Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pazartesi sali carsamba persembe cuma cumartesi pazar
bengisu
denizmrv
cicisko
ikbalsevde
moon8187
nhtylz
nice15
rengarenknesli
denizkizi
sevtap87
irem09
afsasyab
harikakanatlar
pazartesi sali carsamba persembe cuma cumartesi pazar
bengisu
denizmrv
cicisko
ikbalsevde
moon8187
nhtylz
nice15
rengarenknesli
denizkizi
sevtap87
irem09
afsasyab
harikakanatlar
Bu ne listesi şimdi?

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak daşartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”:KK39:

hoşbulduk selincim
2 çocuk annesiyim ev hanımıyım
yaşım 30 boyum 1.55 kilom 60
akşam da menuyu yazarım buraya

gunaydın fıstıklar
bende bu gun evdeyim bu hafta of yaptım kendime
sabah çay kenarında yurudum şimdide kışlıkları çıkartıyorum yıkanacak yerleşecek, yarın misafir geliyor amasyadan anneme e banada gelirler ev temiz olsun dedim.geçmişe dalayım bakalım
Ooh yürüyüşde yapılmış ne güzel:KK15:bende bugün kışlıklari çıkarıcam soğuklar başladi:eek:
sac böreği bugun telafi et yapışmasın bitanem

malesef olaylar insanı baya etkiliyor ama hayatta devam ediyor

halleyi bugun telafi et bitanem bencede

hoş geldin yelizim telafiye başladın dimi kahvaltı harika görünüyor bende bu hafta evdeyim 2 öğün besleneceğim
sabah meyve öğlen karatay kahvaltısı akşam da karatay tarzı besleneceğim bu hafta bana nasıl gelecek bakalım :KK66:

:cool:tamamdır selin kaptan

buyutmuşşun selincim maşallah

el atarım ben musait olunca şimdi teldeyim bende :KK66:

hoşgeldiniz kızlar aramıza azminiz daim olsun
Evet canim büyüdü benim pıtırcık:21:saol canim liste için şimdiden:KK19:

Sagolun arkadaslar hosbuldum.selin kaptanim kurallari okudum.spor kismi haric hepsine uyarim.dizimde ve belimde rahatsizlik var bu ara okul kosusturmasindan baska hareket yapamiyorum
Kendimi tanitiyim.1.69 boyunda 33 yasinda biri 4 digeri 7 yasinda iki cocuk annesi ve ev hanimiyim.calissam daha az yorulurdum oda ayri tabii.evlenirken 63 ilk cocuktan sonra 93 sonra 80 oldum ikincisinde tekrar 93 oldum.gecen sene 70 e kadar indim ama dikkat etmeyi birakinca tekrar 78 oldum.suanki hedefim Insaallah 68 olmak

Sagolun arkadaslar hosbuldum.selin kaptanim kurallari okudum.spor kismi haric hepsine uyarim.dizimde ve belimde rahatsizlik var bu ara okul kosusturmasindan baska hareket yapamiyorum
Kendimi tanitiyim.1.69 boyunda 33 yasinda biri 4 digeri 7 yasinda iki cocuk annesi ve ev hanimiyim.calissam daha az yorulurdum oda ayri tabii.evlenirken 63 ilk cocuktan sonra 93 sonra 80 oldum ikincisinde tekrar 93 oldum.gecen sene 70 e kadar indim ama dikkat etmeyi birakinca tekrar 78 oldum.suanki hedefim Insaallah 68 olmak
Sağlık herseyden önemli canim geçmiş olsun:KK15:memnun oldum canim inşallah hepberaber kilolarini kalici olarak vericez:KK19:

hedefim 60 tan 53 e düşmek. kuralları okudum. burası güzel motive ediyor. keşke daha önce katılsaydım :cry:
Evet canim burası yarisma olduğu için insan kendini sorumlu hissediyor ve kaytarma şansı olmuyor kilolar daha çabuk gidiyorr:KK28::KK28:inşallah hepberaber destek olarak incez hedefine:KK60:

Yeni gelen arkadaşlar şimdiden yuzde hesaplamayi öģrenin sonradan zorlanmayin ilk sayfadan bakabilirsiniz:21::KK58:

Ben simdiden bugunku menumu yaziyim
Sabah iki yumurta+ bir dilim ekmek +sutlu kahve
Oglen bir tabak yogurt corbasi + iki avuc findik + biraz uzum
Ara nescafe
Aksam zeytinyagli taze fasulye + yogurtlu havuc salatasi
Yarin hicri yilimizin son gunu oldugundan oruc tutucam Insaallah

Kaptan sporunu yapti:p
20 25 dk sürdü haftanın ilk sporu :KK54:

♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 35 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma :KK49:

Back
X