Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tam olarak nesi varmış teşhis kondumu fulyam
Faranjit kaptanım. iki hafta önce cuma başlamıştı ilaçları kullandı haftasonu iyiydi işte. Pazar gece yine ateş 39 a çıktı. 1 mikrop yok olmadan ikinci mikrop girmiş vücuda. Yani iki hafta da toplam 3 gün işe gitti. o arada bi mikrop daha bulmuş gelmiş :KK11:

evet tatlım dişleri fırçala şekli önemli. birde hassas diş için ekstra yumuşak fırçalar var ben yıllardır çocuklarımada bunlardan kullanıyorum. birde ben organik sertifikalı macun alıyorum. ama hep aynısını değil markaları dönusumlu kullanıyorum. florur sağlık açısından çok zararlı florurlu macun kullanmıyorum. ama diş eti çekilmesinde ve diş problerinde florur özellikle veriyor doktor eşimden biliyorum, o organik macun kullanmıyor problemi olduğu için.
Dis eti probleminde florurlu macun kullanmak gerektigini bilmiyordum.
Ben de ne zamandir florursuz macuna gecis yapmak istiyorum. Bir tane aldik kullandik ama hic temizledigini hissetmedim ya. O temizlik hissini alamadim malesef. Geri döndüm florurlu olanlara. Iyi ki dönmüsüm o zaman ben dis etlerim icin sartmis demek ki.

selam kızlarrrr
renkli nesli çoközr ddilerim yogundum gelemedim günlerdiiirrr
kızla rbenşalgamı içtim beni fena şiirdi ama 67 olan kilom 72 oldu :((
bayada bii hamurlu yemiştim p.tesi sabah 72 çıktım

bu sabah 68,6 idim bol su ve az kh ile dengelemeye çalıştımm

Dis eti probleminde florurlu macun kullanmak gerektigini bilmiyordum.
Ben de ne zamandir florursuz macuna gecis yapmak istiyorum. Bir tane aldik kullandik ama hic temizledigini hissetmedim ya. O temizlik hissini alamadim malesef. Geri döndüm florurlu olanlara. Iyi ki dönmüsüm o zaman ben dis etlerim icin sartmis demek ki.
ben birde listerine kullanıyorum acaba onun zararı varmıdır kiii ????Cumartesi randevu alacağım gideyim dr çünkü çok fazla kanamaya başladı...

Kaptanım , kekik gargarayı saraçoğlu çoook neriyor 15 gün içinde düzeliyor diyor ama 2 gün yaptım bıraktım üşendim hazırlamaya ama bu akşam hazılrayacam iki kere gargara yapıp yatacam .......

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün de rahat atlattım orucu ama iftara 1 saat kala tartıldım ve inanılmaz sinirim bozuldu :KK61:
Yediklerime rağmen yine artı gördüm tartıda :KK57: 105i gördüm :KK57:
Millet Ramazanda kilo verir ve hiç kasmaz ben dikkat ettiğim halde gün geçtikçe daha fazla artı görüyorum :KK61:
Eşim boşver aşkım sonuçta ödemdir o diyor ama yinede oturup ağladım cünkü cidden emek veriyorum ama nasıl bir bünyeyse artı görüyorum o_O

Yediklerimide yazayımda sizde karar verin nasıl bir cins bünyeye sahibim o_O

Sahurda;
7 adet hurma
1 büyük bardak ayran ( 400 ml )

İftarda;
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase göbek marul salatası ( kırmızı biber ve salatalıklı )
3 parça tavuk

İftardan sonra eşim moralim düzelsin diye ille dondurma ye az diye tutturdu ( 3 yk yaşığı kadar )
Normalde yemezdim ama zaten yemediğim halde kilo alınca yedim :KK53:

Bugünde sahurda yine hurma ve ayran ikilisini tercih edeceğim ama bu gidişle ben izne ayrılacağım yoksa takımdan atılacağım :KK20:

Canım çok az yiyiyorsun açıkcası ben iftarı sağlam yapıyorum ama sahuurluk hiç bişey yemiyorum arada tatlı falanda yemiyorum meyvede yemiyorum.. bol su , çay yatışşş Ama iftarı senden fazla yapıyorum açıkcası bu akşam tartılacağım iftara yakın ama sanırım ya 900 yada 1 kilo gittiiiiiiiii dün tartıda gördüm sevincik olmuştum bakalım bu akşam nediyecek tartı.....

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırılı günler :KK68:

Şükür bugün iyice uykumu alıp uyandım :KK66: Tabi yine Annemin telefonuna uyandım :KK48: Akşam iftarı birlikte yapalım dedi :21: valla canıma minnet bende ne yemek yapsam diye düşünüyordum dedim nasıl gülüyor :KK48:
Öğleden sonrada kızımla kuran okuyacağız yine ( dün cadı kıvırdı :KK53: söz yarın 3 cüz okuruz diye :KK53: şimdi ilk ya sıkılıyor ister istemez çok uzun okuyunca :KK48: bende ilk okuduğumda öyleydim şeytan dürtüyor uyku veriyor ama eminim bir kaç güne iyice alışır )
Kızkardeşimde Parka çıkarız demiş Anneme :KK66: onu arayıp saatini öğreneyim ki ona göre ayarlıyayım kendimi :KK68:

banum oruçken zaten dengesiz bunyemiz hepten şaşabilir çok takılma şu dönem kuzum az hasarla geçmeye bak boşver cidden en fazla 1 ay kaybın olur

Canım izne ayrılmam şart 2 sarı kartım var ve izne ayrılmazsam takımda peşimden mendil sallayacaklar :KK48:
Zaten izne ayrılsamda her gün yine takımda olsun buralarda olsu olacağım sadece tartı stresim olmayacak :KK66: Bayram sonrasıda dönüşüm muhteşem olacak Allahın izniyle :KK68:

Canım çok az yiyiyorsun açıkcası ben iftarı sağlam yapıyorum ama sahuurluk hiç bişey yemiyorum arada tatlı falanda yemiyorum meyvede yemiyorum.. bol su , çay yatışşş Ama iftarı senden fazla yapıyorum açıkcası bu akşam tartılacağım iftara yakın ama sanırım ya 900 yada 1 kilo gittiiiiiiiii dün tartıda gördüm sevincik olmuştum bakalım bu akşam nediyecek tartı.....

Diyorum ya hep benim bünye cins o_O
İnan o az dediğin şeyler beni davul gibi şişiriyor sahurdada sırf sünnet diye birşeyler yiyiyorum :KK66:
Normalde iftara yakın insanın bütün gün oruç tuttuğunda az da olsa eksi görmesi lazım ama benim aksine artı çıkıyor o_O birazda stres bana yaramıyor ama takımlardaki kart olayları tekrar başlayınca ister istemez takımdan atılırsam stresi başladı :KK53: Bakalım biraz kendimi rahat bırakayım ( yemek bakımından değil tabi ) Bayramdan sonrada daha da enerjik dönerim sahalara inşallah :KK68:

Diyorum ya hep benim bünye cins o_O
İnan o az dediğin şeyler beni davul gibi şişiriyor sahurdada sırf sünnet diye birşeyler yiyiyorum :KK66:
Normalde iftara yakın insanın bütün gün oruç tuttuğunda az da olsa eksi görmesi lazım ama benim aksine artı çıkıyor o_O birazda stres bana yaramıyor ama takımlardaki kart olayları tekrar başlayınca ister istemez takımdan atılırsam stresi başladı :KK53: Bakalım biraz kendimi rahat bırakayım ( yemek bakımından değil tabi ) Bayramdan sonrada daha da enerjik dönerim sahalara inşallah :KK68:
İnşallah canım , bende kolay kolay kilo veremiyorum çok zorlanıyorum metabolizmam çook yavaş.. benim sevinmem şu ki hani regli haftasında olmama rağmen bayağı gitti normalde regli haftası hep artı çıkardım yada aynı kalırdım ona rağmen vermişim....

Ama gitme uğra gel menülerinden sohbetinden mahrum bırakma bizi.... bu arada Ana kız maşallah diyorum ben kuran bilmiyorum ama kızım büyüsün birilikte onunla ders alırım diye geçiriyorum içimden Allah nasip ederse...

Faranjit kaptanım. iki hafta önce cuma başlamıştı ilaçları kullandı haftasonu iyiydi işte. Pazar gece yine ateş 39 a çıktı. 1 mikrop yok olmadan ikinci mikrop girmiş vücuda. Yani iki hafta da toplam 3 gün işe gitti. o arada bi mikrop daha bulmuş gelmiş :KK11:
allahallah. fulyam bağışıklık sistemi zayıflamıştır biraz takviye kullandırsan. misal eczanede 4 lu ballı karışım var balparmakın. bal,polen,arısutu, propolis. ben nezaman hastalık gelse hemen buna başlarım 1 ay evde :) çokda fayda gördüm

selam kızlarrrr
renkli nesli çoközr ddilerim yogundum gelemedim günlerdiiirrr
kızla rbenşalgamı içtim beni fena şiirdi ama 67 olan kilom 72 oldu :KK43:(
bayada bii hamurlu yemiştim p.tesi sabah 72 çıktım

bu sabah 68,6 idim bol su ve az kh ile dengelemeye çalıştımm
masumcum kilo aldım diyemi uğramadın nezamandır kayıpsın.

ben birde listerine kullanıyorum acaba onun zararı varmıdır kiii ????Cumartesi randevu alacağım gideyim dr çünkü çok fazla kanamaya başladı...

Kaptanım , kekik gargarayı saraçoğlu çoook neriyor 15 gün içinde düzeliyor diyor ama 2 gün yaptım bıraktım üşendim hazırlamaya ama bu akşam hazılrayacam iki kere gargara yapıp yatacam .......
listerine nedir ki bilmiyorum
kekik yap kuzum doktoroda git

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırılı günler :KK68:

Şükür bugün iyice uykumu alıp uyandım :KK66: Tabi yine Annemin telefonuna uyandım :KK48: Akşam iftarı birlikte yapalım dedi :21: valla canıma minnet bende ne yemek yapsam diye düşünüyordum dedim nasıl gülüyor :KK48:
Öğleden sonrada kızımla kuran okuyacağız yine ( dün cadı kıvırdı :KK53: söz yarın 3 cüz okuruz diye :KK53: şimdi ilk ya sıkılıyor ister istemez çok uzun okuyunca :KK48: bende ilk okuduğumda öyleydim şeytan dürtüyor uyku veriyor ama eminim bir kaç güne iyice alışır )
Kızkardeşimde Parka çıkarız demiş Anneme :KK66: onu arayıp saatini öğreneyim ki ona göre ayarlıyayım kendimi :KK68:

Canım izne ayrılmam şart 2 sarı kartım var ve izne ayrılmazsam takımda peşimden mendil sallayacaklar :KK48:
Zaten izne ayrılsamda her gün yine takımda olsun buralarda olsu olacağım sadece tartı stresim olmayacak :KK66: Bayram sonrasıda dönüşüm muhteşem olacak Allahın izniyle :KK68:
ayrıl için rahat etsin banum buralardasın bırakmayız seni boş nasılsa ;)

Herkese merhabaaaaaaaaaaa
Kayıp Nazo geldiiiiiiii :) Hemen geçmişe dalıyorum sonra nerelerde olduğumu ve bu sürede neler yaptığımı yazıyorum ve eksik menülerimi paylaşıyorumm:KK55:
nerdesin bızdıkım ya merak ettik sınavdan çıkamadın :KK70::KK70:

allahallah. fulyam bağışıklık sistemi zayıflamıştır biraz takviye kullandırsan. misal eczanede 4 lu ballı karışım var balparmakın. bal,polen,arısutu, propolis. ben nezaman hastalık gelse hemen buna başlarım 1 ay evde :) çokda fayda gördüm

masumcum kilo aldım diyemi uğramadın nezamandır kayıpsın.

listerine nedir ki bilmiyorum
kekik yap kuzum doktoroda git

ayrıl için rahat etsin banum buralardasın bırakmayız seni boş nasılsa :KK66:

nerdesin bızdıkım ya merak ettik sınavdan çıkamadın :KK70::KK70:

Listerine hani şu ağız gargaraları naneli oluyor ama alkollü olduğu için bayağı bir yakıyor önce ama ağız kokusu kalmıyor bende çok hassasım ağzım kokmasın diye çok uğraşırım halbuki böyle bişey yok günde 3 defa fırçalarım dişleirmi listerinle gargara yaparım... Cumartesi gideyim randevu alabilirse eşim bakalım ne diyecek dr...

Kaptanım oruçlular bugün akşam kilo bildirimi yapacak değil mi ???

Evet kaptanım bağışıklık sisteminde bir sıkıntı olmuş zaten. İlaç kullanımı bitsin hemen başlıycam zaten takviyelere

evet tatlım dişleri fırçala şekli önemli. birde hassas diş için ekstra yumuşak fırçalar var ben yıllardır çocuklarımada bunlardan kullanıyorum. birde ben organik sertifikalı macun alıyorum. ama hep aynısını değil markaları dönusumlu kullanıyorum. florur sağlık açısından çok zararlı florurlu macun kullanmıyorum. ama diş eti çekilmesinde ve diş problerinde florur özellikle veriyor doktor eşimden biliyorum, o organik macun kullanmıyor problemi olduğu için.

Benim de dişetlerim kolay kanar doktorum dişetlerimi de fırçalamamı söylüyor hep öyle yapıyorum ben de.

Çok geçmiş olsunn :( Siz hastalıktan kurtulamadınız bu ara :(

Back
X