Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünki Menüm:

Kahvalti (gec ettim yine :17:): Peynir, Findik, 1 haslanmis Yumurta, 1 cayvdar ekmegi, 1 Fincan Yesil Cay

Kahvaltiyi 11 gibi yaptim aciktigimda 16 gibiydi yaklasik 1 Armut ve 2 Ceviz tükettim.

Aksam: 19:00/19.30 gibi: 2 Erik, 2 Incir, Acili Tarhana corbasi:32: 1/2 dilim esmer ekmek, 7-8 Badem,3-4 Kasik Sulu Köfte(Sussuzyerinden)

Su: 2 Litre oldu yatana kadar 2,5/2,75 olur :34:

Spor: Yatmadan önce insallah...egzersiz + ip atlama yapicam:17:

,,Kilo verdim diye sevinmiyceksinizi ve Kilo aldim diye üzülmiyceksiniz. Her gün yeni bir Zayiflama günü. ''

Dr. Ayca Kaya (Ic hastaliklari Uzmani)

Belki geçmiş yıllardan kalmıştır diye düşünmüştüm, ama cıks değilmiş. :26:
Olsun, kilo vermek istiyorsak biraz sıkı yönetim ilan edilmeli sanırım. Diğer türlü ben hiç zayıflayamam gibi görünüyor. :(

Banada biraz Kati kurallar yariyor fazlasi ters tepiyorda buranin Kurallari tam ayarinda:21:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum çok sevindimmmmmmm hem kendi adıma hem gurubumuz adınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52:
bu ilk gurup dereceleri neye göre
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-86.html#post32997961
Burdan bakabilirsin canım ama sakın bişiler yazma sadece sonuç listeleri paylaşılıyor o bölümde..
Merhaba kızlar,
Grubunuza yeni katıldım. Yaşım 23, kilom 89-90 arasında. Neden bilmiyorum, sureklı kılo alma eğilimindeyim. Umarım sizlerle hedeflediğim kiloya ulaşabilirim. Herhangi bir diyete bağlı değilim, günlük yediklerimi düzene sokmayı planlıyorum. İlk hedefim 75 olmak. :)
Hoşgeldin canım :16:
Gurubumuz adina cok sevindim..Deneme süresinde olalarin % katilmiyor degilmi akrep33 ??? Deneme sürem gecsin her hafta birince olmamiz icin benimde katkim olcak ins :21:

Deneme süresinde olanların yüzdesi olmuyor maalesef canım..
Hadi bakalım inş canım :16:

İyi akşamlar kızlar :3::3:

Hepinizi canı gönülden tbrk ediyorum süper bir başlangıç yaptınız :nazar::nazar:

Devamının geleceğine eminim :16::16:

Bol kilo vermeli günler dilerimm

:87::87:

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 338. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
29 KASIM - 6 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................14. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................3. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................2. TAKIM :nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.49%:nazar::65::71:
İKİNCİ
3. takımdan.............Humeyrasağlam......................2,79%:nazar::71:
ÜÇÜNCÜ
14. takımdan.............umutincisi .....................2.21% :nazar::71:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum çok sevindimmmmmmm hem kendi adıma hem gurubumuz adınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52:
bu ilk gurup dereceleri neye göre

Tebrik ederim canım, bak başlarken ne umutsuzdun ama başardın. Haftaya da o listede görürüz inş seni

Merhaba kızlar,
Grubunuza yeni katıldım. Yaşım 23, kilom 89-90 arasında. Neden bilmiyorum, sureklı kılo alma eğilimindeyim. Umarım sizlerle hedeflediğim kiloya ulaşabilirim. Herhangi bir diyete bağlı değilim, günlük yediklerimi düzene sokmayı planlıyorum. İlk hedefim 75 olmak. :)

Hoşgeldin canım, ne güzel söylemişsin yediklerimi düzene sokmak diye , bizimde asıl amacımız bu. Hadi bakalım hoşgeldin takımımıza.

Keşke ben de aynı şeyi söyleyebilsem :( mutsuzluk duygusal yeme olarak dönüyor bana :( yarın telafi edicem umarım.şu ruh halini bir üzerimden atayım.

:( kötü bişey yok demi canım. ya bide sen evlisin çocuklarda var o yüzden aklına geliyodur. ben yanlızım ya o yüzden akşam mutfaga gitmemeye çalışıyorum :). aslında bende mutsuzken helede birileri yüzünden mutsuz olmuşken o zaman Allah ne verdiyse....ardı ardına dondurmalar cipsler çikolatalar baton kekler aklına ne geliyorsa yani...inşallah artık öyle olmaz.zaten insanlara da pek yaklaşmıyorum neyse çok konuştum

Sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 fırında patates
2 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
Haşlanmış sotelenmiş karnıbahar ve Brokoli
1 çat kaşığı çilek reçeli
Bol yeşillik

Ara : 3 üvez
3 muşmula

Akşam : 1/2 fırın patates
1/2 dilim beyaz ekmek
1 adet 1 lokmalık kıymalı börek
3 kaşık kavurmalı yumurta
Yeşillik
1/2 kibrit kutusu peynir

ArA : 1 avuç kutu üzüm

* işte bu olmaması gereken bir menüye örnek. Bu benim duygusal açlığımı doyuramadığım için midemi doyurmaya yöneldiğim bir gün.
Ama geçicek.

Benin yaptığımı yapmamanız dileğiyle.

:( kötü bişey yok demi canım. ya bide sen evlisin çocuklarda var o yüzden aklına geliyodur. ben yanlızım ya o yüzden akşam mutfaga gitmemeye çalışıyorum :). aslında bende mutsuzken helede birileri yüzünden mutsuz olmuşken o zaman Allah ne verdiyse....ardı ardına dondurmalar cipsler çikolatalar baton kekler aklına ne geliyorsa yani...inşallah artık öyle olmaz.zaten insanlara da pek yaklaşmıyorum neyse çok konuştum

sormaaaa ne haldeyimm sorma kederdeyim sorma cikolatalardayim zaman zaman :52::9::60::60::60: benimde cok yaptigim bir hata morali bozuklugundan filan abur cuburda teselli edilmek. Aslinda vücüdümüza büyük bir iskence......Bu biraz seye benziyor arabanin benzin deposu dolu (karniniz aslinda tok) ama arabanizin disi kirli diyelim (iste ne biliyim moral bozuklugu filan)

cikolata yerken biz aslinda israrla agzina kadar dolu olan depoyu doldurmaya calisiyoruz...halbuki sacma yani depo dolu daha ne zorluyorsun degilmi ama :60::60: Arabanin asil ihtiyaci olan kirin (dert,sikinti) cözülüp atilmasi arabanin temizlenmesi gerek aslinda.
Biz dertlerimizi cözecegimize ters hareket ediyoruz.... Evet bazen insanin elinde olmadigi halde üzülebiliyor o zamada söyle düsünün dünya 3 günlük: dün gecti bugünüde sayma yarin mechul....Ölüm Haric gercekten hicbirseye üzülmeye degmez moral bozukluguna vesaire hic gerek yok...saglimiz yerinde....sevdiklerimiz yanimizda elhamdüllilah...daha ne isteriz....unutmayin: Sizin sikayet ettiginiz hayat baskasinin hayali olabilir...

Böyle düsünmeye baslarsaniz moraliniz bozuk olsa bile daha kolay düzelir yada hic bozulmaz:32::21::17: Ben kendime söz verdim artik kendime daha cok önem vercem üfürükten seylere canimi Sikmiycam...Bu Dünyaya birkere geliyoruz hic bir dakkayi bos seyler icin harcamaya/ üzülmeye + saglimiza zarar vermeye degmez......bu aksam sporumu yapmadim :20: izin günü olarak saycam artik yarin mecbur yapcam sporumu:18::17: hepinize iyi geceler dilerim :16:

Sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 fırında patates
2 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
Haşlanmış sotelenmiş karnıbahar ve Brokoli
1 çat kaşığı çilek reçeli
Bol yeşillik

Ara : 3 üvez
3 muşmula

Akşam : 1/2 fırın patates
1/2 dilim beyaz ekmek
1 adet 1 lokmalık kıymalı börek
3 kaşık kavurmalı yumurta
Yeşillik
1/2 kibrit kutusu peynir

ArA : 1 avuç kutu üzüm

* işte bu olmaması gereken bir menüye örnek. Bu benim duygusal açlığımı doyuramadığım için midemi doyurmaya yöneldiğim bir gün.
Ama geçicek.

Benin yaptığımı yapmamanız dileğiyle.

Aslinda o kadar kötü degil gözüme batan sadece su kahvaltida hem Patates hem Ekmek..ikiside karbonhidrat sekerli...patatates yerine baska bir sebze daha iyi olabilirdi sanirim.mesela firinda kizarmis patlican ve domates :52:..patates nisastali yani...haslanmisda olsa insanin istahini aciyor yedikce yiyesi geliyor.......Kahvaltida ve genellikle karbonhidrati ekmegi az tutmayi calisin:17:
ben günde 3 dilimi gecmemeye calisiyorum bugün 1,5 dilim ekmek tükettim.

kendimde dikkat ettim kahvaltida ekmegi, receli özellikle pekmez türü seyleri yersem dengem bozuluyor:52: tüm gün kendimi sekerli gidalardan alikoymak icin adeta savasiyorum:50::18: ama Protein /yesillik agirlikli kahvaltida hic öyle bir sorunum olmuyor....Seker krizinde kuru meyveleri tavsiye ederim...ben her gün tüketmeye calisiyorum bagirsaklarin daha iyi calismasi icin:17: ayni anda seker ihtiyacimda karsilandigi icin cok fazla cikolata vesaire istegim olmuyor.

Gece gece ne konuşmuşsanis okudum :-D

Bugün sabah bir tabak çorba

Ara bir elma 2 galeta
Öğle bi kase çorba iki bardak ayran
Ara iki galeta
Akşam iki dilim kek ve mısır patlagi

Pazar günü oruç tutcam kismetse
Bunun için de saat 10 gibi 3 dilim ekmek bir tatli kaşığı reçel
We yumurta yedim
Su 3 litre kitap okumadım
Spor 30 dakika yürüyüş

Gece gece ne konuşmuşsanis okudum :-D

Bugün sabah bir tabak çorba

Ara bir elma 2 galeta
Öğle bi kase çorba iki bardak ayran
Ara iki galeta
Akşam iki dilim kek ve mısır patlagi

Pazar günü oruç tutcam kismetse
Bunun için de saat 10 gibi 3 dilim ekmek bir tatli kaşığı reçel
We yumurta yedim
Su 3 litre kitap okumadım
Spor 30 dakika yürüyüş

Canım bünyeye karbonhidrat bombardımanı yapmışsın :) ne kekler olmuş ne 10 da yenen 3 dilim ekmek.bence ekmeği ve ekmekgilleri sınırlamalıyız.akşama kadar iyi gelmişsin aslında ama akşamdan sonrası fena.

Canım bünyeye karbonhidrat bombardımanı yapmışsın :) ne kekler olmuş ne 10 da yenen 3 dilim ekmek.bence ekmeği ve ekmekgilleri sınırlamalıyız.akşama kadar iyi gelmişsin aslında ama akşamdan sonrası fena.

Bu ablam tuzak kurmuş bana ya ama dengelicem mutlaka :-D
Bu kız sabote ediyor hep :-D

Bi de bugün oruç um ondan yedim saat ondaki yemeği ..:-D

Aslinda o kadar kötü degil gözüme batan sadece su kahvaltida hem Patates hem Ekmek..ikiside karbonhidrat sekerli...patatates yerine baska bir sebze daha iyi olabilirdi sanirim.mesela firinda kizarmis patlican ve domates :52:..patates nisastali yani...haslanmisda olsa insanin istahini aciyor yedikce yiyesi geliyor.......Kahvaltida ve genellikle karbonhidrati ekmegi az tutmayi calisin:17:
ben günde 3 dilimi gecmemeye calisiyorum bugün 1,5 dilim ekmek tükettim.

kendimde dikkat ettim kahvaltida ekmegi, receli özellikle pekmez türü seyleri yersem dengem bozuluyor:52: tüm gün kendimi sekerli gidalardan alikoymak icin adeta savasiyorum:50::18: ama Protein /yesillik agirlikli kahvaltida hic öyle bir sorunum olmuyor....Seker krizinde kuru meyveleri tavsiye ederim...ben her gün tüketmeye calisiyorum bagirsaklarin daha iyi calismasi icin:17: ayni anda seker ihtiyacimda karsilandigi icin cok fazla cikolata vesaire istegim olmuyor.

maşallah arkadaşımaa. o zaman napıyoruz kendimize daha çok önem verip kendimiz için yediklerimize daha çokkk dikkat edecegiz :))

Back
X