Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 418. Etap ***19/6

aycanhakan(65.7 /65,7 /0 /%0) Kilosu Sabit
nhtylz. (86.8 / 0/ 0/0 % ) Kilosu Sabit
kitap_asigi ( 64.0/ 63.6/ 0.4 / %0.63 )
Diddah ( 71.8 /71.5 / 0.3/ %0.42 )
Evnscnc (53,2/ / /% ) bu hafta hiç mesaj yok haber yok diskalifye oldu
nazarenko (77,0 /76,8 /0,2 / %0,26 )
Fulias (54,2 / 54,2/ 0/ % 0) Kilosu Sabit
renknesli ( 77,2 /77,0 /0,2 / %0,26 )

14.Takım Ortalaması:%0,20

kızlar nota aldık gene :))))

***14.TAKIM 418. Etap ***19/6

aycanhakan(65.7 /65,7 /0 /%0) Kilosu Sabit
nhtylz. (86.8 / 0/ 0/0 % ) Kilosu Sabit
kitap_asigi ( 64.0/ 63.6/ 0.4 / %0.63 )
Diddah ( 71.8 /71.5 / 0.3/ %0.42 )
Evnscnc (53,2/ / /% ) bu hafta hiç mesaj yok haber yok diskalifye oldu
nazarenko (77,0 /76,8 /0,2 / %0,26 )
Fulias (54,2 / 54,2/ 0/ % 0) Kilosu Sabit
renknesli ( 77,2 /77,0 /0,2 / %0,26 )

14.Takım Ortalaması:%0,20

kızlar nota aldık gene :))))

ne yazık ki :( hesapladım ben de şimdi :(

80-90 grubundaki günleirmi hatırladımmm
ahh ahh 35 kilo vermiştimm ne azim, ne istikrar vardıı ozamanlar:KK61::KK61::KK61::KK61:hiç bozmadım diyetimi
benimde ilk topiğim orasıydı masumcum sonra 6. takımı açtı sweet cim oraya geçtik toplam 14kg verdim. şimdi 14 takıma kaptanlık yapıyorum 2 oldu sanırım buradayım verecez berbaer ben çok takıldım 75-77 arası

Nesliciğimmm canım izne ayrılmak istersem onu bu haftadan bildirmem lazım dimi :KK64:
hani atıyorum perşembe ben izne ayrılacağım diyemem cuma bildirimden yırtmıyorum o zaman :KK53:

Hayır ona göre listemizi paylaşmadan onuda ilave edeyim dedim birde bir kişi yok hala meydanda kaça kadar beklesek onu :KK64:

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.

Nesliciğimmm canım izne ayrılmak istersem onu bu haftadan bildirmem lazım dimi :KK64:
hani atıyorum perşembe ben izne ayrılacağım diyemem cuma bildirimden yırtmıyorum o zaman :KK53:

Hayır ona göre listemizi paylaşmadan onuda ilave edeyim dedim birde bir kişi yok hala meydanda kaça kadar beklesek onu :KK64:
bu hafta haber vermezsen izni haftaya bildirimsiz izne ayrıldı yazılabilir canım bence izin yazma duruma göre moni yapar
18 e kadar beklenebilir yeni dönem saat 20.00 a kadar uzadı zaten yaz iiçin

3 BEYAZ ZEHİRDİR

Sağlıklı Yaşıyoruz
12 saat ·
KARATAY SAĞLIKLI BESLENMESİ GİTTİKÇE YAYILIYOR. UNSUZ ŞEKERSİZ SAĞLIKLI BESLENME ARTIK ÜNİVERSİTELERDE...

Gazi Ünivesrsitesi Türkiye'de bir ilki başlattı. Bu ilki başlatan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fügen Özkaya'yı ve öğrencilerini yürekten kutluyoruz.

Bu unsuz şekersiz sağlıklı gıdaların tariflerini çok yakında www.KaratayMenusu.com adresinde de bulabileceksiniz. Bu inovatif yaklaşımlarından ötürü Doç. Dr. Fügen Özkaya'ya ve bu imkanı sağlayan Gazi Üniversitesi yönetimine teşekkürler...

bu hafta haber vermezsen izni haftaya bildirimsiz izne ayrıldı yazılabilir canım bence izin yazma duruma göre moni yapar
18 e kadar beklenebilir yeni dönem saat 20.00 a kadar uzadı zaten yaz iiçin

Tamamdır canım o zaman yine bekleyeyim bakalım tartı perşembe ne görsterecek

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

İftarımı yaptım ve çok fazla kaçırmadığım halde kaç saattir kendimi kötü hissediyorum nedense :KK57:
Hemen yediklerimide yazayım bir diyin bana yoksa fazlamı kaçırdım farkında olmadan :KK66:

Sahuru zaten sabaha karşı yazmıştım :KK68:
İftarda;
1/2 kaseden az fazla Çorba
3 - 4 YK kadar yoğurtlu biber
Biraz Ton balığı
Bol salata ve komşumun ikramlık kapıdan uzattığı karnıyarıkdan 2 - 3 çatal kadar :KK66:

Sizce fazlamı kaçırdım yoksa yanlış mı beslendim :KK64:
Kan şekerim fırlamış gibi hissediyorum ( sanki 1 tepki baklava yemişim gibi :KK57: )
Tansiyonum normal, kendimi ilkten çok şiş hissediyordum ama şu an mide konusunda çok rahatım :KK66:
Nefes almakta zorlanıyorum ve gözlerim yanıyor o_O çok halsizim ve inanın kolumu bile zor kaldırıyorum :KK66:

Valla şu anda zor nefes alıyorum sanki yağsa rahatlayacakmış gibi hissediyorum :KK53::KK53:
bence az yemişsin

Back
X