Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhaba hiç geçmişe bakamadım dum bebeğim gece çok ateslendi acile gittik hemen kan tahlilini bişey çıkmadı ama eve geldik yine ateşliydi bugün de hepsini ugrastik hiç bakamadım buraya

Dünki menum
sahur haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
iftar balık salata
Yürüyüş 1 saat
Şu 2 buçuk litre

Bugün
doğru düzgün iftar yapamadım yarım yumurta peynir zeytin
iftar köfte salata yoğurt

Bugün Spor yok
2 litre su

OTE="diddah, post: 41470477, member: 129294"]Herkese merhaba hiç geçmişe bakamadım dum bebeğim gece çok ateslendi acile gittik hemen kan tahlilini bişey çıkmadı ama eve geldik yine ateşliydi bugün de hepsini ugrastik hiç bakamadım buraya[/QUOTE]

Cok geçmiş olsun küçük mu bebeğin dış çıkarıyor olabilir..tahlilde bişey çıkmamış cçok şükür.

Kizlar
menu yazmıştım zaten ek olarak ramazan pidesi tirtikladim....

2 lt şu içerim biraz bişeyler yerim...kızlar hergün iftara doğru tartıli ama hep aynı gösteriyor tarti sanırım vücudun direnç gösteriyor korumaya mi aldı bakalım bu hafta sonunda bi değişiklik olacak mı. ..

Bugün dışarda 45 dakika yürüdüm...

Selam Takımım,
Haftasonu hiç gelemedim. çok yoruldum yine yaa. Ne biçim haftasonu bir dinlenemiyorum.

Cumartesi Menü
Sabah
Sanviç, salamlı peynirli

Öğlen
Yok

Akşam
TAze fasulye + brokoli

Su: 1.5 LT
Spor: 2 saat yürüyüş

Pazar Menüsü
Sabah
Kahve

Öğlen
2 yumurtadan peynirli omlet

Akşam
mantarlı biberli tavuk
Spor: yok

Selamun aleykum

Esimi ise kizlari kuran kursuna gonderdim bidikla biraz dolastim geldim simdi uyursa biraz ev toplamayi dusunuyorum halilarim geldi yeni ya nasil tuy birakiyo heryerimiz koltuklar falan tuy oldu zamanla gecer biliyorum ama sinirim bozuluyo

Dunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir omlet ekmek zeytin

Ogle
Evde kiymali durum 2 tane

Aksam
1 kasemercimek corbasi
2 kasik zeytinyagli barbunya
3 kofte
Salata
Komposto

Su
1 litre

Spor
1 saat yuruyus

selammm guzellerimmm meleklerim ben geldim
mutluluk-mesajları-sevgiliye.webp

Selamun aleykum

Esimi ise kizlari kuran kursuna gonderdim bidikla biraz dolastim geldim simdi uyursa biraz ev toplamayi dusunuyorum halilarim geldi yeni ya nasil tuy birakiyo heryerimiz koltuklar falan tuy oldu zamanla gecer biliyorum ama sinirim bozuluyo
offfff halı tüyüüüüüüü. Bende hiç sevmem. Halıları ilk aldığımda tüyler gitsin diye günde 2 kere süpürüyordum :rolleyes:

Her zaman tartildigim gibi kaptanim thvaletetuvalete ciktim biraz dolandim ettim dünden bir kg eksik çıktım ..... tartı günleri bir şey oluyor bana :KK70:
anladım kuzum normal yapmışsın. neden fazla çıktı acep :)

iftar menüm

firinda sebzeli tavuk
3 kasik bulgur pilavi
cacik
salata

kaptanim bugun aklima etipuffu dusurdun :))) ogleden sonra okudum ayyy ne canim cektim ekmek almaya ciktik etipufff aldim 2 tane yedim valla..disari ciktigimizda 45 dakika yuruduk..

2lt su icerim birde yesil cay icerim...
ahahahah. bende yedim dun alıp vallahi. hiç dayanamam pufa bende 2 tane yedim pazar pazar :)
menu guzel

çok haklısın . ben de yarın ayran yapıcam malzemeleri nasıldı
yogurt
malzemeler haşlanmış ölçü;
3 kaşık buğday yada bulgur
3 kaşık yeşil mercimek
3 kaşık nohut
1 salatalık
ben yoğurdu bol tutuyorum ev yoğurdu zaten, bunları karıştırıp tuketeceksin 2 saat arayla, kahvaltını normal ölçüde yapacaksın 2 saat sonra başlayıp akşam 8e kadar bitireceksin ;)

ah kuzum hafta sonu kimse olamıyor ;)

Gunaydin kizlar
Dun cok yogun ve guzel bir gundu benim icin eyup sultandan geldikten sonra gorumceme iftara gittik kizlarini da cagirmisti cok eglenceliydi esimin hem ise baslamasini ustiyorum hem istemiyorum herzaman bu firsati bulamiyoruz cunku
keyfini çıkar kasma kendini ;)
ama artı çıkma okiş
Dunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir zeytin ekmek

Ogle
2 kasik zeytinyagli patlican
Biraz makarna

Aksam
1 kase merceimek corbasi
Biraz tavuklu patates
Salata
2 cig kofte

Spor
2 saat yuruyus

Su
1 litre
maşallah sana supersin

Aksam haberrleriizleyemedim beni gosterdimi bilmiyorum sabah tekrar baktim esimi gostermislerdi
ben izleyemedim yelizim :oops:

merhaba kizlar
bugun dip kose ev temizledim hazir esim kiza bakarken...cok yoruldum oruçluyken daha zor oldu neyse bir hafta kullanirim hafta ici yuzeysel siler toz alirim....

aksam iftar menu ayni dunden kaldi sanirim bizim bu yemekler oyle olacak diger gune sarkacak ...

firinda tavuk
bulgur pilavi
salata
cacik.

salata ve cacigimi iftara yakin hazirlarim....ayyy cok yoruldum biraz dinleneyim..
afiyet olsun dengeli tatlım

Herkese merhaba hiç geçmişe bakamadım dum bebeğim gece çok ateslendi acile gittik hemen kan tahlilini bişey çıkmadı ama eve geldik yine ateşliydi bugün de hepsini ugrastik hiç bakamadım buraya
fundam telaşe yapma kuzum ateşi 3 gun surerse dusuremezsen bi hastalık geliyor demektir. belki atlatır ayakta

Dünki menum
sahur haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
iftar balık salata
Yürüyüş 1 saat
Şu 2 buçuk litre

Bugün
doğru düzgün iftar yapamadım yarım yumurta peynir zeytin
iftar köfte salata yoğurt

Bugün Spor yok
2 litre su
menuler guzel

Kizlar
menu yazmıştım zaten ek olarak ramazan pidesi tirtikladim....

2 lt şu içerim biraz bişeyler yerim...kızlar hergün iftara doğru tartıli ama hep aynı gösteriyor tarti sanırım vücudun direnç gösteriyor korumaya mi aldı bakalım bu hafta sonunda bi değişiklik olacak mı. ..

Bugün dışarda 45 dakika yürüdüm...
hergun tartılmak endişe yaratır oda tartıya yansır tartılma kuzum cuma dışında

Sahur
ton balikli sandvic

Iftar
bir kase tarhana çorbası
iki yemek kasigi et sote
iki yemek kasigi pilav

Iftardan sonra
iki top sade dondurma
menu dengeli kuzum

Selam Takımım,
Haftasonu hiç gelemedim. çok yoruldum yine yaa. Ne biçim haftasonu bir dinlenemiyorum.

Cumartesi Menü
Sabah
Sanviç, salamlı peynirli

Öğlen
Yok

Akşam
TAze fasulye + brokoli

Spor: 2 saat yürüyüş

Pazar Menüsü
Sabah
Kahve

Öğlen
2 yumurtadan peynirli omlet

Akşam
mantarlı biberli tavuk
Spor: yok
menuler guzel hayırdır temizliklemi boğuştun sende

Selamun aleykum

ah o tuyler bende geçen sene ne çektim aylarca uçuşuyor

Dunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir omlet ekmek zeytin

Ogle
Evde kiymali durum 2 tane

Aksam
1 kasemercimek corbasi
2 kasik zeytinyagli barbunya
3 kofte
Salata
Komposto

Su
1 litre

Spor
1 saat yuruyus
durum pidelimiydi 2 tane fazla geldi bana umarım inceydi

Herkese çok tsk ederim 1 yasina giricek bir hafta sonra bugün biraz daha iyi sanırım diş den kaynaklanıyor eli sürekli azında
hah bende onu dicektim hemen ilk ateşte doktora taşıma kuzum 38 in üstüne çıkarsa hastalıktan şuphelen değilse diş yada başka hafif bişi olabiliyor ateş. bence 2-3 gun takip edin evde doktora taşımayın melekleri başetmeye çalışın edemezseniz götürün ;)

menulerim
c.tesi hatırlamıyorum :(

pazar
sabah karatay kahvaltısı ama 1 dilim kızarmış ekmekle
öğle çorba+kıymalı patates yemeği+yoğurt
akşam balık salata+çorba+helva+1/8 kadar ramazan pidesi yaklaşık 1,5 dilim gibi :)
2 tane eti puf
spor: gun içi 2 kez yuzdum
akşam ustu 35dk karışık kardiyo yaptım: bant+eliptik+lesli
bugun evde temizlik var bende dun dolapları felan döktüm utu yaptım işte arada havuza kaçtım, spor eksik kalmasın dedim az da olsa fitnısa kaçtım. evdeydik böyle bi garip geçti işte :)

Back
X