor maalesef..sonra son 1 hafta daha burda kalmaya karar verdim..doktorumla görüştüm 15-20 dak. çok azda olsa yürüyüşe izin verdi..her yediğimi yaptığımı buraya yazmaya karar verdim..diyet günlükleri topikleri var ya onun gibi..lütfen yorum yapın çantalayın beni yoksa veremeyeceğim kiloları canım iyice sıkılmaya başladı..(her şeyi yazacagım kendimi motive edecek sözleri de garip karşılamayın beni :):))!!!!!

ayşem bi havuz bulamadın mı ki bi sürü var sizin otarafta=(

BUGÜN YEDİKLERİM

1 dilim ekmek
1 kk peynir
dereotu

ara
1 yumurta
1 probiyotik yoğurt

öğle
1 yumurta
2 etimek=1 dilim ekmek ediyor
1 tatlı kaşığı bal