Olay aslinda kafada bitiyor...
a.) Zayiflamak istiyorum!!!
b.) Neden ? Burda güclü bir Neden yoksa zor zaten istemek yetmiyor sebebleri olmasi...aklinizda canlandirin nasil gözükeceksiniz insanlarin tavirlari nasil degisecek..hayatiniz nasil degisecek...yepyeni bir insan olcaksiniz aslinda bunlar aslinda cok motive ediyor
c.) sekerli/ hazir cips vesaire gidalarin ne kadar zararli oldugunu anlatan uzmanlarin videolarini dinlemek gözünü cok korkutup

uzak durmaniza sebeb olabilir
Karatay komple ekmegi meyveyi yemeyin diyor

baktimki zor yada zayiflama sürecinde cok SIKIyor baska bir uzmana kulak vermekte fayda ediyor....dr.ayca kaya cok mantikli konusuyor...günde 8 ögün yiyin de demiyor baska dr. gibi
Aklima yazdigim en önemli sözleri: Aciktikca yiyin. Yiyeceklerin birer ilac gibi düsünün. Bol Su icin. Yogurtun önemini o kadar cok vurguladiki ev yapimi yogurt tüketmeye basladim hatta organik süt aldim yogurt mayaliycam ins
Haaa birde en önemli yardimcimiz...olmazsa olmazimiz vardirki....buda mutlak sartda: Irade.
Onsuz hic birsey olmuyor. Bu konuda babami örnek almaya calisirim 30 yil boyunca sen gel her gün en az 1 Paket Sigara ic. Dr: Biraksan iyi olur demesiyle...son Sigaralari ictikten sonra birdaha elini sürme

(halbuki etrafindaki is arkadaslari vesaire hep Sigara iciyorlardi).
Roman yazmisim arkadaslar kusura bakmayin:18: