• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilahi eda beni güldürdün.hemde böyle bir güne demek benden ümidi kesmeye başlamıstın..ben bu dönemleri atlatacamda umarım iz kalmaz.
bugünde başıma gelen birikmiş asme kirası.elimize bir kagıt tutusturdular aile hekimi olarak sağlık ocagının kirasını ödememişiz birikmiş faiz işlemiş ya ödermişiz yada icra gelecekmiş.sağlık ocagı vakıf malı.bize daha evvel kira yebliğinde bulunsalar öderdik.elimde birikmişte yok kara kara düşünüyom ne yapsam acep

yaaa işte böyle edacım.ben, bir rahat bıraksalar.

bu arada denetlemeyi atlattım.sadece 1 eksik çıktı 10 gün sonra kontrole gelecekler.

bugünki menüm

sabah:
sütlü kahve

kahvaltı:
maydanoz roka
1kk peynir
2 yumurta yağsız sayılır
1 tk.kahvaltılık kırmızı biber sosu
1 dilim çavdar ekmeği

ara:yok

öğle
çörek otlu 1 bardak light yogurt
1 tabak haşlanmış lahana

ara:5 çiğ badem
1 paket fesleğenlispecial k
akşama lahana sarıyor annem onu atlatmam lazım.sarmadan yapragından yedim.kendime bişeyler yapmam lazım.
Süper bir menün var canm inş zayıflama yolundasın
Selaam kizlar, umarim herkes cok iyidir :3
Ben c.tesi ve pazar ayni menümü uygladim, söyle ki:

Kahvalti:
1,5 dilim kepek ekmeği.
1 kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir
1 yumurta
5 tane zeytin(yağsız, tuzsuz)
Domates, salatalık, yeşillik

10 :00 Ara:
1 porsiyon elma

Öğle:

150 gr et haslama
salata(yağsız tuzsuz)
1 su bardağı light ayran icmem gerekirken erindim ayran yapmaya bende yogurt yedim :27:

Ara :
2 mandalina

Akşam:
8 yk sebze yemeği (brüksel lahanasi yemegi)
salata(yağsız tuzsuz)
100g yogurt

Ara : 1 porsiyon meyve ve kahve

Cumaya kadar tartinmamaya karar verdim, ama simdiden birkac yüz gram verebildigimi düsünüyorum :32:

Edacim bu arada cidden doyurucu bir menün var :34:
Süpee menn :46:
ilahi eda beni güldürdün.hemde böyle bir güne demek benden ümidi kesmeye başlamıstın..ben bu dönemleri atlatacamda umarım iz kalmaz.
bugünde başıma gelen birikmiş asme kirası.elimize bir kagıt tutusturdular aile hekimi olarak sağlık ocagının kirasını ödememişiz birikmiş faiz işlemiş ya ödermişiz yada icra gelecekmiş.sağlık ocagı vakıf malı.bize daha evvel kira yebliğinde bulunsalar öderdik.elimde birikmişte yok kara kara düşünüyom ne yapsam acep

Walla okudukca ben sıkılıyorum yhaa
Allah yardımcın olaunn

Oğlum yarın sabah sunnet oluo kızlaar yarın gıremeyebılırım ben ugrarım gercı uyudugunda falan

Kızlar leslie 2 milee yaptım ama yıne grıp basladı bende ;)))
Wayy arkadas bu sene gripli olcammm

Oğlum yarın sabah sunnet oluo kızlaar yarın gıremeyebılırım ben ugrarım gercı uyudugunda falan
hayırlı olsun mu denir bilmiyorum.benim oğlan 29 günlüktü sünnet oldugunda.umarım sorunsuz olur.
grip aşısı yaptırabilirsin mervecim

sabah:3-4 kaşık melemen
2 çavdar ekmeği
1kk peynir

öğle:1,5 küçük lahmacun bol salata(diyetisyen en masum dışarı yemeği demişti yoksa yemezdim)

ara:1 avuc badem
nescafe

akşam:8-10 adet yağsız barbun balığı
bol salata
yarım dilim ekmek

ara: yarım nar

ara:2 küçük mandalina

hayırlı olsun mu denir bilmiyorum.benim oğlan 29 günlüktü sünnet oldugunda.umarım sorunsuz olur.
grip aşısı yaptırabilirsin mervecim

saol inş yaa bende küçükken istiodum iyice hareketlendi işm war bi kac gun artıkk bişi sorucam ya hastaneye yanımda ne götürmeliyim yasemin ne lazım oluo

Sabah
Birtane yumurtayla pişmiş lor peynirli maydanozlu omlet
2.5 dilim ekmek kep
1 tk çilek reçeli
1 çk bal
3 tane zeytin
Sekeraiz 1 kupa cay
Ara
Yok malesef
Ögle
Birkase meecimek corbası
Bir kase yogurt
Bir dilim cawdar ek
Ara
2 tane mandalina
7 adet fındık
Aksam
Tawada paşamut
Bol salata
2 dilim ekmek
Kalori;1100
Su:4 bardak anca(yardımmmm)
Bitki çayı:yokkkk
Spor:maleseff 2 mile ama son 5 dk yapamadım
Caglacım ilk yorumumu eşim olarak senden bekliyorum canm

Son düzenleyen: Moderatör:

Güldürdüysem ne mutlu çünkü ihtiyacın var:) Senden ümidi kesmedim. Herkes toparlandı menülerini paylaşmaya başladı. Senin gerek iş gerek ailevi durumlardan ötürü zaman problemi yaşadığını bildiğimden düzene girebilmene sevindiğimi belirtmek için öyle dedim:) Ve genel olarak takımın tamamı toparlandığı için öyle dedim :9: Yanlış ifade ettiysem ve kırdıysam üzgünüm

Hayırlı olsun mu denir hiç bilmiyorum. Zaten daha sünnet olan etrafımda kimse olmamıştı. ( bizim sülale erkek çocuk istedikçe kız çocukları oluyor :9: Bizede sünnet / sünnet düğünü gibi durumlarda ne denir bilmemek kalıyor.İnşallah kolayca atlatırsın canım...

Tebrikler canım. Senin vücut direncin düştü hastalıklara karşı korumasızsın. Şöyle meyveleri biraz fazla yesen? Aşı da olabilirsin :26:

sabah:3-4 kaşık melemen
2 çavdar ekmeği
1kk peynir

öğle:1,5 küçük lahmacun bol salata(diyetisyen en masum dışarı yemeği demişti yoksa yemezdim)

ara:1 avuc badem
nescafe

akşam:8-10 adet yağsız barbun balığı
bol salata
yarım dilim ekmek

ara: yarım nar

ara:2 küçük mandalina

Canım herhalde 1,5 lahmacundan bir şey olmaz çünkü yanında başka bir şey yememişsin ve öğle vakti. Yinede hamur olduğundan çok tercih etmemek gerek diye düşünüyorum. Menünü geri kalanı çok güzel :46:

Sabah
Birtane yumurtayla pişmiş lor peynirli maydanozlu omlet
2.5 dilim ekmek kep
1 tk çilek reçeli
1 çk bal
3 tane zeytin
Sekeraiz 1 kupa cay
Ara
Yok malesef
Ögle
Birkase meecimek corbası
Bir kase yogurt
Bir dilim cawdar ek
Ara
2 tane mandalina
7 adet fındık
Aksam
Tawada paşamut
Bol salata
2 dilim ekmek
Kalori;1100
Su:4 bardak anca(yardımmmm)
Bitki çayı:yokkkk
Spor:maleseff 2 mile ama son 5 dk yapamadım
Caglacım ilk yorumumu eşim olarak senden bekliyorum canm

Hem bal hem reçel çok olmuş onun dışında süper bir menü tebriklerrrrrrrrrrrrrrr :46:

saol inş yaa bende küçükken istiodum iyice hareketlendi işm war bi kac gun artıkk bişi sorucam ya hastaneye yanımda ne götürmeliyim yasemin ne lazım oluo

gec gördüm canım ya..gerçi ne lazım olacagı konusunda pek fikrim yok. ben burda yaptırmadım.yurtdışındaydık,arap bir dr yaptı.çok küçük oldugu için lokal anesteziyle kısa sürede oldu 1 haftada iyileşti.

Dün kü menüm;

1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1,5 dilim çavdar ekmek
1 tk pekmez( kansızlıktan dolayı ekstra yiyorum diyette yok)

Ara: 1 mandalina

Öğle:

1,5 dilim kepek ekmek
fırında domatesli mantar yemeği
1 kase salata(yağsız tuzsuz)
1 çay bardağı yoğurt

ara:
1 elma

ara2 : activia (ananaslı)+2 ceviz

Akşam:
2 kepçe mantar çorbası(kremasız yağsız )
1 çay bardağı yoğurt
1,5 kepek ekmeği
1 kase salata(yağsız)

Spor: Yarım saat yürüyüş
Su:2 litreyi geçti + 1 sade soda
Çay: 2 bardak yeşil çay+ 1 bardak ısırgan otu çayı

edacım sana kırılmak mı.seni takdir ediyorum.azimlisin.çaban bizim için.:16:

edacım sana kırılmak mı.seni takdir ediyorum.azimlisin.çaban bizim için.:16:

Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri yanlış anlaşılmak. Beni genel olarak sivri dilli ve ukala olarak nitelendiriyor beni tanımayan uzaktan bilenler ondan böyle bir kaygı taşıyorum. Aslında hiçte öyle değilimdir ama :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çaglacım hayırlı olsun bebeginede geçmiş ola inss
Grip aşısı bende olmak istyrum ama kzımada olurmu kı yasemın

Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri yanlış anlaşılmak. Beni genel olarak sivri dilli ve ukala olarak nitelendiriyor beni tanımayan uzaktan bilenler ondan böyle bir kaygı taşıyorum. Aslında hiçte öyle değilimdir ama :9:
sanal yanlış anlaşılmak için biçilmiş kaftan beni kimbilir nasıl tahayyül ediyorsunuz.:37:burcun ne edacım.

Günaydın kızceler
Nasılsınz bakalımmmm
günaydın..boynum tutulmuş sabah üzerimi zor giyindim.emzirme dolayısıyla ilaç alamadım dıştan sürdüm bakalım.

Çaglacım hayırlı olsun bebeginede geçmiş ola inss
Grip aşısı bende olmak istyrum ama kzımada olurmu kı yasemın

olur ama fazla gec kalma.tam zamanı.

Günaydın kızceler
Nasılsınz bakalımmmm

Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın ?
Ne yapıyorsun bakim ?

sanal yanlış anlaşılmak için biçilmiş kaftan beni kimbilir nasıl tahayyül ediyorsunuz.:37:burcun ne edacım.

günaydın..boynum tutulmuş sabah üzerimi zor giyindim.emzirme dolayısıyla ilaç alamadım dıştan sürdüm bakalım.

olur ama fazla gec kalma.tam zamanı.

Sadece sanal değil mesajlaşmada aynı şey. hatta telefonda konuşmak bile bazen yanlış anlaşılmaya neden oluyor.
Bilmem o kadar karakteristik bilgi içeren sohbetimiz olmadı. Hem dediğim gibi yazıya bakarak incelemek çok doğru sonuç vermez.
Ben tipik bir başak burcuyum. Başak burcu olmak çok yorucu. Beyin hep arka planda çalışıyor. Bazen zihnimi boşaltmak istiyorum ama vaktim yok. :9:

Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın ?
Ne yapıyorsun bakim ?

Sadece sanal değil mesajlaşmada aynı şey. hatta telefonda konuşmak bile bazen yanlış anlaşılmaya neden oluyor.
Bilmem o kadar karakteristik bilgi içeren sohbetimiz olmadı. Hem dediğim gibi yazıya bakarak incelemek çok doğru sonuç vermez.
Ben tipik bir başak burcuyum. Başak burcu olmak çok yorucu. Beyin hep arka planda çalışıyor. Bazen zihnimi boşaltmak istiyorum ama vaktim yok. :9:

İyi canm saol
Seni çok ii anlıyorum bende basak burcuyum
Özrlliklerini birebir yasımasaymışım ii olcakmış ama iştere

Mandalina ve bir bardak tarcınlı süttt
Ohhhhh nasış iyi geldi yhaaa

Back
X