Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben nöbetteyim şuan aslında yogunum 2 dak.girem dedim çıkıyom şimdilik. gelemezsem mesaj sayım dolmamışsa haberin olsun oyacıgım ..
iyi akşamlar öptüm kocaman

14. TAKIM 251. Etap

aynalar ( 85,9 / 85,4 / 0,5 / 0,58%)
emidaf ( 62,6 / 62,6 / 0,0 / 0,00%)
fiyona_07 ( 55,3 / 54,2 / 1,1 / 1,99%)
1.73 ( 92,4 / 92,4 / 0,0 / 0,00%) yeni hedefi 80
hazos87 ( 56,0 / 55,9 / 0,1 / 0,18%)
pisiq ( 68,7 / 68,8 / -0,1 / -0,15%)
tedis ( 80,5 / 80,3 / 0,2 / 0,25%)
rainandthesun ( 79,4 / 78,9 / 0,5 / 0,63%)
melekaysee ( 64,4 / 64,5 / -0,1 / -0,16%)
oyagibi ( 120,1 / 120,1 / 0,0 / 0,00%)
nilipus ( 75,5 / 75,0 / 0,5 / 0,66%)

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,36%

ellerine sağlık canım bu arada özgişş harikasınnnnnnnnnn

menün çok güzel canım ama yumurta 2 tane çok yani 1 tane normal diye biliyorum

canım bi diyet deneyecektim 2 yumurta vardı oglen :):)
baktım sabah 1 dilm ekmekle minicik peynirle tansiyonum dustu halsizlik oldu yedim birini yumurtanın diyettende vazgectim anacıgım yok bana gore değil o işler :)

selam kızlar okuldan gelir gelmez hemen listeyi hazırladım
bide başım ağrıyor bugün sormayın
üstüne genel listeleri hazırlamakta bu hafta bendeydi genel listeleride hazırladım
bu hafta 9. olduk malesef
hep böyle oluyor ya
ben genel listeleri hazırladığım hafta durumumuz çok kötü oluyor
kendi elimle kötü derecemizi yayınlıyorum :50::50::50::50:

heheh şans işte şekerim=))))))))))

tanıtacaktım kendimi elbette ama sizden cvp bekledim.
adım nur 20 yaşındayım antalyada yaşıyorum sivasta okuyorum... memnun oldum :16:
ben de şubat ayında artık resmen diyet yaparak zayıflamaya karar verdim. diyetisyene gidiyorum. 7. haftadayım şuanda ve şuana kadar 6.5 kg verdim...
çizelgemde de yazıyor zaten hedefim falan :34:
elimden geldiği kadar nete girmeye çalışıyorum. girdikçe paylaşım yaparım.

hoşgeldin nur bende hazal istanbuldayım bebişim var benimde=)

akşam yemeği yemedim zaten. ama acıkırsam ne yapayım bilemedim. ben acıktım mı da çok kötü oluyorum :26: bi adet meyve yesem dedim sonra süt içsem ya da türk kahvesi karar veremedim bir türlü :1:

mümkünse eger bir salatalığı yoğurda dogra ve ye. hem tok tutar hem çiğneme istedigini giderir

canım ben hatırladıklarımı yzarım ama en güzelini kaptanımız yazar. gelir birazdan sanırım.

1) her gün en az 7 paylaşım yapmalısın.
2) yapmadıgın günler için 30 defa " görevimi yerine getirmedim cezalıyım" yazacaksın rainadnthesun ın az önce yaptıgı gibi.
3) her cuma sabahı kilo bildiriminde bulunacaksın
4) gelemeyeceğin günün öncesinde izinli olmak için talepte bulunacaksın
5)hergün spor yapacaksın(bunu ben şu an uydurdum):36:
6)saçlarını sarıya boyatacaksın:52::52::52:

gerisini bilmiyorum ahahah 6 numarada şakaydı. aslı gelince detaylandırır

hahhahahah 6. madde harika kikikikiki

kızlar gittim bugun markete ve pazarı..bi sürü sebze yeşillik aldım..birazda meyve..
şimdide kayısı hoşafı yapıyorum yarın için..bi taraftan da 7-8 ot bulunan metabolizma hızlandıran cayım kaynıyor:)
motivasyon kaynaklarım napayım ya..yarında agzıma vurmam dediğim sirkeli suya falan başlayacam öğğğğğğğ

planımdan farklı olarak arada
2 tane pirinç gevreği varya form'un ondan yedim..3-5 fındık ve badem

akşam
fırında levrek
1 bardak hazır meyve suyu(maalef diyorum cunku 1 bardakta bir avuç gizli küp şeker varmış :()
3-4 dilim fırında patates
1,5 dilim ekmek

20-25 dak.yurudum sürekli hareklet etmeye calısıyorum

yaa bu meyve sularını hayatımızdan çıkarmamız lazım ben neredeyse hiç içmiyorum artık =)))))))haftada 1 bile içmiyorum

canım bi diyet deneyecektim 2 yumurta vardı oglen :):)
baktım sabah 1 dilm ekmekle minicik peynirle tansiyonum dustu halsizlik oldu yedim birini yumurtanın diyettende vazgectim anacıgım yok bana gore değil o işler :)

heheh anladım cınm..baksana bi lahana çorbası denesene 1 hafta bi şoka uğrasın bünyen?? yapabilir misin ben yapamam ama belki sen yapabilirsin

kızlar bu arada yarım saat önce geldik ölüyorum yorgunluktab şimdi çıkıyorum çay içicez oyacım bu arada başarılar sana da

yaa bu meyve sularını hayatımızdan çıkarmamız lazım ben neredeyse hiç içmiyorum artık =)))))))haftada 1 bile içmiyorum

benim hayatıma pek girmiş değildir kuzum daha dogrusu bizim evde hep hoşaf vardır ya da sıkma meyve suyu..pakete giren hiç bir şey almamaya calısıyoruz..hep organik arayısındayız :):):)
zaten memlekete gittiğimizde 70 kilo doğal urunler yukumuz vardı kikikikii. sanırım o yuzden 3 senedir hiç hasta olmuyorum

Back
X