Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet iki gundur spor yapmadim ama yavas tempoda arkadaslarla yurudum aksam bir saat de olsa. Bugun de okuldan eve yuruyerek geldim. Normalde her gun basen egzersizi yapiyodum ama adetimin ilk gunu bugun pas geciyorum. Yarin sabah egzersizimi yapip devam ederim güne insallah.

sabah
biraz peynir
5 zeytin
yarim domates
maydanoz ve dere otu
2 adet kizarmis form ekmek

arada bi cikolata

ogle bisey yemedim

aksam
3 yemek kaşığı pirin pilavi uzerine 2 kasik kuru fasulye .....

bir avuç ay cekirdegi

50 dakika yürüyüş bandinda yurudum....
menu pek iyi olmadi biliyorum .

ben de menumu paylasayim malum bu haftam cok yogun ama olabildigince girmeye calisicam yarin gunduzden falan zaten msj sayimin yarisina ulastim sayilir hehehe :KK28:

sabah
saat 9 bucukta azcik bi parca ekmek yaninda kasar peyniri beyaz peynir kalmamis malesef evde oyle olunca ben de azcik ekmek attim yaninda sonra 3 tane yesil zeytin ve domates salatalik

oglen
saat 2 bucukta 3 kucuk biber dolmasi yaninda havuclu salata 1 bardak sekersiz bogurtlen cayi ve arkadasimin kekinden bi parca

aksam
saat 8de malesef gece kaldi aksam yemegim ama eve ancak geldim bugun nedense acayip trafik vardi ya kac saatte geldim eve neyse 1 kase tarhana corbasi yaninda 2 kasik mantar kavurmasi ve 4 tane nugget yedim

su 1.5 litre
spor 45 dk yuruyus
o nagıt hazır soslu tavukmu oluyor bilmiyorum ama eğer oleyyse akşam akşam fena olmuş gibi

Sabah: 1 haslanmis yumurta. 3 parmak kadar beyaz ekmek. suzme penir. 3 4 kucuk catalla recel. çay.
Ogle yok cunku kahvaltiyi 12de yaptim.
Ice tea ictim arada.
Aksam saat 8de yedim. Bir dilim kepek ekmegi. tarhana corbasi. peynir.salatalik domateslik. Yogurt.bir adet kornison tursu.
Kizlar ben ikinci ogretimim okulum basladi ancak bu saatlerde yiyebiliyorum :KK43: aksam yemegi 8 e kaliyo demek istedigim. sabah icin daha erken kalkmaya baslicam.
duzene sok canım bencede
menu iyi

Evet iki gundur spor yapmadim ama yavas tempoda arkadaslarla yurudum aksam bir saat de olsa. Bugun de okuldan eve yuruyerek geldim. Normalde her gun basen egzersizi yapiyodum ama adetimin ilk gunu bugun pas geciyorum. Yarin sabah egzersizimi yapip devam ederim güne insallah.
oh oda ıyı yurumek guzeldir

sabah
biraz peynir
5 zeytin
yarim domates
maydanoz ve dere otu
2 adet kizarmis form ekmek

arada bi cikolata

ogle bisey yemedim

aksam
3 yemek kaşığı pirin pilavi uzerine 2 kasik kuru fasulye .....

bir avuç ay cekirdegi

50 dakika yürüyüş bandinda yurudum....
menu pek iyi olmadi biliyorum .
çikolatan çok değilse menun guzel kuzum sporda yapılmış tebrikler

14, Takim Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ada81[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.ikbal_sevde[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.denizkızı[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

görürsün tabi banum harika gidiyorsun. ben sabah 8,20 de salladım çocukları zor yetiştik valla sabah trafiği yoğundu bu gun nedense 20dk da zor geldim evden :KK43:

anladım bitanem, eski kafaları değiştirmek zordur tabi. benim annemde babamda önem verir sağlıklı yaşama, bende onların sayesesinde geç de olsa 7 senedir sağlıklı yaşamaya çalışıyorum

evet iremcim karataya uydurarak yapıyorum bide alkali kalmak için çiğ sebze hergün tüketiyorum

menu güzel dengeli

spor harika menu dengelemişsin

hoşgeldin yelizim hadi maşallah azmin daim olsun

ohh suyundanda iyi motive olmuşsundur 1kg verirsin artık bu hafta :KK66:

tamam bebeğim listeye el atarım isimler için :KK66:
eline sağlık bende bugun yapayım diyordum

harikasın süpersin sen :KK73:
Peki karbonhidrat gününü nasıl yapıyorsun

Menüm
Sabah
Peynirli omlet
Çay
Öğle
Salatalık
Peynir
Bi tane galeta
Çay

Arada ayran

Akşam
Tavuk
Ayran

İyi geceler herkese benim de gözüm iltihaplanmış sanırım sabah kalktığımda sağ gözüm şişti inmedi hala ve şimdi de batma hissi veriyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur :21:
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamda :KK70::KK70::KK70::KK70: Şaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde :KK66: )

Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıda :21: Dün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş :KK71::KK71::KK71: Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle :KK71::KK71::KK71:

Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim :KK66:
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım :KK66:

Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye :KK66:

sıvı gununun bu şekilde yapılacağına eminmisin banum. ben böyle yorumlamadım :KK53:

Valla ne bileyim Nesliciğim ben nette kaç sayfaya baktıysam bu diyetle ilgili sıvı günü sırf su, çay ve kahve diyordu şekersiz tabiki :KK66: Hee çok kötü hissetseydim zaten başka şeylerede yönelirdim ( meyve yada sebze suyu gibi ) ama cidden iyidi ya hemde tahmin ettiğimden de iyidi ;)

İyi geceler herkese benim de gözüm iltihaplanmış sanırım sabah kalktığımda sağ gözüm şişti inmedi hala ve şimdi de batma hissi veriyor

Çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnnnnn

Gunaydin kizlar. Ben ofis disindayim telden girdim merak etmeyin diye. anneme ugradim da meyve sebzé gunune sebze suyu ile basladik beraber.oglene den sonra gecicem ofis3. Ama aciktim gibi degil gibi enteresan bisi:KK48:

Back
X