Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İftar : 1 tabak susuz etli nohut
1 dilim Çavdar'ın ekmeği
Salata
1 kaşık yarma salatası

2 saat sonra : Türk kahvesi

3-4 saat sonra : 1avuç dut kurusu
2 parmak kalınlığında cevizli sucuk
1 adet küçük tuzlu simit

2 lt su
Bol şekersiz çay
Zencefilli,limonu çay

Bi çizelge yaptım ama hayırlısı :-D
Sabah bi tabak çorba ve kahve
Ara elma iki grissini
Öğle çorba. salata bol
Akşam bi kase çorba dört yemek kasığı turşu kavurmasi. İki kaşık fasulye 8 den sonra bir avuç patlamış mısır..
2 litreyi geçti su içtim hâlâ da içiyorum :-D spor bir saat yürüyüş
Kitap sabah uykum

Geleneksel kız arkadaşlar toplantısındaydım,Kocam seyahatinden döndü,kocamı kapıdan çocukları Sumru annelerinden aldım,ancak menümü paylaşabildim.yarın yazdıklarınızı okuycam.

Kızlar ve iş yerimdekiler incelediğimden söz etti tüm gün :46:

Çok mutluyum çok

Bu arada oğlumu doğurmadan önce dünya para verip aldığım platonun içine girdim bugün :)
Ilk hedefim 74 yani oğluşuma hamile kaldığım kilo.
Çok az kaldı çok :)
Şimdi ben mutlu mutlu uyuyayım :))))))

Geleneksel kız arkadaşlar toplantısındaydım,Kocam seyahatinden döndü,kocamı kapıdan çocukları Sumru annelerinden aldım,ancak menümü paylaşabildim.yarın yazdıklarınızı okuycam.

Kızlar ve iş yerimdekiler incelediğimden söz etti tüm gün :46:

Çok mutluyum çok

O zaman hedefe doğru emin adımlarla devam ediyoruz şekerim :13:

İftar : 1 tabak susuz etli nohut
1 dilim Çavdar'ın ekmeği
Salata
1 kaşık yarma salatası

2 saat sonra : Türk kahvesi

3-4 saat sonra : 1avuç dut kurusu
2 parmak kalınlığında cevizli sucuk
1 adet küçük tuzlu simit

2 lt su
Bol şekersiz çay
Zencefilli,limonu çay
Güzel menü ne hoş :-D

Bu arada oğlumu doğurmadan önce dünya para verip aldığım platonun içine girdim bugün :)
Ilk hedefim 74 yani oğluşuma hamile kaldığım kilo.
Çok az kaldı çok :)
Şimdi ben mutlu mutlu uyuyayım :))))))

İnsaallah olursun canım ve biz de buna şahit oluruz :-D

bende öğretmenim 32 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var evliyim
merhaba meslektaşım. ne öğretmenisin?

masabaşı canım sabah mesai 8.30 12.30 öğlearası sonra 13.30 15.30 mesailerim.hareketsiz manoton bi yaşam :D
8,30-15,30 fena değil ama insan masa başıda olsa işte yoruluyor.

merhaba şekerim,
mimarım kamuda idareci pozisyonunda çalışıyorum.
2 tane kuyruğum var biri 4 diğeri 1,5 yaşında :)
merhaba rform maaşallah çocuklar kız mı erkek mi? ev hali bayağı hareketlidir iki ufaklık var..

Evet canım herkes yeni..Bu hafta ikinci haftası dolanlar var, ilk haftası olanlar var..Takımı yeniden inşa ediyorum hayırlısı ile tabi siz şekerlerle :16:

Kız onadamı kafayı yedirdin aşkolsun sana :34::9:
hadi bismillah diyelim o zaman takım yeni üyeler hevesli bi kupa kaldırsak mı ne geldiğimizi anlasınlar:)))

İnşallah tez zaman da hepimiz incecik, fit bayanlar oluruz. Hedef kilom ilk olara 55 fakat sonrasında 53'e inmek istiyorum. Garanti olsun diye ;)

inşalllah inşallah.... bende hedeften 1-2insem fena olmaz çok mantıklı.

kılo çizelgesı hazır ama kntrol panelınde sıgnature alanı neresııı bulamıyorum bennn:18:
merhaba seval seninle tanışmadık sanırsam.

ben pek giremiyorum en iyisi ayrılmam buraya ayırıcak zamanı bir türlü bulamıyorum
bu hafta bildirim yapıcak mıyım?

merhaba demeden güle güle mi diyeceğiz nerde çalışıyorsun çok mu yoğun ev-iş?

KAPTAN:AKREP
SULİSİM-öğretmen
UMUTİNCİSİ-memur
RFORM-mimar
ASKBOCUKU
SEVAL
RYEO(gitmezse)
GULCEEGUL-öğretmen
7 KİŞİYİZ...

var mı atladığım şimdilik bu kadar mıyız?

Merhaba :-D
Size çay molasından yazıyorum :-D
Güzel bi gün :-D
Hepimiz huzurlu geçiririz insaallah:-D
Hemen tanisalim
Ben seval 27 yaşındaım bir oğlum var eşimden ayrı yaşıyorum henüz boşanma davası bitmedi
Kendi capimda üniversiteye hazırlanıyorum.. Su sıra sürekli oturarak çalıştığım için kilo aldım
Ve sizi buldum çok da mutluyum

Bugün protein günü yapıyorum kendime:-D

Merhaba :-D
Size çay molasından yazıyorum :-D
Güzel bi gün :-D
Hepimiz huzurlu geçiririz insaallah:-D
Hemen tanisalim
Ben seval 27 yaşındaım bir oğlum var eşimden ayrı yaşıyorum henüz boşanma davası bitmedi
Kendi capimda üniversiteye hazırlanıyorum.. Su sıra sürekli oturarak çalıştığım için kilo aldım
Ve sizi buldum çok da mutluyum

Bugün protein günü yapıyorum kendime:-D

Hakkına hayırlı olsun canım. bende geçen sene baya zayıfladım sonra ders çalışmaya başlkadım deli gibi kilo aldım. tavsiyem ders çalışırken spor yap yoksa yemesende kilo alıyorsun.bu arada bende bilgisayar müh. kazandım şimdilik dondurdum bu sene tekrar çalışacam istanbul yada uzaktan eğitim yazacam. sen ne istiyorsun

CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler basliginden bu Takima yönlendirildim. 1.61 boyunda bu sabah 69,3 kiloydum+regel.Yurtdisinda dogup büyüyen bir üniverste ögrencisiyim kendi capimda 71 -67 inmistim ama bir anlik gaflet saliverdim ve kisa sürede 3 kilo geri almistim. Zayiflarken fazla spor yapmamistim onun icin belki kolay geri almis olabilirim:50: Almanyada noel zamani heryerde noel baba seklinde cikolatar vesaire. var :50: Araniza katilip daha kontrollü daha cok motive olabilecegimi umuyorum hep birlikte zayiflama:64: umuduyla araniza katilmak isterim :17:

Hakkına hayırlı olsun canım. bende geçen sene baya zayıfladım sonra ders çalışmaya başlkadım deli gibi kilo aldım. tavsiyem ders çalışırken spor yap yoksa yemesende kilo alıyorsun.bu arada bende bilgisayar müh. kazandım şimdilik dondurdum bu sene tekrar çalışacam istanbul yada uzaktan eğitim yazacam. sen ne istiyorsun

Ben ingilizce öğretmenliği ıstiyorum.. Ama ışten arta kalan zamanlarda çalışıyorum.. Biraz sıkıntılar var bu sene halletcem bu arada onu da kazanirsam süper olur.. Su anda bi tekstilde çalışıyorum makinaci olarak. Oğlum la kendime başka bi yerde başka bi düzen kurdum onu toparlamaya çalışıyorum insaallah bakalım:)

CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler basliginden bu Takima yönlendirildim. 1.61 boyunda bu sabah 69,3 kiloydum+regel.Yurtdisinda dogup büyüyen bir üniverste ögrencisiyim kendi capimda 71 -67 inmistim ama bir anlik gaflet saliverdim ve kisa sürede 3 kilo geri almistim. Zayiflarken fazla spor yapmamistim onun icin belki kolay geri almis olabilirim:50: Almanyada noel zamani heryerde noel baba seklinde cikolatar vesaire. var :50: Araniza katilip daha kontrollü daha cok motive olabilecegimi umuyorum hep birlikte zayiflama:64: umuduyla araniza katilmak isterim :17:
Hoşgeldin canım :16:
Bu takıma nasıl dahil olacağım? Istenilen kilo çizelgesi nereden düzenleniyor? Yardımcı olur musunuz?
Hoşgeldin canım:16:
Geldin dahil oldun bilee :34:

Back
X