- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #119.761
pazartesi 91.1 kiloydum ama izne ayrilirken 89 kiloydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kaptan kucuk bi kacamakti sabah soguk soguk iceyim dedim cok az ictimMerhaba denizkizimenun sabahki kola dışında gayet güzel
![]()
benide free takima ekleyebilirdin canim izindeyim bende kopmak istemiyorumama
Evet kaptan kucuk bi kacamakti sabah soguk soguk iceyim dedim cok az ictim![]()
sagol canimFREE TAKIM 434. etap
oynakbaşı banu ( 98,6 / / / % )
kitap_asigi ( 62.6/ / /% )izindeki üye
İrem (80,6/ / / / %)
Nhtylz (89/ / / %)
Zamanla geçersin canım önce iki mil yaparsın sonra 3 mil vücut alıştıkça üzerine ekleyebilirsinÇerezin kalorisi yüksek değil mi ? Okumadım kitabı
Mnun çok güzel canım :) yarın bakalım neler olacakbugunku menum
sabah
domates salatalik peynir zeytin
ara
1 badem bir bardak ayran
aksam
etli kuru fasulye ispanak yogurt salata
spor
1 saat yuruyus
su
1 litre
Biraz fazla kacmis karbonhidratlar canım :) ama misafirlik olunca öyle oluyor düzene girer geriSabah: haşlanmış yumurta, 2 yemek kaşığı kadar labne peynir, bir salatalık, çeyrek bazlama
Öğle: bir dilim börek bir dilim kek( misafirim vardı malesef böyle oldu)
Akşam: bir kase vicdan çorbası, ızgara tavuk, 4 kaşık makarna, salata
Yatmadan bir ufak kase sütlü tatlı yicem yoksa tüm gece uyan bebeği emzir enerjim kalmıyo. Bugün biraz kötü oldu öğlen dolayısıyla
1 mil de leslie yaptım
Akşam yemeğini ben erken yemeğe çalışıyorum. Erken yediğim için bol bol yiyorum o yüzden.Merhaba ikbalcim♡ menu gayet güzel ama araya kahvenin yanina bi kaç sağlıklı atıştırmalık yesen sanki akşamki pilav daha az olurdu![]()
Akşam yemeyerek dengelemissin canimPersembe menum
Sabah bir kivi bir elma
Öğle 10 adet yaprak sarması 1 bardak ayran sonrasında nesquikli süte batırıp yediğim 6 tane etimek varsuçluyum bukadar yememeliydim
Aksam bir kase yoğurt yedim
1 lt su
2 mil Leslie
15 squat 15 dakikada karın kalça egzersizleri