Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kilo vermem durdu gibi iki gündür aynı çıkıyorum tartıda sanırım vücudum kitledi yine kendini gerçi kabızlık problemi yaşıyorum bol suuu içmem rağmen ....

az kaldı oruç bitmesine ondan sonra iyi bir düzen kurmam lazım sonra tatile çıkacam ;)))

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK66:

Bugün sanki daha bir sıcak İstanbul :KK53: Resmen sıcaktan bayılacak gibi hissediyorum kendimi :KK53:
Yarın malum görümcemler ve KV iftara gelecekler ve benim bugün bir sürü işim var ama canım hiç istemiyor :KK48: tabi kaçarım yok mecbur yapacağım :KK66:

İşlere girişmeden ( sabah uyandığımda biraz yaptım tabi ) biraz sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Biraz mutfakta işim var birde silip süpüreceğim :KK66: Aslında en fazla 2 saatlik işim var ( çamaşır falanda serilecek ve bir iki parça ütü yapacağım )
Daha sonra küçük kuzuyu yıkayıp bende duşumu alır hazırlanıp eşimin yanına şirkete giderim :21: hazır patronda yokken eşimle biraz baş başa sohbet ederiz sonrada birlikte mutfak alışverişimi yapar döneriz :KK66:

ay banum aynen. bi seferinde patronum elinde baklavayla gelmişti, sen hasretsindir yuzune renk gelsin deyip 3 dilim baklavayı dayamazmı burnuma????? o gunden sonra asla diyet lafı etmedim, hep hastalık miğde rahatsızlık bahane edip
tadımlık şeyler yedim gönul almalık. değilse bu insanlara laf anlatamıyorsun BAZANNNNN GICIKKKK OLUYORUMMMMM

oruçların maksadını bulmuş

aynen kuzum öğlenleri yogurt filan yenebilir zaten karataydaki ara öğünlerini öğlen menusunde değerlendirebilirsin

aminn adacımm
menu guzel. demek aç kaldın misafiri doyurmaktan

:KK66:

Evet öğlenleri çok acıkırsam yoğurt cacıkla geçiştireceğim ;)))

İrem093 canım üzülme bu hafta Bayram dolayısıyla tartı günü yok :KK48: bir sonraki hafta yapılacakmış liste o zamanda yanlış hatırlamıyorsam yüzde 2ye bölünerek hesaplanacakmış ( onu nasıl yapacaklar bilmiyorum açıkcası :KK48: ) yani bu hafta herkes yırttı ama haftaya kadar herkes sıkı çalışması lazım :KK66:

Merhaba,moralim bozuk önceki gün 59.00 çıktım bugün 60.2 çok da yemiyorum sürekli artıştayım stresten midir anlamıyorum şu TUS bi bitsin hayırlısıyla bi ara deli gibi yiyip. 6-7 ayda 1.5 kilo ancak almistim marttn bu yana resmen artışa geçtim bi yandan sınav stresi bi yandan kilolara uzüluyorum ne güzel 9 kilo vermişken almak :/

Mutsuzk canım stresde artı çıkmana sebep olabiliyordur :KK66:
Bende de durum aynı :KK53: Ramazanda fazla kaçırmadığım halde hep artılardayım :KK48: oda hem suyu eksik içtiğimden hemde inanılmaz stres yapıyorum kendime ay Ramazanda kilo almam inşallah diye ( gerçi diye diye baya bir artı gördüm ama sıkıntı yapmıyorum çünkü tatilde ve sonrasında hepsi fazlasıyla gidecek :KK66:

Merhaba,moralim bozuk önceki gün 59.00 çıktım bugün 60.2 çok da yemiyorum sürekli artıştayım stresten midir anlamıyorum şu TUS bi bitsin hayırlısıyla bi ara deli gibi yiyip. 6-7 ayda 1.5 kilo ancak almistim marttn bu yana resmen artışa geçtim bi yandan sınav stresi bi yandan kilolara uzüluyorum ne güzel 9 kilo vermişken almak :/
Canım önemli bir sınavın var sınav bitinceye kadar sadece kilonu koru bence yavaş yavaş vermeye çalış çook kilo veremiyorum diye dert etme ... kafana şu aşamada kiloyu takma sınav biter hemen kiloya eğilirsin bence...

Benim bugünümde kahvaltı ve öğlen yemeği uymadı
Öğleden sonraki ilk yemeğim

3yk Haşlanmış patates
7çk şehriyeli tavuk çorbası

8buçuk civarı da akşam yemeği olarak
Yağsız tuzsuz sade karışık yeşillik salatası

Canım felaket çikolata istediği için de bikaç tane M&M ve bikaç tane maltesers yedim.

Gün böyle bitti
Bugün iştah falan yok malesef

Kaptanim bende merak ettim ve indirdim kitabi okumaya baslicam insallah
yelizim kustum sen hala okumadınmı. halbuki sizede vermiştim. e hadi zararın neresinden dönersek kar misali, bu sefer rapor ve yorum bekliyom bak yoksa kuserim
:KK1:
Bugunku menum
Sabah
3 parca hamur kizartmasi
Peynir

Ara
Bir soda
2 hurma

Ogle
Kuru meyveli yulaf sut

Aksam
Bir kase corba
Yogurtlu patlican
Az patatws kizartmasi
1 kasik makarna
Salata
Ev yapimi limonata

2 saat sonra
1 armut
1 kayisi

Spor
20 dk yuruyus

Su
2 litre
hamur kızartma dışında menun dengeli. bayram dan sonra sorcam o kızartmanın hesabını :eek:

Kaptanım 100 mekik ceza ceriyorum dermişim :KK70: ama sen zaten sporla kapıyosun ne yesen:KK66:
zaten anca yerimde saymayı öğrendim 15 kg dan sonra :)))):KK70:

Sahur
Kk peynir
1 yumurta
4 kiraz
Biraz pide

İftar
Yarım tabak mercimek çorbası
3 yk patlıcankebap tarzı bişey
2 yk pilav
1 peynir tatlısı ama şerbeti bayaa az şekerli

Spor bugün 15dk yürüdüm bide oruçlu oruçlu alışveriş yaptım dizim bitince belki leslie yaparım biraz da
menu dengeli kuzum

Yıne bu saate kaldı menu paylasımım cok sacma seyler yedım bugun aferın bana. İftar: bı kase mercımek corbası ( herzamankınden daha cok doldurdum) , 5-6 tane fırın patates semız otu salatası, bır hurma. Gelelım sonrasınaaaa turk kahvesının yanına ıkı tane cocukluktan berı coook sevdıgım ece cıkolatadan yedım, yetmediiii çayın yanına tam dort gundur evde olupta agzıma surmedıgım ama artık dayanamadıgım fıstıklı baklavadan bır dılım yedım. Sahur: bır kase mercımek corbasıylada kapanışı yaptım. Valla cok pişmanım , artk şu ramazan bıtsede mısafırler hafıflese duzenım bormale donse. Dort gundur o baklava gunduz ayrı gece ayrı gozumun onunden geçıyodu resmen o_O:110: 2.5 litrede su içtim , zaten okadar yemegın ustune bı zahmet ıceyım
:KK70::KK70::KK70:
neyseeeeee

Merhaba Kızlar,

Bugün iftar menü
ertelediğim sebzeli makarnayı bugün yapacam
salata
ayran

bol suuuu ve bir saat yürüyüş :KK66:))
yok yemeseydin makarna o_O

kilo vermem durdu gibi iki gündür aynı çıkıyorum tartıda sanırım vücudum kitledi yine kendini gerçi kabızlık problemi yaşıyorum bol suuu içmem rağmen ....

az kaldı oruç bitmesine ondan sonra iyi bir düzen kurmam lazım sonra tatile çıkacam :KK66:))
du bakalım bayram da geçsin hayırlısıyla artılara veda edicez. artı çıkana acippp cezalar düşündüm
:KK62::KK62:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK66:

Bugün sanki daha bir sıcak İstanbul :KK53: Resmen sıcaktan bayılacak gibi hissediyorum kendimi :KK53:
Yarın malum görümcemler ve KV iftara gelecekler ve benim bugün bir sürü işim var ama canım hiç istemiyor :KK48: tabi kaçarım yok mecbur yapacağım :KK66:

İşlere girişmeden ( sabah uyandığımda biraz yaptım tabi ) biraz sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Biraz mutfakta işim var birde silip süpüreceğim :KK66: Aslında en fazla 2 saatlik işim var ( çamaşır falanda serilecek ve bir iki parça ütü yapacağım )
Daha sonra küçük kuzuyu yıkayıp bende duşumu alır hazırlanıp eşimin yanına şirkete giderim :21: hazır patronda yokken eşimle biraz baş başa sohbet ederiz sonrada birlikte mutfak alışverişimi yapar döneriz :KK66:
ohhhhh eşler ziyaret edilmiş muhabbetiniz bol olsun banummmm :KK48::KK48:

Bu hafta çarşamba yola çıkıyoruz yola çıkmadan tartılıp onu gönderirim cuma için bu hafta kötüydü benim dediğim gibi artı çıkarsam bunun için şimdiden herkesten Özür dilerim :KK43:
bayram dönüşü zımba olacaksan affederiz :KK45::KK45:

İrem093 canım üzülme bu hafta Bayram dolayısıyla tartı günü yok :KK48: bir sonraki hafta yapılacakmış liste o zamanda yanlış hatırlamıyorsam yüzde 2ye bölünerek hesaplanacakmış ( onu nasıl yapacaklar bilmiyorum açıkcası :KK48: ) yani bu hafta herkes yırttı ama haftaya kadar herkes sıkı çalışması lazım :KK66:
basbaya banum. yuzde hesabında çıkan sonuç varya onu bölü iki dicez başka bişi yokki
misal yuzden 1,20 çıktı /2 dicez = 0,6 yazıcaz okişşş

stresten kuzum. bi rahatlayıp adepte olsan herşey çözülecek

Kaptan nerdesin bugun onemli bisey yoktur insallah

Kaptan hala daha yok, çok ilginç ya :KK43: inş aksi bişey yoktur :/

evet kaptanimiz neredee
AH CANLARIM YA SABAHKİ MESAJ YAYINLAMAMIŞ TELEFON :oops::oops:

Bugunku menum
Sabah
Kuru meyveli yulaf+sut
1 haslanmis yumurta

Ogle
Bulgur salatasi
Ayran

Aksam
1 kase corba
Zeytinyagli firinda patlican
Salata
Ayran

Spor
1 saat yuruyus

Su
2 litre
MENULER GUZELDİ YELİZİM SENDEN YARIN EKSİ BİLDİRİM BEKLİYOM AMA :KK76:

Benim bugünümde kahvaltı ve öğlen yemeği uymadı
Öğleden sonraki ilk yemeğim

3yk Haşlanmış patates
7çk şehriyeli tavuk çorbası

8buçuk civarı da akşam yemeği olarak
Yağsız tuzsuz sade karışık yeşillik salatası

Canım felaket çikolata istediği için de bikaç tane M&M ve bikaç tane maltesers yedim.

Gün böyle bitti
Bugün iştah falan yok malesef

neyseki salatayla gunu kurtarmışsın. böyle durumlarda yoğurt ayran kurtarıcın olsun. at içine salatalık, nane, maydanoz, semizotu yoğurtla ye. oda olmadı hemen haşla bi kabak sarımsak yogurtla öğün yap bitanem

bende bugunki raporumu vereyim kızlar
sabah çarşıya gittim gitmeden size mesaj attım ama çıkmamış. öğlen eve geldimçocukları doyur çamaşır as utu yap derken oğlum çok sıcakladım havuza inelimdedi, havuza indik. derken iftarayemeğimi hazırladım ve kaçgundur fitnese inememiştim yemekleri halledince fitnese indim sporumu yaptım huzurluyum :KK48::KK48:. akşam yemekten sonra eşim künefe yemeye gidelim demezmi :KK57::KK57: hayır diyemedim yarım porsiyon kızla paylaştık yedim vallahi :KK52:eh ancabu saat oldu gelebildim
menumu yazayım listeyi yayınlıyacağım

bugunki menum
sabah kalkınca 2 bardak ılık elmasirkeli su, az sonra yeşiliksir detoks içeceği, 30dk sonra kefir
ve 1 saat sonra kahvaltı 10,00 da: karatay kahvaltısı yumurtalı cevizli bol bol
saat 15,00 de öğlen: kabak çorbası+yoğurt
akşam 20,30 da: kabak çorbası+fırında izmir köfte+salata+1 dilim karpuz
ve yarım porsiyon künefe :KK46::eek:
spor:
20dk yuzme
40dk karma kardiyo: eliptik+bant+lesli
10dk karın ve kol çalışması

Back
X