• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nasılsınızz kızlaar ruyamda kayınvalidemi ölü gördüm yaa ama bi ışıkla yanımıza iniodu ay cok etkilenmişim herhalde iyi çok şükür.. 2 dk uyuyayım dedim gece bendede nöbet vardı oğlum ateslendi babasıda işteydi çok uyuyamadım ama rüyaya bak:)

Son düzenleme:
bu takımı cok sewiorum buarada yaa inş mezun olarak ayrılırımm sewiliosunuzzz

ne guzeel yaa maasaallah sızee

Ya masallah maasallah
Eşim bi kutu hazırlamış bole dışını lıla renklı kaplıkla kaplamış içindekileri gorunce sok gecırdım
Specıal k
Yagsız süt
Eti form bisküve 4 tane
Grissini 2 paket
Bitter çikolata bir paket
Kepeklı ekmek dilimli
Yeşilcay ve tarcınlı çay
Düşün yani üşenmemiş yapmış
Anaaa bi açtım bu ne askım dedım dedıkı
Ne yani pastamı alaydım berdiğin kıloları al sonras;)))
Espri yapmışş kendince hasbamm:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

kızlaaarr naptınız? eda diyetisyen ne dedi çok merak ediyorum...
bende temizlik vardı bugün. bir cts de böyle geçti gitti :( çok gıcık bir gündü... şimdi yemeğe gidiyorum...

Kızlar eşimin anneannesi vefat etti :( bikaç gün giremicm memlekete gidiyoruz 12 saat sürüyo yol şimdi yolculuktayiz
isterseniz beni bu haftada listeye almayın takımın ortalaması düşmesn kendinize iyi bakın yine uğrarim kızlar iyi aksamlar..

Başınız sağ olsun Mervecim. Allah mekanını cennet etsin.

canım çok sıkkın. Ne bir sey iyeyesim var ne de içesim. Sabahtan keyfim yerindeydi çok guzelbir kahvaltı yaptım. Sonrasında :47:
Neyse hayırlısı bakalım.700 kaloriyi geçmedim şimdiye kadar ama yine de bir öğü yaparım az da olsa.

Bende mukemmelliyetciyim cidden boyle yasamak zor her şeyi bilip her secenegin en iyisini bulmak en iyi şekilde ortaya cikarmak yorucu ama sonuc olarak herkesin elindekinden daha iyi bir sey elde etmek cok daha guzel ve yaninda daha fazla bilgi edinmis oluyorsun bu bana cok guzel geliyor :) tabii sure uzuyo baskasi daha kisa surede yapiyosa sen daha uzun surede yapiyosun bu da pes etmelere neden oluyo bazen ama sabirli bir yapida varsa iste o zaman sorun yok ikiside bende var iyiki :D
Bu kotu gibi gorunen ama aslında super olan bisey bence :) kendimi digerlerinden cok farkli hissediyorum kimse benim kadar detayli degil bazen buna sinirleniyorum sonra sakinlesip bosver ya diyorum :D dengesizlikte var bende tabii

Aslında mükemmelliyetçilik iki ucu keskin bıcak. Ben eskiden çok çabuk pes ederdim. Hep en iyisini yapmak için aynı anda bir sürü hedef koyardım tabi herşeyin mükemmellini yapmaya çalıştığımdan hepsi bir aradaolmuyodu ya hep ya hiç mantığıyla hiçi seçer üstüne beceriksizliğimden mutsuz olurdum. Şimdi bu huyumu pozitif kullanmaya çalışyorm. Hedefi belirle. Araştır. Uygula. En güzeliiçin derin çalış. Ve başarınca yaşadığımız haz. Hiç bir şeye değişmem. Takım olayında(iş yerimden örnek veriyorum) herkes paylaşımcı ve sorumluluk sahibi olmayınca ben onların eksiklerini kusurlarını kapatmaya çalışıyorum ve daha yorucu oluyor. Çünkü takım olmanın getirdiği sonuç itibariyle ben mükemmel olsam da diğerleri olmadığı için istediğim mükemmelliye ulaşamıyorum buda beni üzüyor.Yaniiş yerimde kendim gibi insanlarla çalışabiliyorum ve çok rahat oluyor.Çünkü benim bir kusurumu diğeri bulup kapatıyor. :9:
İşte bu yapımdan ötürü bu yarışma olayındada aynı mantığı izliyorum. Herkese laf söylüyorsam ondandır herkesin iyiliği için. Tabi başak burcunun bir diğer özelliğidir bu. İnsanlar bu nedenle hep benim tarafımdan eleştirildiğini düşünüyor. Aslında art niyetli değilim. Genelde karışmamaya çalışıyorum. ::D:D

Ya masallah maasallah
Eşim bi kutu hazırlamış bole dışını lıla renklı kaplıkla kaplamış içindekileri gorunce sok gecırdım
Specıal k
Yagsız süt
Eti form bisküve 4 tane
Grissini 2 paket
Bitter çikolata bir paket
Kepeklı ekmek dilimli
Yeşilcay ve tarcınlı çay
Düşün yani üşenmemiş yapmış
Anaaa bi açtım bu ne askım dedım dedıkı
Ne yani pastamı alaydım berdiğin kıloları al sonras;)))
Espri yapmışş kendince hasbamm:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Eşin tatlı bir davranışta bulunmuş canım:)
Seni ince mizahıyla desteklediğini göstermiş. Keşke benim erkek arkadaşımda bu kadar ince ruhlu olsa :31::31::31:

kızlaaarr naptınız? eda diyetisyen ne dedi çok merak ediyorum...
bende temizlik vardı bugün. bir cts de böyle geçti gitti :( çok gıcık bir gündü... şimdi yemeğe gidiyorum...

Gittim Nerdeyse tamamı yağdan gitmiş sevindik.Bu hafta doyurucu güzel menüm var.
2 kilo vereceğimi var sayıyor. bende nasıl vericem o kadar. Kaçamak yapmadığım halde veremiyorum dedim.
O da önemli olanın vücudun diyete verdiği tepki dedi.(yani menüye)
Yani ara ara yeme şeklini değiştirmek lazım. Hani ben bir hafta full çorba+salata+yoğurt bir hafta et+sebze+yoğurt salata vs dönüşümlü menü uyguladım ya uygulamak lazımmış.

Bu arada kızlar bugün öğrendim. Benim listemi ideal kilosunun üstündeki herkes uygulayabilir.(işyerinde arkadaş var 56 kilo ideal kilosu 53 benim listemin aynısıyla kilo veriyor)
Bildiğiniz gibi benim liste her hafta yenileniyor. :uygulamak isteyen arkadaşlar olabilir düşüncesiyle herhafta paylaşacağım.
En azından arada vücudu standar yeme düzenine alıştırmamak için bir haftalık kürmüş gibi uygulayabilirsiniz Sonuçta diyet değil sağlıklı beslenme mantığıyla olan bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittim Nerdeyse tamamı yağdan gitmiş sevindik.Bu hafta doyurucu güzel menüm var.
2 kilo vereceğimi var sayıyor. bende nasıl vericem o kadar. Kaçamak yapmadığım halde veremiyorum dedim.
O da önemli olanın vücudun diyete verdiği tepki dedi.(yani menüye)
Yani ara ara yeme şeklini değiştirmek lazım. Hani ben bir hafta full çorba+salata+yoğurt bir hafta et+sebze+yoğurt salata vs dönüşümlü menü uyguladım ya uygulamak lazımmış.

Bu arada kızlar bugün öğrendim. Benim listemi ideal kilosunun üstündeki herkes uygulayabilir.(işyerinde arkadaş var 56 kilo ideal kilosu 53 benim listemin aynısıyla kilo veriyor)
Bildiğiniz gibi benim liste her hafta yenileniyor. :uygulamak isteyen arkadaşlar olabilir düşüncesiyle herhafta paylaşacağım.
En azından arada vücudu standar yeme düzenine alıştırmamak için bir haftalık kürmüş gibi uygulayabilirsiniz Sonuçta diyet değil sağlıklı beslenme mantığıyla olan bir şey.

Edacım bu benim için de iyi olur:) Böylelikle doğru bildiğim yanlışları da değiştiririm.

Edacım bu benim için de iyi olur:) Böylelikle doğru bildiğim yanlışları da değiştiririm.

Canım neredeyseaynı kiloyuz zaten. Benimlisteye uyarsan sende haftada en az 1 kilo verirsin. Çünkü farklıhiç bir şey yapmıyorum bu haftaki liste:

Saattleri kendine göre ayarlar aralıklar bu şekilde olmalı. Akşam erken yatıyorsan o meyveyi yemeye bilirsin.
Ben yaklaşık 11-12 de uyuduğumdan meyve veriyor... (2,5-3 saatten fazla aç kalmıyorsun )

Kalkış : ılık su

07:00 sabah :
6 yk nesfit
1 bardaklight süt
1 porsiyon meyve (bir yeşil elma - doyurucu olduğundan özellikle elma seçiyorum)
2 adet ceviz içi

10:00ara: 1 porsiyon meyve (taneli meyveler de avuç içine sığacak kadar. örn: 15 tane üzüm gibi diğerleri orta boy elma boyunda)

12:00Öğle : 150 gr et/tavuk/ balık(yağsız pişecek)
1 bardak lightayran (light yoğurttan yapıyorum)
Salata(ölçü yok yağsız tuzsuz olması yeterli)
1 dilim kepek/çavdar/tam buğday ekmeği

14:00Ara 1 : 1 porsiyon meyve
16:30Ara 2 : 1 porsiyon meyve + 5 fındık

19:30Akşam : 1 yumurta ile yapılmış menemen(yağsız pişecek)
1 dilim kepek/çavdar/tam buğday ekmeği
Salata( yağsız tuzsuz sınırsız)

21:00 Ara: 1 porsiyon meyve

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlaaar bugunku menumm
sabah
*yagsız tek yumurtayla omlet
*2tane light üçgen peynir
*4 yesil zeytin
*domates
*2 dılım kızarmıs ekmek
ara