Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba rform maaşallah çocuklar kız mı erkek mi? ev hali bayağı hareketlidir iki ufaklık var..

Büyük olan kız küçük olan erkek canım.

Selam arkadaşları,
Güzel bir dünün ardından bütün gece oğlumun öksürükleriyle uğraştık ( çok minikden zatürre oldu hala çekiyoruz ) ve sabah robokop olarak uyandım.yerimden kımıldayamıyorum Allah'tan eşim evdeydi.tabii hemen doktora,kas gevşeyiniz iğneler ve inanır mısınız yeni uyandım :) daha iyiyim.

Uzun zaman sonra ( iğne yapılınca orucum bozuldu :( ) güzellik bir kahvaltı yaptım.sabah,öğle,akşam yerine...
Şimdi yazdıklarınızı okuycam.

Geçmiş olsun canım

Kızlar bugün benim için çok zor geçti...

Önemli bir toplandım vardı öğleden sonra o yüzden şık olmalıydım, giydim topuklu ayakkabıları, ama giymez olaydım, toplantı yarım sa. sürdü, sonrasında hep ayaktaydım. Bitirdi beni o ayakkabılar. Spor ayakkabılarım yanımdaydı fakat mesai sonrası servise yetişebilmek için öyle hızlı çıktım ki değiştiremedim ayakkabılarımı.

İş sonrası diyeti daha kuralına uygun yapabileyim diye mutfak tartısı aldım, eve dönene kadar canım çıktı. Eve gelince yemek yapıp oturana kadar midem sırtıma yapıştı, bugün cdiyet beni cidden çok zorladı.

Daha bi de dışarı çıkıp yürümem gerekiyor, fakat bugün yüreyemeyeceğim :( Çooook yorgunum.

Dün akşam sizlere yazdıktan sonra eşimle çıkıp hızlı tempo 4km yürüdük, soğuk falan demiyeceksin yürümeye başlayınca ısınıyorsun.

Bugün menümden akşam yemeğinde biraz saptım :( Ama çok abartmadım, fazladan 1 tane közlenmiş patlıcan yedim.

Bugün takip ettiğim liste :
Eki Görüntüle 884914

Hepinize iyi akşamlar ...

Canım bu saatte yürüme zaten, zor bi gün olmuş cidden senin için..

Bugünki Menüm

Sabah Kahvaltisi cok gec yaptim saat 11 gibiydi sanirim:
-Kibrit kutusundan biraz fazla Peynir
- 2 Zeytin
- 2 ceviz
- Unsuz Pankek..-- dukan diyeti tariflerim diye bir sayfa var ordan almistim tarifi ben 1 yumurta sarisi fazla kullandim hepsini kendim tüketmedim 1 tane büyük anneme yaptim.
- 2 fincan yesil cay ictim :9: oldukca tok tutucu proteinli bir kahvaltidi.

Ögleden sonra saat 16.00
- biraz acikmistim 1 Elma + 1 Kuru Incir Tükettim

Aksam yemegi 19.30 gibi:
- cok az kereviz corbasi (2-3 kasik) vazgectim yemekten cünkü 2 parmagim kadar ekmek (aksamlari pek ekmek/meyve sekerli seyleri tüketmemeye dikket ediyorum
-buharda haslanmis karnibahar (tuzsuz)
- ev yapimi tavuk burger (yagsiz tuzsuz, baharatli) biraz kuru oldugu az ketchup ile birlikte tükettim

Su: Yaklasik 1.5-1.75 olmustur sanirim eee yatana kadar yolu var burda malum saatleri 1 saat geri

Spor: yatmadan önce ip atlama+ ve bildigimiz pilate vesaire hareketleri yapcam ins. Günün Özeti budur arkadaslar :21:

Not: aksam yemeginden sonra kardesim saolsun masamda cubuk kraker paketi vardi....sonra buraya herseyi dos dogru yazacagim aklima geldiginde....o cubuklardan vazgecmemin hizi= isik hizi :52::32:

Sen çok şirinsin ama yaaa :16::16::16::16:

5 Kilo Verme Diyeti

Haşlanmış beyaz etten destek alalım.

Semiz otu salatasının içine tavuk eti didikleyelim veya balık eti tüketelim.

Çayımızı ve kahvemizi şekersiz tüketelim ve şeker ihtiyacımızı sadece meyve ile karşılayalım.

Vücut normal olarak şekere ihtiyaç duyacaktır ve 1 elmanın içinde almamız gereken şeker zaten vardır.

Hazır gıdalardan, asitli içecekler ve hazır meyve sularından uzak duralım.

Sadece 5 günde 5 kilo vermek hemen şimdi harekete geçelim ve akşam veya sabah bulduğumuz her fırsatta ip atlayalım.

Aç kalarak sadece vücuttaki suyu atarız.

Fakat sık sık sebze ve meyve ağırlıklı beslenerek 5 günde 5 kilo çok kolaydır.

Yeşil çayın zayıflaytıcı etkisi tüm dünyada bilinmekte ve uygulanmaktadır. Yeşil çay kalori yakmaya yardımcı olur.

423493_192692747506977_1416701893_n.jpg

O o o herkes gelmiş bile

Menümu yazım aradan çıksın

Sabah 6 kaşık çorba ve bi kahve
Ara ogün elma galeta2 tane
Öğlen iki haşlanmış yumurta bir portakal
Ara ogün yoğurt galeta
Akşam galeta ve yoğurt yoğurt yarım kase
S

Spor 1 saat yürüyüş ve50 i
p atlama eve yeni geldim mesai vardı henüz kitap yok
:-D
2 litre su ve akşam bitki çayi

gunaydin :)) Akşama kadar foruma giremeyecegim için kilomu sabahtan yazayim dedim, 59.4 um.
Bu hafta hem sizlerle tanışmış oldum, hem de kilo verdim, çok şükela bir hafta oldu :))

günaydınnnnnnnn :)))) herkese mutlu sabahlarrrrrr. mükemmel bir gün diliyorumm. evet sabah tartıldım veeee 84.1 :) iyi galiba hemen hesabını da yapayım

umutincisi( 88 /84.1 / 2,21%)

**14. TAKIM 338. ETAP **

Rform( 77,8 / 74.8 / 3 / 1.93%)
umutincisi( 88 / 84.1 / 3.9 / 2.21%)

14. TAKIM ORTALAMASI : 2.07%

Son düzenleme:
Gunaydin anca yazabiliyorum bugum darti bana 68.7 gosterdi :O. Cok sevindim. Akrepin.dedigi gibi kiloyu ikiye.bolerek.hesapladim.0.4%.

merhaba kızlar bu hafta bebeğimle bir düzen tutturamadık yarın inşallah alışverişe gidip diyet olayımı düzenleyeceğim dikkat edemedim ama-500 gr gözüküyor

103/102,5 şuan

haftaya cuma inşallah daha çok vereceğim bu kiloların gitmesi lazıımmm

Back
X