- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #114.101
benim adıma tıklayınca çıkan butonda izleme al diceksin tatlım ben seni aldım izlemeyenerden takip ediyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adıma tıklayınca çıkan butonda izleme al diceksin tatlım ben seni aldım izlemeyenerden takip ediyorsunuz
ilk üç listemizi bugun kim yapmak ister
yuzdeye göre yapılacak okiş![]()
benim adıma tıklayınca çıkan butonda izleme al diceksin tatlım ben seni aldım izlemeye
ilk üç listemizi bugun kim yapmak ister
yuzdeye göre yapılacak okiş![]()
çok kilo veren yok zaten ekle adaylarıda kuzumAdaylar da dahil ediliyor mu kaptanım yoksa sadece asıl listedekiler mi?
eline sağlık kuzumHatasız olmuştur umarım :)
eline sağlık kuzum
kelebekcimi yarışmaya alamıyoruz zaten kuzum![]()
eee nur topu gibi notamız ve 1 sarı kartımız oldu kızlar napıyoruz bu hafta ne düşündünüz![]()
Fut fut islik islik diyorum kaptanimkızlar buda 2 gun önce çektiğim bir fotoğraf nasılım. profilimede ekliyorum şimdiEki Görüntüle 1560615
ooo super gorunuyorsunuz kaptanim ..iki cocuk annesi gibi hic durmuyorsunuz..kilonuz yanlis hatirlamiyorsam 75 dimi hic 75 durmuyorsunuz kiii....kızlar buda 2 gun önce çektiğim bir fotoğraf nasılım. profilimede ekliyorum şimdiEki Görüntüle 1560615