Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese meraba bende baya bi geçmişi okuyup geldim benim de eşim hastalandi usutmus sanırım çok Nazlı işten geldi yatıyor bende sabahtan bir seminere gittim geldim şimdi oglani uyuttum az da ben uyurum gece hiç uyuyamadim sonrada iftara ne yapıcam diye düşünüp dururum
 
Benimki en en yumuşak kıllısı :KK70:



Bal yiyorum kaptanım az da olsa. Sanki şans getiriyor bana :KK28:



Öyle oldu valla :KK43: + çıkmayayım da yarın en azından sabit çıkayım diyorum bu hafta hiç memnun değilim kendimden :KK43:
nazarım hareketli 3 gun yaşamışşın en guzel haberde mezuniyet haberin oldu maşallah sana guzelim başarın daim olsun. mülakattanda iyi haber alırsın bence ;)
 
Herkese meraba bende baya bi geçmişi okuyup geldim benim de eşim hastalandi usutmus sanırım çok Nazlı işten geldi yatıyor bende sabahtan bir seminere gittim geldim şimdi oglani uyuttum az da ben uyurum gece hiç uyuyamadim sonrada iftara ne yapıcam diye düşünüp dururum
hoşgeldin canım. bu erkeklerin hastalığı hiç çekilmez. biz olsak ev,iş,yemek,,çocuk hepsinede yeteriz hastayken dimi ama :KK48::KK48:. hadi geçmiş olsun öenmli bişi yok dimi
 
hoşgeldin canım. bu erkeklerin hastalığı hiç çekilmez. biz olsak ev,iş,yemek,,çocuk hepsinede yeteriz hastayken dimi ama :KK48::KK48:. hadi geçmiş olsun öenmli bişi yok dimi
Ayyyy kesinlikle eşim kolay kolay hasta olmuyor ama bi olduğundada çocuktan farkı kalmıyor....ben çok geriliyorum o hasta olduğunda....
 
kızlar bu gün iftar menüüü

dünkünün aynısı
sebzeli kıyma yemeği
pilav
cacık

regli olacam ondanmıdır nedir canım talı istiyor şerbetli tatlı sevmem zaten ama çikolataya bayılırım sanırım akşam bir çikolata yerim gibiii ;))))))
 
Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün de rahat atlattım orucu ama iftara 1 saat kala tartıldım ve inanılmaz sinirim bozuldu :KK61:
Yediklerime rağmen yine artı gördüm tartıda :KK57: 105i gördüm :KK57:
Millet Ramazanda kilo verir ve hiç kasmaz ben dikkat ettiğim halde gün geçtikçe daha fazla artı görüyorum :KK61:
Eşim boşver aşkım sonuçta ödemdir o diyor ama yinede oturup ağladım cünkü cidden emek veriyorum ama nasıl bir bünyeyse artı görüyorum o_O

Yediklerimide yazayımda sizde karar verin nasıl bir cins bünyeye sahibim o_O

Sahurda;
7 adet hurma
1 büyük bardak ayran ( 400 ml )

İftarda;
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase göbek marul salatası ( kırmızı biber ve salatalıklı )
3 parça tavuk

İftardan sonra eşim moralim düzelsin diye ille dondurma ye az diye tutturdu ( 3 yk yaşığı kadar )
Normalde yemezdim ama zaten yemediğim halde kilo alınca yedim :KK53:

Bugünde sahurda yine hurma ve ayran ikilisini tercih edeceğim ama bu gidişle ben izne ayrılacağım yoksa takımdan atılacağım :KK20:
Bende senin gibiyim canim bu hafta gecen hafta esimin evde olmasi bu hafta regl olmam kilomu cok etkiledi yarin cok fazla arti cikicam galiba
 
allahallah. fulyam bağışıklık sistemi zayıflamıştır biraz takviye kullandırsan. misal eczanede 4 lu ballı karışım var balparmakın. bal,polen,arısutu, propolis. ben nezaman hastalık gelse hemen buna başlarım 1 ay evde :) çokda fayda gördüm


masumcum kilo aldım diyemi uğramadın nezamandır kayıpsın.


listerine nedir ki bilmiyorum
kekik yap kuzum doktoroda git


ayrıl için rahat etsin banum buralardasın bırakmayız seni boş nasılsa :KK66:


nerdesin bızdıkım ya merak ettik sınavdan çıkamadın :KK70::KK70:
Kaptan bubalparmaki surekli kullansak nasil olur acaba kizlar icin
 
Listerine hani şu ağız gargaraları naneli oluyor ama alkollü olduğu için bayağı bir yakıyor önce ama ağız kokusu kalmıyor bende çok hassasım ağzım kokmasın diye çok uğraşırım halbuki böyle bişey yok günde 3 defa fırçalarım dişleirmi listerinle gargara yaparım... Cumartesi gideyim randevu alabilirse eşim bakalım ne diyecek dr...

Kaptanım oruçlular bugün akşam kilo bildirimi yapacak değil mi ???
Canim bizim bi doktor vardi disci tuzlu suyyla gargara yap her aksam baska biseye ferek yok demisti hem tartar olusumunuda onluyomus
 
Gelelim cumartesiden beri nerelerde olduğuma :)
Malumunuz cumartesi sınavım vardı. Bir akşam önceden erkek arkadaşımdan sınav giriş belgemi yazdırmasını istemiştim cuma akşamı getirdi sağolsun sınav giriş belgemi. Ben de internetten okula nasıl gidileceğine bakayım derken bir de baktım erkek arkadaşım bana 1 hafta önce girdiğim matematik sınavının çıktısını getirmiş. Neyse dedim eve gitmeden yazdırırız ama unuttuk tabi.
Cumartesi sabahı kalkıp kahvaltımı yaptım, hazırlandım. Bizim eve yakın olan çıktı alabileceğim yer kapalı. İnşallah bulabilirim çıktı alabileceğim bir yer diyip düştüm yola. Sınav yerim Fatih'teydi. Metroyla gidip emniyet durağında indim başladım yokuş yukarı yürümeye. Kırtasiye yok, olan da kapalı sabahın körü tabi :KK43: Ben gerginlik ve sinirle yürürken bi telefoncu gördüm ona sordum hem okulu hem de çıktı alıp alamayacağımı. Yazıcı vardı ama adam çıktı çıkarmadı bana sadece okulu tarif etti. Yürümeye devam ederken internet cafe gördüm, oradan aldım çıktımı :KK6: Sonra gittim okula. Tek başıma gittiğim için eşyalarımı okulun karşısındaki büfeye bıraktım girdim sınava.
Sınav çıkışı eve geldim. Yolda da erkek arkadaşımla konuştuk. Hafta içi düşündüğümüz yazlığa gitme planını gerçekleştirmeye karar verdik. Ben eve gelince hazırlandım. Kardeşim de bize katıldı bu kez (yıllardır gel dememize rağmen gelmez de bizle) Neyse hazırlanıp gittik yazlığa.
Erkek arkadaşımın kuzenleri de oradaydı biz gidince bi şeyler yiyip hemen dışarı attık kendimizi. Sahilde yürüdük biraz, sohbet ettik. Eve gelince de kuzenlerle ve erkek arkadaşımla birlikte çatıda sabahladık. (Uykucu kardeşim gitti yattı bize katılmadı.)
Pazar günü de uyanıp kahvaltıdan sonra denize indik, sahilde yürüyüş yaptık. Yemeğimizi yiyip akşama doğruda evimize geri döndük.
Sizlere daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben yüksek lisans istiyorum. Pazartesi günü de mülakatım vardı. Yazlığa gitmeyi de kafam dağılsın diye kabul etmiştim. Tabi pazar günü aklıma geldikçe inanılmaz heyecan yaptım ben.
Geldik pazartesiye.
Mülakatım 10:30'daydı. Ben 7:30 gibi uyandım inanılmaz heyecanlıyım ama! Kahvaltımı ettim, hazırlandım şık şıkıdım oldum güzel, hafif makyajımı da yaptım, düştüm okul yoluna. Benim heyecandan öldüğüm ağlama krizlerine girdiğim mülakatım 7-8 dakika sürdü. Ben erken çıkınca arkadaşlarım kabul edilmişsindir dediler ama onu 30undan göreceğiz. Konuştuğum arkadaşlarımdan biri sınava çalışıyordu onun da okulu benim gibi uzadı. Hiç bütünlemeye girip girmeyeceğimi sorunca ben "yarın tıbbi var onu verip bitircem okulu" dedim çocuk sınavın o gün (pazartesi) olduğunu söyledi. Tabi ben 5 dakika inatlaştım çocukla hayır yarın bugün değil diye (sınav salı günü diye haftasonu rahat rahat yazlığa gidip 1 gram bile çalışmamışım ben sınav pazartesi olmamalıydı!) sonunda sınav pazartesi çıkmasın mı?
Ben kötü oldum tabi ama çaktırmıyorum da bi yandan. Çocuktan ders notunu aldım başka birini gördüm ondan da kağıt aldım. Kırtasiyeden de kalem aldım. Ben sadece mülakata diye gittim okula kalemim, silgim yok. Onu geçtim okula girmek için gerekli okul kimliğim bile yok! (Bizim bölümle fakülte karşılıklı binalarda bölüme girerken kart göstermeye gerek yok ama fakülteye girerken kartsız almıyorlar biraz isyankar bi okul olduğumuz için :KK53:)
Neyse oturdum çalıştım 2 saat girdim sınava. Kağıdımı teslim ederken de hocam böyle böyle oldu diye anlattım durumu. Hayırlısı diyerek döndüm eve.
Kardeşimle karşıya (asya yakasına) geçme planımız vardı hazırlanıp düştük yollara. Pazartesi annemin teyzesinde salı da halamda kaldık. Biri acarkentte diğeri çekmeköyde oturuyorlar.
Salı günü çekmeköye geçerken kavacık köprüsünde bana sınavı hatırlatan arkadaşımla karşılaştım (dünya küçük işte:KK70:) Dün sınavın nasıldı diye sordum çocuk kaldım dedi aa kötü mü geçti derken çocuk sınav açıklandı demesin mi!!!
Hemen internetten baktım sonucuma: GEÇMİŞİM! Tabi ben çığlık kıyamet:KK70:
Anlayacağınız buraya gelemediğim sürede mülakata girdim, şansa sınava girdim, sınavdan geçtim ve mezun oldummm:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Şimdi mülakat sonucumu bekliyorum. İnşallah kabul edilirim yüksek lisansa. Erkek arkadaşım hariç kimsenin haberi yok mülakat olayından. Umarım herkese güzel bir sürpriz yapabilirimmm:KK36:
Cok sevindim canim senin adina kosturmacali ama sonu iyi viten bi heyecan yasamissin insallah mulakattanda gecersin
 
Herkese meraba bende baya bi geçmişi okuyup geldim benim de eşim hastalandi usutmus sanırım çok Nazlı işten geldi yatıyor bende sabahtan bir seminere gittim geldim şimdi oglani uyuttum az da ben uyurum gece hiç uyuyamadim sonrada iftara ne yapıcam diye düşünüp dururum
Gecmis olsun canim iyi uykular sana
 
ben birde listerine kullanıyorum acaba onun zararı varmıdır kiii ????Cumartesi randevu alacağım gideyim dr çünkü çok fazla kanamaya başladı...

Kaptanım , kekik gargarayı saraçoğlu çoook neriyor 15 gün içinde düzeliyor diyor ama 2 gün yaptım bıraktım üşendim hazırlamaya ama bu akşam hazılrayacam iki kere gargara yapıp yatacam .......

Disetlerini fircala bence. Cok iyi geliyor bana baya azaldi kanamasi. Listerine'i birkac kez kullanmaya calistim ama hepsinde de gozumden yas geldi o kadar yakiyor ki :KK48:
Ama zararini faydasini bilemiyorum.

@kitap_asigi eksik başka menüm kaldı mı acabaaaa ? :)
Kalmadi canim :KK16:

Gelelim cumartesiden beri nerelerde olduğuma :)
Malumunuz cumartesi sınavım vardı. Bir akşam önceden erkek arkadaşımdan sınav giriş belgemi yazdırmasını istemiştim cuma akşamı getirdi sağolsun sınav giriş belgemi. Ben de internetten okula nasıl gidileceğine bakayım derken bir de baktım erkek arkadaşım bana 1 hafta önce girdiğim matematik sınavının çıktısını getirmiş. Neyse dedim eve gitmeden yazdırırız ama unuttuk tabi.
Cumartesi sabahı kalkıp kahvaltımı yaptım, hazırlandım. Bizim eve yakın olan çıktı alabileceğim yer kapalı. İnşallah bulabilirim çıktı alabileceğim bir yer diyip düştüm yola. Sınav yerim Fatih'teydi. Metroyla gidip emniyet durağında indim başladım yokuş yukarı yürümeye. Kırtasiye yok, olan da kapalı sabahın körü tabi :KK43: Ben gerginlik ve sinirle yürürken bi telefoncu gördüm ona sordum hem okulu hem de çıktı alıp alamayacağımı. Yazıcı vardı ama adam çıktı çıkarmadı bana sadece okulu tarif etti. Yürümeye devam ederken internet cafe gördüm, oradan aldım çıktımı :KK6: Sonra gittim okula. Tek başıma gittiğim için eşyalarımı okulun karşısındaki büfeye bıraktım girdim sınava.
Sınav çıkışı eve geldim. Yolda da erkek arkadaşımla konuştuk. Hafta içi düşündüğümüz yazlığa gitme planını gerçekleştirmeye karar verdik. Ben eve gelince hazırlandım. Kardeşim de bize katıldı bu kez (yıllardır gel dememize rağmen gelmez de bizle) Neyse hazırlanıp gittik yazlığa.
Erkek arkadaşımın kuzenleri de oradaydı biz gidince bi şeyler yiyip hemen dışarı attık kendimizi. Sahilde yürüdük biraz, sohbet ettik. Eve gelince de kuzenlerle ve erkek arkadaşımla birlikte çatıda sabahladık. (Uykucu kardeşim gitti yattı bize katılmadı.)
Pazar günü de uyanıp kahvaltıdan sonra denize indik, sahilde yürüyüş yaptık. Yemeğimizi yiyip akşama doğruda evimize geri döndük.
Sizlere daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben yüksek lisans istiyorum. Pazartesi günü de mülakatım vardı. Yazlığa gitmeyi de kafam dağılsın diye kabul etmiştim. Tabi pazar günü aklıma geldikçe inanılmaz heyecan yaptım ben.
Geldik pazartesiye.
Mülakatım 10:30'daydı. Ben 7:30 gibi uyandım inanılmaz heyecanlıyım ama! Kahvaltımı ettim, hazırlandım şık şıkıdım oldum güzel, hafif makyajımı da yaptım, düştüm okul yoluna. Benim heyecandan öldüğüm ağlama krizlerine girdiğim mülakatım 7-8 dakika sürdü. Ben erken çıkınca arkadaşlarım kabul edilmişsindir dediler ama onu 30undan göreceğiz. Konuştuğum arkadaşlarımdan biri sınava çalışıyordu onun da okulu benim gibi uzadı. Hiç bütünlemeye girip girmeyeceğimi sorunca ben "yarın tıbbi var onu verip bitircem okulu" dedim çocuk sınavın o gün (pazartesi) olduğunu söyledi. Tabi ben 5 dakika inatlaştım çocukla hayır yarın bugün değil diye (sınav salı günü diye haftasonu rahat rahat yazlığa gidip 1 gram bile çalışmamışım ben sınav pazartesi olmamalıydı!) sonunda sınav pazartesi çıkmasın mı?
Ben kötü oldum tabi ama çaktırmıyorum da bi yandan. Çocuktan ders notunu aldım başka birini gördüm ondan da kağıt aldım. Kırtasiyeden de kalem aldım. Ben sadece mülakata diye gittim okula kalemim, silgim yok. Onu geçtim okula girmek için gerekli okul kimliğim bile yok! (Bizim bölümle fakülte karşılıklı binalarda bölüme girerken kart göstermeye gerek yok ama fakülteye girerken kartsız almıyorlar biraz isyankar bi okul olduğumuz için :KK53:)
Neyse oturdum çalıştım 2 saat girdim sınava. Kağıdımı teslim ederken de hocam böyle böyle oldu diye anlattım durumu. Hayırlısı diyerek döndüm eve.
Kardeşimle karşıya (asya yakasına) geçme planımız vardı hazırlanıp düştük yollara. Pazartesi annemin teyzesinde salı da halamda kaldık. Biri acarkentte diğeri çekmeköyde oturuyorlar.
Salı günü çekmeköye geçerken kavacık köprüsünde bana sınavı hatırlatan arkadaşımla karşılaştım (dünya küçük işte:KK70:) Dün sınavın nasıldı diye sordum çocuk kaldım dedi aa kötü mü geçti derken çocuk sınav açıklandı demesin mi!!!
Hemen internetten baktım sonucuma: GEÇMİŞİM! Tabi ben çığlık kıyamet:KK70:
Anlayacağınız buraya gelemediğim sürede mülakata girdim, şansa sınava girdim, sınavdan geçtim ve mezun oldummm:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Şimdi mülakat sonucumu bekliyorum. İnşallah kabul edilirim yüksek lisansa. Erkek arkadaşım hariç kimsenin haberi yok mülakat olayından. Umarım herkese güzel bir sürpriz yapabilirimmm:KK36:


Ooov ne olaylar ne olaylar. Baya aksilik supriz yasamissin ama sonuclar iyi olmus allahtan. Insallah gonlune gore olur canim benim mulakat sonucun da hayirlisiyla:KK19:

Herkese meraba bende baya bi geçmişi okuyup geldim benim de eşim hastalandi usutmus sanırım çok Nazlı işten geldi yatıyor bende sabahtan bir seminere gittim geldim şimdi oglani uyuttum az da ben uyurum gece hiç uyuyamadim sonrada iftara ne yapıcam diye düşünüp dururum
Ayy allah esine sifa sana da sabir versin :KK48:

kızlar bu gün iftar menüüü

dünkünün aynısı
sebzeli kıyma yemeği
pilav
cacık

regli olacam ondanmıdır nedir canım talı istiyor şerbetli tatlı sevmem zaten ama çikolataya bayılırım sanırım akşam bir çikolata yerim gibiii :KK66:)))))

Bitter yesen daha iyi olur sankii:KK47:
 
ah dunki menumu unuttum
sabah karatay kahvaltısı
öğle sulu köfte
akşam kurufasulye etli+2 kaşık pirinç pilav+cacık
spor 50dk karışık kardiyo

ben dun gene akşamı iftara bıraktım eşim yanlız kalmasın dedim. ama sabah artı çıktım geç yeyince. napsam bilemedim beklesem bi turlu beklemesem 2. eşim bekleme diyor ama içime sinmiyo :( geç yemekte bana yaramıyor şişlik gaz herbişi yapıyor :(
 
ah dunki menumu unuttum
sabah karatay kahvaltısı
öğle sulu köfte
akşam kurufasulye etli+2 kaşık pirinç pilav+cacık
spor 50dk karışık kardiyo

ben dun gene akşamı iftara bıraktım eşim yanlız kalmasın dedim. ama sabah artı çıktım geç yeyince. napsam bilemedim beklesem bi turlu beklemesem 2. eşim bekleme diyor ama içime sinmiyo :KK43: geç yemekte bana yaramıyor şişlik gaz herbişi yapıyor :KK43:
Siz erken yiyin, sonra esinizle birlikte de oturun ama yemeden. Cay kahve vs bir seyler icin sadece. Olmaz mi?
 
kızlar bu gün iftar menüüü

dünkünün aynısı
sebzeli kıyma yemeği
pilav
cacık

regli olacam ondanmıdır nedir canım talı istiyor şerbetli tatlı sevmem zaten ama çikolataya bayılırım sanırım akşam bir çikolata yerim gibiii :KK66:)))))
evet bitter ye kuzum

Kaptan bubalparmaki surekli kullansak nasil olur acaba kizlar icin
surekli değil ama 3 ayda bir kez kur yap 1 ay ver sonra 3 ay ara. özellikle eylul ayında verinki kışı rahat karşılasınlar.

Goz kizarikligina ne iyi gelir bilen var mio_O
Sag gozumun en sol tarafi cok sık kizarmaya basladi. Rahatsiz ediyor:KK51:
göz için en iyisi demlenmiş siyah çayla tampon yapmak
 
Back
X