Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dökülmez tabi banum. bendede var yanına bişiler uydurcam
hurma çok guzel bir seçim. hazreti muhammed hurma ile tum gun gerekli vitaminleri alarak gun geçirilebilir demiş bir hadisinde, hamileler özellikle tuketmeli demiş. okadar faydalı bir meyveymiş banum

kolay gelsin kuzum hayırlı haberlerle gel işallah

tabi çıkart kuzum izinde o dönene kadar çıkartabilirsin

hah bende yazamadan keşfe çıkmıştım hemen yazıcam :KK66:

menu super kuzucum . evde işler bittimi napıyorsun tatilde bakimm
Bitti sayılır kaptanım simdilik geziyorum anneanne babaanne ziyaretlerim siklasti bu ara yardım melegi gibiyim :KK50:bolca muzik dinliyorum kitap okuyorum geziyorum. Bu arada beni goren herkes daha fazla zayiflamamami söylüyor cok sasiriyorlar :D gercekten kendime bazen hayret ediyorum dalginlik oluyor bazen magazalarda large tisortleri ya da 42 pantolonlari alip deniyorum sonradan 38 40 beden arasıgidip geldigimi farkediyorum falan :D tisortte de ayni sekilde small beden giyiyorum artık eski kiyafetlerimin hicbiri olmuyor ustume on on iki pantolonumun terziye verdim daralttirmaya vallahi cok mutluyum boyle :D

Kizlar gittik geldik hastaneye biraz aglamalida olsa bi sonuca ilulastik cok sukur bidikta idrar yollarindan bobrege kacak varmis yani bobrek reflusu buyudukce kendiliginden gecebilirmis onun icin takip altinda kalicak ve koruyucu kullanmaya devam edecegiz
Cok gecmis olsun derdi veren Allah dermanini da verir insallah guzel minige

amin canım. denize uzak ama manzara super evet pahalı canım 250bin euro uçuk bi rakamı var :KK43:((

:KK66:

onuda not ettim sağol canım

benim eşimde zorlandı bu sene. diş ve dişetlerinde problem vardı akşama doğru kafasını duvara vuruyo yapma eziyet çekme tedavini bitir diyom inat ediyor benide uzuyor

pide zaten bi başlasan önu alınmıyor
:oops:

olsun kuzum. bende 2. ci istemiyordum kızı 26 da oğlanı 32 de doğurdum. inan ilk çocukta anne baba olamıyorsun, hatta bana göre hayırlı bir kul da olamıyorsun çünki çocuğuna tapıyorsun tek olunca, ama 2. de daha merhametli paylaşımcı hoşgörülü oluyorsun. her eve 2 çocuk lazım düşün bidaha bence

Kaptanım eşinizin diş etlerindeki problem ne ? benimde inanılmaz çook kanıyor özellikle üst diş damaklarım acaba diş eti çekilmesi mi ? diye düşünüp duruyorum eğer öyleyse sizin eşinize nasıl bir tedavi uyguladılar ???

Bakın bu konuda çok haklısınız bu cümleniz beni çook etkiledi bana göre hayırlı bir kul da olamıyorsun çünki çocuğuna tapıyorsun tek olunca..... haklısınız ilgi odağınız herşeyiniz o oluyor kimselere emanet edemiyorsunuz hergün rabbime dua ediyorum Allahım ne olur erken ölmeyeim diye kızımı evlendireyim çocuklarını göreyim sonra diye...........Hergün dua ediyorum Allahım beni evladımla sınama diye.....ilk yıl daha kötüydüm bu yıl biraz biraz aştım gibi dua ile.....şimdi eşimle parka gittiler iftara kadar on kere tembihliyorum ... aslında iyi bişey değil biliyorum ama elimde değil.... bazı arkadaşlarım benii çooook eleştiriyorlar yapma diye böyle diyorum ki hepiniz haklısınız her dediğinize tamam ama bazen olmuyor diyorum önüne geçemiyorum ...

pimpirikli biri değildim çoooook xxxxllll biriydim şimdi oooo pimpirikli biri oldum ..;))))))ben inanamıyorum kendime görümcen diyorki ikinci çocuk yap hepsi bitiyor diyor sonra diyorsun ki amannnn ne halleri varsa görsünler diyorsun diyor...;))))

Kizlar gittik geldik hastaneye biraz aglamalida olsa bi sonuca ilulastik cok sukur bidikta idrar yollarindan bobrege kacak varmis yani bobrek reflusu buyudukce kendiliginden gecebilirmis onun icin takip altinda kalicak ve koruyucu kullanmaya devam edecegiz
Canım çoook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ....

Bugunku menum

Sabah
1 kucuk dilim peynirli borek

Ara
Nescafe
1 tane N**** (Siyahi)

Aksam
Bir ince ve kucuk dilim ev yapimi kumpir
3 yemek kasigi taze fasulye
Bol acili salata
Karpuz

Su: 2.5 litre olacak
Spor: gece leslie ip atlama ve mekik belki biraz da bacak hareketleri yapip yazacagim

Yarin oruc tutmaya basliyorum bakalim insallah.

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün de rahat atlattım orucu ama iftara 1 saat kala tartıldım ve inanılmaz sinirim bozuldu :KK61:
Yediklerime rağmen yine artı gördüm tartıda :KK57: 105i gördüm :KK57:
Millet Ramazanda kilo verir ve hiç kasmaz ben dikkat ettiğim halde gün geçtikçe daha fazla artı görüyorum :KK61:
Eşim boşver aşkım sonuçta ödemdir o diyor ama yinede oturup ağladım cünkü cidden emek veriyorum ama nasıl bir bünyeyse artı görüyorum o_O

Yediklerimide yazayımda sizde karar verin nasıl bir cins bünyeye sahibim o_O

Sahurda;
7 adet hurma
1 büyük bardak ayran ( 400 ml )

İftarda;
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase göbek marul salatası ( kırmızı biber ve salatalıklı )
3 parça tavuk

İftardan sonra eşim moralim düzelsin diye ille dondurma ye az diye tutturdu ( 3 yk yaşığı kadar )
Normalde yemezdim ama zaten yemediğim halde kilo alınca yedim :KK53:

Bugünde sahurda yine hurma ve ayran ikilisini tercih edeceğim ama bu gidişle ben izne ayrılacağım yoksa takımdan atılacağım :KK20:

Bugün de rahat atlattım orucu ama iftara 1 saat kala tartıldım ve inanılmaz sinirim bozuldu :KK61:
Millet Ramazanda kilo verir ve hiç kasmaz ben dikkat ettiğim halde gün geçtikçe daha fazla artı görüyorum :KK61:
Eşim boşver aşkım sonuçta ödemdir o diyor ama yinede oturup ağladım cünkü cidden emek veriyorum ama nasıl bir bünyeyse artı görüyorum o_O

Sahurda;
7 adet hurma

İftarda;
1 kase mercimek çorbası
3 parça tavuk

İftardan sonra eşim moralim düzelsin diye ille dondurma ye az diye tutturdu ( 3 yk yaşığı kadar )

Bugünde sahurda yine hurma ve ayran ikilisini tercih edeceğim ama bu gidişle ben izne ayrılacağım yoksa takımdan atılacağım :KK20:
Odemdir bence de oynakbasicim. Sen canini sıkma. O kadar emek veriyorsun illa ki karsiligini alacaksin ben eminim. Regl sonrasi donemi odem tutmussundur yarin hizli bir inis olacak bence sende gayet de normal yemissin hatta az bile. Uzulme:KK19:

Sporumu yaptim geldiiim:KK49:

Leslie 1 mil
400 ip atlama
60 mekik
50 twist
30 baldir kaldirma
30 pelvic bridge
20 yarim sinav
20 su hareketten:
Screenshot_2015-06-25-01-45-09.webp

Adini bulamadim iseyen kopek olarak geciyor kalcaya topuk kaldirma olarak geciyor. En iyisi resim yukleyim dedim ben de :KK48:
Adini bilen varsa soyler mi:KK48:

Kaptanım eşinizin diş etlerindeki problem ne ? benimde inanılmaz çook kanıyor özellikle üst diş damaklarım acaba diş eti çekilmesi mi ? diye düşünüp duruyorum eğer öyleyse sizin eşinize nasıl bir tedavi uyguladılar ???

Bakın bu konuda çok haklısınız bu cümleniz beni çook etkiledi bana göre hayırlı bir kul da olamıyorsun çünki çocuğuna tapıyorsun tek olunca..... haklısınız ilgi odağınız herşeyiniz o oluyor kimselere emanet edemiyorsunuz hergün rabbime dua ediyorum Allahım ne olur erken ölmeyeim diye kızımı evlendireyim çocuklarını göreyim sonra diye...........Hergün dua ediyorum Allahım beni evladımla sınama diye.....ilk yıl daha kötüydüm bu yıl biraz biraz aştım gibi dua ile.....şimdi eşimle parka gittiler iftara kadar on kere tembihliyorum ... aslında iyi bişey değil biliyorum ama elimde değil.... bazı arkadaşlarım benii çooook eleştiriyorlar yapma diye böyle diyorum ki hepiniz haklısınız her dediğinize tamam ama bazen olmuyor diyorum önüne geçemiyorum ...

pimpirikli biri değildim çoooook xxxxllll biriydim şimdi oooo pimpirikli biri oldum ..:KK66:)))))ben inanamıyorum kendime görümcen diyorki ikinci çocuk yap hepsi bitiyor diyor sonra diyorsun ki amannnn ne halleri varsa görsünler diyorsun diyor...:KK66:)))
evet tatlım kastım tamda buydu.
bak tecrubeme dayanarak
1. anne olmayan merhameti bilemez, empati yapamaz az bencil olur
2. tek çocuklu anne ailesine ve çocuğuna tapar , hatta bulunmayan hint kumaşı muamelesi yapar
3. birden fazla çocuklu aile paylaşımcı, hoşgörülü, dünyaya açık, relaks ve rahat olur
o yuzden tek çocuk hiç çocuktan bence birazdaha tehlikeli . ben çevremdekilere hep söyluyorum ama bende bunu şeş kaza alim olunca anladım, değilse bu duygulardan mahrum kalırdım. bence hemen çocuk yap çok arada verme ikisi birden buyusun, inan birini buyutunce hiç kolay olmuyor bende öyle oldu zorlandımdı mesela.
allah herkesin gönlüne göre versin

YOk kaptan bagirsaktan degil mesanesen bobreklere kacak varmis idrar kacagi
anladım kuzum acil şifası olsun

Bitti sayılır kaptanım simdilik geziyorum anneanne babaanne ziyaretlerim siklasti bu ara yardım melegi gibiyim :KK50:bolca muzik dinliyorum kitap okuyorum geziyorum. Bu arada beni goren herkes daha fazla zayiflamamami söylüyor cok sasiriyorlar :KK70: gercekten kendime bazen hayret ediyorum dalginlik oluyor bazen magazalarda large tisortleri ya da 42 pantolonlari alip deniyorum sonradan 38 40 beden arasıgidip geldigimi farkediyorum falan :KK70: tisortte de ayni sekilde small beden giyiyorum artık eski kiyafetlerimin hicbiri olmuyor ustume on on iki pantolonumun terziye verdim daralttirmaya vallahi cok mutluyum boyle :KK70:
oy oy aycanım maşallah sana kuzum. az kaldı olacaksın 38. zaten idealide o bence. ben kırılacakmış gibi çırpı beden sevmiyorum 34-36 bence açlık sınırı :KK70: hedefine azmı kaldı bir bakayım listemden ;)

pimpirikli biri değildim çoooook xxxxllll biriydim şimdi oooo pimpirikli biri oldum ..:KK66:)))))ben inanamıyorum kendime görümcen diyorki ikinci çocuk yap hepsi bitiyor diyor sonra diyorsun ki amannnn ne halleri varsa görsünler diyorsun diyor...:KK66:)))
diş etinine gelince
eşim dişlerini gunde 1 kez sabahları fırçalar onca yıldır akşamı duzene sokturamadım nasıl yatar akşam kirli dişle anlamıyorum, neyse bence bu sebepten surekli tartarları olur ve o tartarlarda diş eti çekilmesine yol açar sonu diş kaybına kadar gidebilir. diş sağlığı o kadar önemliki ondan da önemlisi diş eti sağlığı. dişlerinde kanaman varsa hemen bir dişciye git baktır kuzum eğer çekilme varsa uygun tedavi erkenden başlarsa etlerini kaybetmezsin değilse çok zor eşimde gördüm. ben 3 gunde bir 1 şişe gargara hazırlarım arada kekikle, arada ege adaçayıyla , aradada papatyayla. 2-3 gunluk hazırlarım ama yazın gunluk yapıyorum. şişeye koyarım kışın lavaboda durur. dişler yıkanır onla gargara yapılır.
bu gargara hem diş hemde boğaz, dil de oluşan bakterilerin oluşumunu engeller, misal bademcik şişmesinde tedavi eder filan. bence en azından arada hatta kışın gargaralarınızı eksik etmeyin. ben koruyucu tıp sayesinde çocuklarımı doktorsuz idare ediyorum çok hastalanmazlar olsalarda ayakta geçirirler. sen dişciye gitmeyi ihmal etme ;)

Bugunku menum

Sabah
1 kucuk dilim peynirli borek

Ara
Nescafe
1 tane N**** (Siyahi)

Aksam
Bir ince ve kucuk dilim ev yapimi kumpir
3 yemek kasigi taze fasulye
Bol acili salata
Karpuz

Su: 2.5 litre olacak
Spor: gece leslie ip atlama ve mekik belki biraz da bacak hareketleri yapip yazacagim

Yarin oruc tutmaya basliyorum bakalim insallah.
menu kaçamaklı olmuş azar da olsa ama sporları gördum supersin

Sahurda;
7 adet hurma

İftarda;
1 kase mercimek çorbası
3 parça tavuk

banum oruçken zaten dengesiz bunyemiz hepten şaşabilir çok takılma şu dönem kuzum az hasarla geçmeye bak boşver cidden en fazla 1 ay kaybın olur

Sporumu yaptim geldiiim:KK49:

Leslie 1 mil
400 ip atlama
60 mekik
50 twist
30 baldir kaldirma
30 pelvic bridge
20 yarim sinav
20 su hareketten: Eki Görüntüle 1564893
Adini bulamadim iseyen kopek olarak geciyor kalcaya topuk kaldirma olarak geciyor. En iyisi resim yukleyim dedim ben de :KK48:
Adini bilen varsa soyler mi:KK48:
:KK48::KK48::KK48::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK9::KK9:

Günaydın takımım.
2 gündür bildirim yapamadım hastalık mastalık uğraşmaca.

Salı Günü menüsü
Kuru meyveli yulaf
Levrek

Çarşamba günü
Peynirli domatesli omlet

Öğlen
Mercimek çorbası
Makarna

Akşam
Köfte
kiraz
evet fulyam artık meraktaydım ssna yazacaktım mecbur telden. geldin şukur eşin nasıl oldu

Benim dis etlerimde de sorun vardi. Discim dislerimi fircalarken (yukardan asagiya, asagidan yukariya olacak sekilde) dis etlerimden itibaren fircalamami soylemisti. Ise yariyor rahatladim oyle olunca. Deneyebilirsiniz. Ama yan yan veya yuvarlak hareketlerle degil klasik dis fircalama hareketiyle fircaladim ben dis etlerimi. Oteki turlu daha kotu de olabilir belki cani yanar insanin.

Benim dis etlerimde de sorun vardi. Discim dislerimi fircalarken (yukardan asagiya, asagidan yukariya olacak sekilde) dis etlerimden itibaren fircalamami soylemisti. Ise yariyor rahatladim oyle olunca. Deneyebilirsiniz. Ama yan yan veya yuvarlak hareketlerle degil klasik dis fircalama hareketiyle fircaladim ben dis etlerimi. Oteki turlu daha kotu de olabilir belki cani yanar insanin.
evet tatlım dişleri fırçala şekli önemli. birde hassas diş için ekstra yumuşak fırçalar var ben yıllardır çocuklarımada bunlardan kullanıyorum. birde ben organik sertifikalı macun alıyorum. ama hep aynısını değil markaları dönusumlu kullanıyorum. florur sağlık açısından çok zararlı florurlu macun kullanmıyorum. ama diş eti çekilmesinde ve diş problerinde florur özellikle veriyor doktor eşimden biliyorum, o organik macun kullanmıyor problemi olduğu için.

Back
X