Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20/06/2015

Kahvaltı
( Sınavım olmasına rağmen kahvaltımı yaptım kaptanım görün bunları :D )
1,5 dilim kepek ekmeği
1 dilim süzme beyaz peynir
Biraz bal (Sınavlarımdan ya da önemli günlerimde kahvaltıda bal yicem artık)

Öğle yemeği yerine dondurma yedim.

Akşam
1 parça ızgara tavuk
Salata

Su: 1,5 litreden fazla
Spor: Booooooooollll yürüyüşşş (Sınav yerimle metro arası baya mesafe vardı yürüdüm ondan bayaa )

allahallah. fulyam bağışıklık sistemi zayıflamıştır biraz takviye kullandırsan. misal eczanede 4 lu ballı karışım var balparmakın. bal,polen,arısutu, propolis. ben nezaman hastalık gelse hemen buna başlarım 1 ay evde :) çokda fayda gördüm

masumcum kilo aldım diyemi uğramadın nezamandır kayıpsın.

listerine nedir ki bilmiyorum
kekik yap kuzum doktoroda git

ayrıl için rahat etsin banum buralardasın bırakmayız seni boş nasılsa :KK66:

nerdesin bızdıkım ya merak ettik sınavdan çıkamadın :KK70::KK70:

yok cnm geldim ama mesajları takip etmediigm için birşey yazmadımmm
kiloyuda 1,600 fazlam kaldı bakalıms abaha ne kadar giderse
istersen ben tam 67 ye inince gireyim listeye
adaylar listesinde olmam sizin puanı engellemiyorsa yin bildirim yaparımm tabi

sabahları yürüdümm hep bol su ve bitki çayıylada dengeledim bakalım
sabaha ne kadar gidecekk

21/06/2015

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
2 dilim kadar ekmek

Ara
Bir kaç erik ve kiraz (dalından topladımm )

Akşam
Fırında tavuk
Biraz salçalı makarna
Cacık
Salata

Su: 1,5-2 litre kadar
Spor: Yüzme, yürüyüş

22/06/2015

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Yarım dilim süzme beyaz peynir
Biraz bal ( Evet yine benim için önemli bir gündü)

Öğlen ve aralar yok çünküsü nerelerde olduğumu anlattığım gönderide olcak :KK70:

Akşam
5 köfte
Çok az makarna
Pembe domates
Yoğurt

Su: 2 litre
Spor: Yürüyüş

23/06/2015

Kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
Bir kaç parça kaşar peyniri
4 zeytin
Çay

Öğleden sonra
1 çeyrek tahıllı simit
1,5 dilim alman ekmeği
1 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
2 bardak çay

Akşam
1 kase domates çorbası
1 kıymalı gül böreği
3 parça tavuk

Sonra da bi dilim tiramisu yedim:eek::eek:

Spor: Önce öğlen kuzenimin 2 yaşındaki oğluyla koşturmaca, akşam 7 yaşındaki kuzenimle xboxta spor oyunu ve dans oyunu oynamaca. ( Dansların linklerini paylaşıcam bulursam inanılmaz terletiyor)

Listerine hani şu ağız gargaraları naneli oluyor ama alkollü olduğu için bayağı bir yakıyor önce ama ağız kokusu kalmıyor bende çok hassasım ağzım kokmasın diye çok uğraşırım halbuki böyle bişey yok günde 3 defa fırçalarım dişleirmi listerinle gargara yaparım... Cumartesi gideyim randevu alabilirse eşim bakalım ne diyecek dr...

Kaptanım oruçlular bugün akşam kilo bildirimi yapacak değil mi ???
evet listeyi akşam paylaşırım alıntılar doldurursunuz :KK66:

Evet kaptanım bağışıklık sisteminde bir sıkıntı olmuş zaten. İlaç kullanımı bitsin hemen başlıycam zaten takviyelere
bence ilaçlarla birlikte zaman kaybetmeden başlatsan daha ii olur

Benim de dişetlerim kolay kanar doktorum dişetlerimi de fırçalamamı söylüyor hep öyle yapıyorum ben de.
fırçanızı hassas diş için olan yumuşak fırçalardan kullanın

20/06/2015

Kahvaltı
( Sınavım olmasına rağmen kahvaltımı yaptım kaptanım görün bunları :KK70: )
1,5 dilim kepek ekmeği
1 dilim süzme beyaz peynir
Biraz bal (Sınavlarımdan ya da önemli günlerimde kahvaltıda bal yicem artık)

Öğle yemeği yerine dondurma yedim.

Akşam
1 parça ızgara tavuk
Salata

Su: 1,5 litreden fazla
Spor: Booooooooollll yürüyüşşş (Sınav yerimle metro arası baya mesafe vardı yürüdüm ondan bayaa )
guzelll

yok cnm geldim ama mesajları takip etmediigm için birşey yazmadımmm
kiloyuda 1,600 fazlam kaldı bakalıms abaha ne kadar giderse
istersen ben tam 67 ye inince gireyim listeye
adaylar listesinde olmam sizin puanı engellemiyorsa yin bildirim yaparımm tabi

sabahları yürüdümm hep bol su ve bitki çayıylada dengeledim bakalım
sabaha ne kadar gidecekk
adaylar listesi takım içi bir liste genel listeye henuz denemede olduğunuzdan almıyorum. kilo veremeyende giremiyor zaten. istersen başlanğıç kilonu değiştirelim deneme süresi bitincede sağlı bi şekilde girersin listeye.

bugünden itibaren menü yazarımm bendeee
karar senin tatlım. burda olacaksan zaten katılım şartımız var. kurallara uyan herkes listeye alınır.

21/06/2015

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
2 dilim kadar ekmek

Ara
Bir kaç erik ve kiraz (dalından topladımm )

Akşam
Fırında tavuk
Biraz salçalı makarna
Cacık
Salata

Su: 1,5-2 litre kadar
Spor: Yüzme, yürüyüş
buda guzell

22/06/2015

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Yarım dilim süzme beyaz peynir
Biraz bal ( Evet yine benim için önemli bir gündü)

Öğlen ve aralar yok çünküsü nerelerde olduğumu anlattığım gönderide olcak :KK70:

Akşam
5 köfte
Çok az makarna
Pembe domates
Yoğurt

Spor: Yürüyüş
guzelll. sabahları ceviz ye özellikle sınav gunleri 1 incir+6 ceviz ye zihin açar :KK66:

23/06/2015

Kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
Bir kaç parça kaşar peyniri
4 zeytin
Çay

Öğleden sonra
1 çeyrek tahıllı simit
1,5 dilim alman ekmeği
1 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
2 bardak çay

Akşam
1 kase domates çorbası
1 kıymalı gül böreği
3 parça tavuk

Sonra da bi dilim tiramisu yedim:eek::eek:

Spor: Önce öğlen kuzenimin 2 yaşındaki oğluyla koşturmaca, akşam 7 yaşındaki kuzenimle xboxta spor oyunu ve dans oyunu oynamaca. ( Dansların linklerini paylaşıcam bulursam inanılmaz terletiyor)
öğlen berbat olmuş menun coşmuş :KK43:
at bakalım linkleri
:KK66:

24/06/2015

Kahvaltı
Çok az patatesli omlet
2 dilim kepek ekmeği
Biraz peynir
2 zeytin
1 bardak çay

Öğlen
Dondurma

Akşam
Bol salata
Çok az beğendi
3 parça tavuk ızgara

Su: 1,5 litre
Spor: xboxta dans, yürüyüş
dondurma en fazla 2 top dimi :KK66:
e artık anlt meraklandık

evet listeyi akşam paylaşırım alıntılar doldurursunuz :KK66:

bence ilaçlarla birlikte zaman kaybetmeden başlatsan daha ii olur

guzelll

adaylar listesi takım içi bir liste genel listeye henuz denemede olduğunuzdan almıyorum. kilo veremeyende giremiyor zaten. istersen başlanğıç kilonu değiştirelim deneme süresi bitincede sağlı bi şekilde girersin listeye.

karar senin tatlım. burda olacaksan zaten katılım şartımız var. kurallara uyan herkes listeye alınır.

buda guzell

guzelll. sabahları ceviz ye özellikle sınav gunleri 1 incir+6 ceviz ye zihin açar :KK66:

at bakalım linkleri

dondurma en fazla 2 top dimi :KK66:
e artık anlt meraklandık

yok yok cnm gelirim baya sıkıntılıydı iş yerinde bugün rahatladıı..
p.tesiden itibren yazayımmı menümü bugünde yazsam daha iyi olur sanki
başlangıç kilomuda bu hafta ki kilom yaparız cnm olur mu?

yok yok cnm gelirim baya sıkıntılıydı iş yerinde bugün rahatladıı..
p.tesiden itibren yazayımmı menümü bugünde yazsam daha iyi olur sanki
başlangıç kilomuda bu hafta ki kilom yaparız cnm olur mu?
öyle yapalım zaten katılımın olmadı geçen hafta
senin denemeni yarın başlatalım zaten. yarın kilon neyse başlangıca onu yazalım

Gelelim cumartesiden beri nerelerde olduğuma :)
Malumunuz cumartesi sınavım vardı. Bir akşam önceden erkek arkadaşımdan sınav giriş belgemi yazdırmasını istemiştim cuma akşamı getirdi sağolsun sınav giriş belgemi. Ben de internetten okula nasıl gidileceğine bakayım derken bir de baktım erkek arkadaşım bana 1 hafta önce girdiğim matematik sınavının çıktısını getirmiş. Neyse dedim eve gitmeden yazdırırız ama unuttuk tabi.
Cumartesi sabahı kalkıp kahvaltımı yaptım, hazırlandım. Bizim eve yakın olan çıktı alabileceğim yer kapalı. İnşallah bulabilirim çıktı alabileceğim bir yer diyip düştüm yola. Sınav yerim Fatih'teydi. Metroyla gidip emniyet durağında indim başladım yokuş yukarı yürümeye. Kırtasiye yok, olan da kapalı sabahın körü tabi :( Ben gerginlik ve sinirle yürürken bi telefoncu gördüm ona sordum hem okulu hem de çıktı alıp alamayacağımı. Yazıcı vardı ama adam çıktı çıkarmadı bana sadece okulu tarif etti. Yürümeye devam ederken internet cafe gördüm, oradan aldım çıktımı :KK6: Sonra gittim okula. Tek başıma gittiğim için eşyalarımı okulun karşısındaki büfeye bıraktım girdim sınava.
Sınav çıkışı eve geldim. Yolda da erkek arkadaşımla konuştuk. Hafta içi düşündüğümüz yazlığa gitme planını gerçekleştirmeye karar verdik. Ben eve gelince hazırlandım. Kardeşim de bize katıldı bu kez (yıllardır gel dememize rağmen gelmez de bizle) Neyse hazırlanıp gittik yazlığa.
Erkek arkadaşımın kuzenleri de oradaydı biz gidince bi şeyler yiyip hemen dışarı attık kendimizi. Sahilde yürüdük biraz, sohbet ettik. Eve gelince de kuzenlerle ve erkek arkadaşımla birlikte çatıda sabahladık. (Uykucu kardeşim gitti yattı bize katılmadı.)
Pazar günü de uyanıp kahvaltıdan sonra denize indik, sahilde yürüyüş yaptık. Yemeğimizi yiyip akşama doğruda evimize geri döndük.
Sizlere daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben yüksek lisans istiyorum. Pazartesi günü de mülakatım vardı. Yazlığa gitmeyi de kafam dağılsın diye kabul etmiştim. Tabi pazar günü aklıma geldikçe inanılmaz heyecan yaptım ben.
Geldik pazartesiye.
Mülakatım 10:30'daydı. Ben 7:30 gibi uyandım inanılmaz heyecanlıyım ama! Kahvaltımı ettim, hazırlandım şık şıkıdım oldum güzel, hafif makyajımı da yaptım, düştüm okul yoluna. Benim heyecandan öldüğüm ağlama krizlerine girdiğim mülakatım 7-8 dakika sürdü. Ben erken çıkınca arkadaşlarım kabul edilmişsindir dediler ama onu 30undan göreceğiz. Konuştuğum arkadaşlarımdan biri sınava çalışıyordu onun da okulu benim gibi uzadı. Hiç bütünlemeye girip girmeyeceğimi sorunca ben "yarın tıbbi var onu verip bitircem okulu" dedim çocuk sınavın o gün (pazartesi) olduğunu söyledi. Tabi ben 5 dakika inatlaştım çocukla hayır yarın bugün değil diye (sınav salı günü diye haftasonu rahat rahat yazlığa gidip 1 gram bile çalışmamışım ben sınav pazartesi olmamalıydı!) sonunda sınav pazartesi çıkmasın mı?
Ben kötü oldum tabi ama çaktırmıyorum da bi yandan. Çocuktan ders notunu aldım başka birini gördüm ondan da kağıt aldım. Kırtasiyeden de kalem aldım. Ben sadece mülakata diye gittim okula kalemim, silgim yok. Onu geçtim okula girmek için gerekli okul kimliğim bile yok! (Bizim bölümle fakülte karşılıklı binalarda bölüme girerken kart göstermeye gerek yok ama fakülteye girerken kartsız almıyorlar biraz isyankar bi okul olduğumuz için :KK53:)
Neyse oturdum çalıştım 2 saat girdim sınava. Kağıdımı teslim ederken de hocam böyle böyle oldu diye anlattım durumu. Hayırlısı diyerek döndüm eve.
Kardeşimle karşıya (asya yakasına) geçme planımız vardı hazırlanıp düştük yollara. Pazartesi annemin teyzesinde salı da halamda kaldık. Biri acarkentte diğeri çekmeköyde oturuyorlar.
Salı günü çekmeköye geçerken kavacık köprüsünde bana sınavı hatırlatan arkadaşımla karşılaştım (dünya küçük işte:KK70:) Dün sınavın nasıldı diye sordum çocuk kaldım dedi aa kötü mü geçti derken çocuk sınav açıklandı demesin mi!!!
Hemen internetten baktım sonucuma: GEÇMİŞİM! Tabi ben çığlık kıyamet:KK70:
Anlayacağınız buraya gelemediğim sürede mülakata girdim, şansa sınava girdim, sınavdan geçtim ve mezun oldummm:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Şimdi mülakat sonucumu bekliyorum. İnşallah kabul edilirim yüksek lisansa. Erkek arkadaşım hariç kimsenin haberi yok mülakat olayından. Umarım herkese güzel bir sürpriz yapabilirimmm:KK36:

Benimki en en yumuşak kıllısı :D

Bal yiyorum kaptanım az da olsa. Sanki şans getiriyor bana :KK28:

at bakalım linkleri

Öyle oldu valla :( + çıkmayayım da yarın en azından sabit çıkayım diyorum bu hafta hiç memnun değilim kendimden :(

Gelelim cumartesiden beri nerelerde olduğuma :)
Malumunuz cumartesi sınavım vardı. Bir akşam önceden erkek arkadaşımdan sınav giriş belgemi yazdırmasını istemiştim cuma akşamı getirdi sağolsun sınav giriş belgemi. Ben de internetten okula nasıl gidileceğine bakayım derken bir de baktım erkek arkadaşım bana 1 hafta önce girdiğim matematik sınavının çıktısını getirmiş. Neyse dedim eve gitmeden yazdırırız ama unuttuk tabi.
Cumartesi sabahı kalkıp kahvaltımı yaptım, hazırlandım. Bizim eve yakın olan çıktı alabileceğim yer kapalı. İnşallah bulabilirim çıktı alabileceğim bir yer diyip düştüm yola. Sınav yerim Fatih'teydi. Metroyla gidip emniyet durağında indim başladım yokuş yukarı yürümeye. Kırtasiye yok, olan da kapalı sabahın körü tabi :KK43: Ben gerginlik ve sinirle yürürken bi telefoncu gördüm ona sordum hem okulu hem de çıktı alıp alamayacağımı. Yazıcı vardı ama adam çıktı çıkarmadı bana sadece okulu tarif etti. Yürümeye devam ederken internet cafe gördüm, oradan aldım çıktımı :KK6: Sonra gittim okula. Tek başıma gittiğim için eşyalarımı okulun karşısındaki büfeye bıraktım girdim sınava.
Sınav çıkışı eve geldim. Yolda da erkek arkadaşımla konuştuk. Hafta içi düşündüğümüz yazlığa gitme planını gerçekleştirmeye karar verdik. Ben eve gelince hazırlandım. Kardeşim de bize katıldı bu kez (yıllardır gel dememize rağmen gelmez de bizle) Neyse hazırlanıp gittik yazlığa.
Erkek arkadaşımın kuzenleri de oradaydı biz gidince bi şeyler yiyip hemen dışarı attık kendimizi. Sahilde yürüdük biraz, sohbet ettik. Eve gelince de kuzenlerle ve erkek arkadaşımla birlikte çatıda sabahladık. (Uykucu kardeşim gitti yattı bize katılmadı.)
Pazar günü de uyanıp kahvaltıdan sonra denize indik, sahilde yürüyüş yaptık. Yemeğimizi yiyip akşama doğruda evimize geri döndük.
Sizlere daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben yüksek lisans istiyorum. Pazartesi günü de mülakatım vardı. Yazlığa gitmeyi de kafam dağılsın diye kabul etmiştim. Tabi pazar günü aklıma geldikçe inanılmaz heyecan yaptım ben.
Geldik pazartesiye.
Mülakatım 10:30'daydı. Ben 7:30 gibi uyandım inanılmaz heyecanlıyım ama! Kahvaltımı ettim, hazırlandım şık şıkıdım oldum güzel, hafif makyajımı da yaptım, düştüm okul yoluna. Benim heyecandan öldüğüm ağlama krizlerine girdiğim mülakatım 7-8 dakika sürdü. Ben erken çıkınca arkadaşlarım kabul edilmişsindir dediler ama onu 30undan göreceğiz. Konuştuğum arkadaşlarımdan biri sınava çalışıyordu onun da okulu benim gibi uzadı. Hiç bütünlemeye girip girmeyeceğimi sorunca ben "yarın tıbbi var onu verip bitircem okulu" dedim çocuk sınavın o gün (pazartesi) olduğunu söyledi. Tabi ben 5 dakika inatlaştım çocukla hayır yarın bugün değil diye (sınav salı günü diye haftasonu rahat rahat yazlığa gidip 1 gram bile çalışmamışım ben sınav pazartesi olmamalıydı!) sonunda sınav pazartesi çıkmasın mı?
Ben kötü oldum tabi ama çaktırmıyorum da bi yandan. Çocuktan ders notunu aldım başka birini gördüm ondan da kağıt aldım. Kırtasiyeden de kalem aldım. Ben sadece mülakata diye gittim okula kalemim, silgim yok. Onu geçtim okula girmek için gerekli okul kimliğim bile yok! (Bizim bölümle fakülte karşılıklı binalarda bölüme girerken kart göstermeye gerek yok ama fakülteye girerken kartsız almıyorlar biraz isyankar bi okul olduğumuz için :KK53:)
Neyse oturdum çalıştım 2 saat girdim sınava. Kağıdımı teslim ederken de hocam böyle böyle oldu diye anlattım durumu. Hayırlısı diyerek döndüm eve.
Kardeşimle karşıya (asya yakasına) geçme planımız vardı hazırlanıp düştük yollara. Pazartesi annemin teyzesinde salı da halamda kaldık. Biri acarkentte diğeri çekmeköyde oturuyorlar.
Salı günü çekmeköye geçerken kavacık köprüsünde bana sınavı hatırlatan arkadaşımla karşılaştım (dünya küçük işte:KK70:) Dün sınavın nasıldı diye sordum çocuk kaldım dedi aa kötü mü geçti derken çocuk sınav açıklandı demesin mi!!!
Hemen internetten baktım sonucuma: GEÇMİŞİM! Tabi ben çığlık kıyamet:KK70:
Anlayacağınız buraya gelemediğim sürede mülakata girdim, şansa sınava girdim, sınavdan geçtim ve mezun oldummm:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Şimdi mülakat sonucumu bekliyorum. İnşallah kabul edilirim yüksek lisansa. Erkek arkadaşım hariç kimsenin haberi yok mülakat olayından. Umarım herkese güzel bir sürpriz yapabilirimmm:KK36:

hay aallahhhh :9
gülme , aglama, korku sevinç hepsini yaşadım maşallah!!!1

Back
X