SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler
Hele şükür gelebildim

İki gündür inanılmaz bir yoğuluğum var

Pazartesi küçük kuşumun dişçi randevusu vardı dönüştede Annemlere iftara davetliydik hatta bir ara Annemide alıp Hasta yatakları ve tekerlekli sandalye satılan bir yere gittik ( tabi oruçluyken iyice beynim durduğu için eve dönene kadar trafikte iyice serseme döndüm

hatta her zaman gittiğim yeri bulamadım

) SAbahta adamın biriyle park ettiğim yerle ilgili kavga ettim

adam kalkmış bana arabayı 10 dakikalığına bizim burada devamlı gittiğim parkın otoparkına çekip başka yere gittim diye dünya laf saymaya birde sanki babasının çiftliğiymiş gibi bir daha buraya giremezsin falan demezmi

dellendim hatta seni şikayet edeceğim sonuçta belediyenin yeri üstelik 10 dakika durdu orada diye

istersen Cumhurbaşkanına şikayet et falan diye söylendi durdu

tabi daha eve gelmeden gereken yerlere şikayet ettim sonuçta öyle bir hakkı yok orada çalışan herhangi bir elemanın bana yasak koymaya

bakalım ondan birşey çıkacakmı hesapta bana geri döneceklerdi
Dünde oruç tutamadım ( bir gece önce resmen iki büklüm kaldım böbrek ağrısından hatta Annemden dönünce kendimi yatağa zor attım

bol bol su içtiğim halde ağrı geçmedi eşimde bir iki gün oruç tutmayacaksın dedi doğal olarak

) Sabahtan kızkardeşimle hazır oruçlu değilken ( oda regl olmuş yoksa oda hiç tutmamazlık etmez ) çocuklarıda alıp dışarda kahvaltımızı ettik sonrada alışveriş yaptık biraz
Kendime çok güzel iki Thirt ve kırmızıda bir Pantalon aldım

48 beden çok rahat oldu ama LCWdeki çoğu beden dar kalıp olduğu için 46 alamadım

yoksa şu anda giydiklerimin hepsi 46 benden

Dönüştede kızkardeşimi ve çocukları Anneme bırakıp eşimin yanına şirkete gittim

birlikte ARabayı muayeneye götürdük ve sat 17:00de işimiz bitti orada

Annemin kendi teyzesi için aldığı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye teslim edileceği için oradanda Annemin TEyzesinin yaşadığı köye geçtik

Trafik çok olduğu için teslime edecek delikanlı ancak 20:00de buluşacağımız yere gelebildi ( köyü bilmediği için ortak bir yerde buluşup öyle devam ettik )
Anlıyacağınız karı koca başbaşa bir gün geçirdik ama felaket yorulduk ve 23:00ü biraz geçiyordu eve girebildim tabi bitkin bir haldeydim ve duşumu alıp biraz kuran okuduktan sonrada sızmışım